inzercia, predaj, predám, bazár

Gitarove efekty Gerhat

Kategória: Strunové nástroje

Predam dva nove gitarove efekty hand made Gerhat.Cena 70€/ks.Viac info na
Gitarove efekty Gerhat
Podobné inzeráty
Gitarove efekty Gerhat boost a delay
Predam dva nove gitarove efekty hand made Gerhat.Cena 70€/ks.Viac info na
Gitarove Kombo Kustom KG100FX212
100W tranzistorove gitarove kombo, velmi malo pouzivane, hralo sa na nom mozno rok v skusobni a na par koncertoch, odvtedy nemam prenho vyuzitie. Idealne do skusobne. Pekny cisty zvuk. Osobny odber Senec okolie alebo Bratislava. Popis z muzikeru: Tranzistorové gitarové kombo s výkonom 100 W a 2x12“ Kustom reproduktormi, 2 kanály (Rhythm a Lead), 2x vstup 1/4 "jack, ovládače Bass, Middle a Treble, kanál Lead: ovládače Volume a Gain, kanál Rhythm s ovládačom Volume, nastaviteľné efekty Delay, Reverb s možnosťou ovládania efektu Chorus, 1x výstup pre reproduktor 1/4" jack, vstup 1/8" Aux jack pre pripojenie MP3/CD, výstup 1/8" mini jack pre slúchadlá, sériová efektová slučka, hmotnosť 20kg. Kustom ® KG100FX212 je klasické 100-wattové gitarové kombo. Ponúka dva kanály (Rhythm a Lead), tónovú clonu, digitálne efekty a 2x12“ Kustom reproduktory. Rhythm kanál s čistými, dynamickými tónmi, ktoré sú ideálne pre širokú škálu hudobných štýlov. Pomocou Gain získate z kanálu Lead robustné Classic Rock zvuky. Oddelené Bass, Middle a Treble kontrolky umožňujú hráčom jemne doladiť zvuk podľa potreby a hudobného gusta. Okrem toho ponúka KG100FX212 vstavaný Reverb a Delay, ktoré sa aktivujú na prednom paneli zosilňovača. Chorus to všetko obohatí o jemné zvukové trblietky. Ako každý zosilňovač KG, ponúka prídavný vstup pre pripojenie s MP3 alebo CD prehrávačom, ktoré využijete pri cvičení s doprovodnou hudbou. Tak isto máte k dispozícii 1/8-palcový slúchadlový vstup. Takže môžete potichu jamovať popri počúvaní doprovodnej hudby, bez toho, aby ste postrádali kvalitný zvuk, všetky efekty a ešte niekoho aj vyrušovali. Efektová slučka s jackmi send a return poskytuje flexibilitu pri hraní s externými efektami a procesormi. K dispozícii máte aj jack vstup na pripojenie externého reproduktoru.
gitarové efekty na predaj
predám tieto efekty Gerhát - kopia boss ce-1 preamp a boss ce-2 v jednom efekte - 110€ Gerhát Jawari sitar simulátor - 60€ Ehx ripped speaker fuzz - 80€ ešte rok a pol v záruke boss ce-3 chorus ensemble green label aj s original krabicou 120€ predané boss ph-3 phase shifter 90€ p predané boss cs-3 compressor s krabicou 70€ predané boss bd-2 blues driver s krabicou 70€ Electro harmonix Ehx wailer wah 45€ predané Joyo american amp - 25€ všetko v super stave, používané len doma
Gerhat Mountain screamer overdrive
Predám gitarový efekt Gerhat Mountain. Obdoba klasického Screamera Tube Screamer s Mosfetovou technológiou orezávania zvukového signálu. Základ efektu je ako u legendárnej TS808 s originálnym čipom JRC4558 obohatený MosFetovou technológiou. Viac na Preferujem osobný odber - Trenčín. Posielam po komplet úhrade na účet. Prosím nepíšte správy, volajte na . Platí do zmazania.
Gerhat Mountain screamer overdrive
Predám gitarový efekt Gerhat Mountain. Obdoba klasického Screamera Tube Screamer s Mosfetovou technológiou orezávania zvukového signálu. Základ efektu je ako u legendárnej TS808 s originálnym čipom JRC4558 obohatený MosFetovou technológiou. Viac na Preferujem osobný odber - Trenčín. Posielam po komplet úhrade na účet. Prosím nepíšte správy, volajte na . Platí do zmazania. Pozri aj moje ďalšie inzeráty, pri kúpe viac položiek zľava.
Predám gitarové efekty
Predám tieto efekty. V prípade záujmu prosím píšte. Reagujem na mail/sms. Gerhat Fuzz 40€ Delay 15€ Phaser 15€ Flanger 30