inzercia, predaj, predám, bazár

Gitarový efekt ultimate drive

Kategória: Zvuková technika

Predám gitarový efekt ultimate drive uplne ako nový vôbec nepoužívaný pôvodná cena 35€ teraz 20€
Gitarový efekt ultimate drive
Podobné inzeráty
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [12.1. 2023] Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [3.1. 2023] Predam gitarovy multiefekt Korg AX1G starsi model ale velmi kvalitny /Pozri YOU TUBE / cena 49 Eur
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [12.1. 2023] Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [3.1. 2023] Predam gitarovy multiefekt Korg AX1G starsi model ale velmi kvalitny /Pozri YOU TUBE / cena 50 Eur
Digitech Drop
Predám gitarový efekt Digitech Drop na podlaďovanie gitary...kto pozná alebo chce ho, vie čo to za krabičku je. Mám ju v pôvodnom balení s krabičkou a aj adaptérom v 97% stave. Myslel som že ju budem používať no neuplatnila sa v boarde. Tu je popis z internetu: Gitarový podlahový efekt typu polyphonic drop tune, vďaka ktorému získate pohodlne a jednoducho potrebné ladenie bez nutnosti výmeny nástroja. Je vhodný pre elektrickú gitaru, alebo basgitaru. Pomocou potenciometru nastavíte spôsob podladenia v rozptyle od jedného poltónu až po celú oktávu. Efekt je okrem toho vybavený prepínačom On/Off. Ten zabezpečuje, či bude dĺžka podladenia len dočasná po dobu stlačenia nožného spínača, alebo stála ako pri bežnom efekte. Disponuje jedným 1/4" In, respektíve jedným 1/4" Out konektorom a nožným spínačom. Efekt je samozrejme true bypass a je vyrobený z odolného kovu. Napája sa pomocou adaptéru PS0913DC-01, ktorý je súčasťou balebia. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Feeadback,tón. generátor,volume šlapka,gitarový multiefekt
Feedback Behringer Pro - 80 €, Tónový generátor YAMAHA TG 300 - 80 €, volume šlapka - 20 €, gitarový multiefekt Behringer V-Amp - 50 €, Bezdrôtový gitarový systém XVive U2 BK - 80 €, Gitarový efekt Noise - 80 € Aj samostatne.
Gitarový efekt ZOOM G2.1u
Dobrý deň, ponúkam na predaj gitarový efekt ZOOM G2.1u s veľkým množstvom zvukov a efektov pre elektrickú ale i akustickú gitaru. Efekt je málo používaný vo výbornom stave. Cena je 99 eur. Pri záujme ma prosím kontaktujte e-mailom :) Ďakujem.
Gitarový efekt ZOOM G2.1u
Dobrý deň, ponúkam na predaj gitarový efekt ZOOM G2.1u s veľkým množstvom zvukov a efektov pre elektrickú ale i akustickú gitaru. Efekt je málo používaný vo výbornom stave. Cena je 75 eur. Pri záujme ma prosím kontaktujte e-mailom :) Ďakujem.