inzercia, predaj, predám, bazár

Gitarové kombo Fender Mustang I. Dohoda možná.

Kategória: Zvuková technika

Predám tranzistorové modelingové gitarové kombo od značky Fender typu MUSTANG I s výkonom 20W, 1x 8" Fender Special Design reproduktor, jednokanálové, disponuje 24 efektami (chorus, flanger, tremolo, delay...), 24 presetov rôznych zosilňovačov, ovládanie pomocou tlačidiel Gain, Volume, Treble, Bass, Master, Preset Select, Modulation Select, Delay/Reverb Select, Save Button, Exit Button, Tap Tempo Button, možnosť pripojenia s PC pomocou USB, editácia a jednoduchý update pomocou software FUSE.
Málo používané a zachovalé v dobrom stave až na malú odreninu na zadnej strane (viď foto). Inak všetko funguje a doteraz s ním nebol žiadny problém. V balení aj s napájacím káblom. Pošlem aj na dobierku !!!IBA S PLADBOU VOPRED!!! Preferujem však osobný odber v okolí Galanty.
Dôvod predaja: chcem kúpiť niečo profesionálnejšie.
Cena 150€.
Dohoda možná!
V prípade záujmu volajte:
alebo píšte na: elkaja@
Gitarové kombo Fender Mustang I. Dohoda možná.
Podobné inzeráty
Gitarové kombo fender Frontman 10g
Predám gitarové kombo od značky Fender typu Frontman 10g. Je to veľmi dobré gitarové kombo najmä pre začiatočníkov. Je to tranzistorové kombo 1x6palcový reproduktor. Predávam ho z dôvodu nevyužitia. Je v podstate ako nové. Dohoda možná
PREDÁM 150W GITAROVÉ KOMBO FENDER MUSTANG IV-V.2 .
Predám gitarové kombo Fender Mustang IV-V2 s Fender footswitch MS4, MS2, EXP-1. Výkon 150W RMS. Repro 2x12" selestion G12P-80. USB, MP3 a mnoho možnosti napájania viď foto. Málo hrané - len doma vo výbornom stave.
Predám gitarové kombo Fender Mustang II V2
Predám modelingové gitarové kombo Fender Mustang II V2 (novšia, lepšia verzia s tolex, oproti karbonu na V1). 12" reproduktor, výkon 40W. Veľmi málo používané, v plne funkčnom a veľmi zachovalom, peknom čistom stave. Hrané len doma, v nefajčiarskom prostredí. Combo má množstvo presetov a efektov, vstavanú ladičku, aux in, phones out a USB konektivitu (softvér Fender FUSE dostupný aj s množstvom presetov, ale usb funguje aj ako zvuková karta na nahrávanie do mobilov atď.) Najnovší firmware nainštalovaný. Súčasťou je aj napájací kabel a manuál (nie sú na fotkách). Detailná špecifikácia, testy na webe. Fotky sú reálne. Preferujem osobný odber, ale dobierka je tiež OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. Na porovnanie s Vox, Marshall, Mesa, Peavey atď. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem, prosím, nestrácajte môj čas... Ďakujem!
Gitarové kombo VOX AV30
Predám Gitarové kombo VOX AV 30 (100% stav) Kompaktné gitarové kombo pre malé kluby, skúšobne alebo štúdiovú prácu. Kombo ponúka na výber z celkového množstva 8 editovateľných zvukov, ktoré sa pohybujú v rozpätí od čistého, cez crunch, ovedrive, až po high gain zvuk. O dynamickú odozvu a analógový obvod predzosilňovača sa stará dvojica elektrónka typu 12AX7. Panel s ovládacími prvkami pre celkový zvuk je vybavený trojpásmovým EQ, samostatným Gainom, Volume ovládačom a potenciometrom pre nastavenie celkového výkonu. Maximálny výkon komba AV30G je 30W. K dispozícii je aj trojica efektov Chorus, Delay a Reverb. Zvuk je možné ďalej upravovať prepínačmi Bright, Fat a dvojicou, ktorá má vplyv na samotné elektrónky - Bias a Reactor. Samozrejmosťou je aj vstup AUX a výstup pre slúchadlá. Kombo je osadené 10" reproduktorom a vybavené bassreflexom. Rozmery: 513 × 247 × 474 mm, hmotnosť: 12kg.
Gitarové kombo Fender Champion 100 W
Predám gitarové kombo Fender Champion 100 W, má dva kanály, 1 kanál-FX level, volum, treble, bass, FX selekt, reverb, delay, choeus, vibratone, tremolo 2 konál- FX selekt, volume, geain, voice, metal, british, black face, twed, jazz. Jednoduché samostatné ovládanie, s možnými variáciami zvukov a efektov, o mohutný silný zvuk sa postarajú 2x12palcové repro Fender special, výkon 100w. Je to kvalitné kombo, má univerzálne možnosti použitia. Výborné na živé vystúpenia a koncerty. Je vo výbornom stave, ako nové. Súčasťou je 2tlačidlový footswitch. Kontaktovať telefonicky!!
Gitarove kombo LEWITZ LGT 100 B
Predám toto kombo. V dobrom stave, hrane len doma. Gitarové kombo s lampou 12AX7 na predzosilňovači. Výkon 100W, 3-kanálové - clean/overdrive, 12" reproduktor Celestion, 3-pásmový EQ Treble, Middle, Bass, emulovaný slúchadlový výstup, čierna predná mriežka. Obsahuje nožný prepínač. Gitarové hybridné kombo značky Lewitz je výkonným spoločníkom do skúšobne a na koncerty. V kombe s 12" palcovým Celestion reproduktorom nájdete schovanú jednu elektrónku 12AX7, ktorá dáva aparátu hrejivý lampový zvuk, veľmi dobrú dynamickú odozvu na vašu hru a prirodzené skreslenie. Koncový zosilňovač s výkonom 100W je potom pripravený poriadne zosilniť váš výsledný zvuk. K dispozícii máte ekvalizér, efektovú slučku a nožný prepínač na prepínanie kanálov. Pri nahrávaní určite oceníte špeciálny output so simuláciou reproboxu.