inzercia, predaj, predám, bazár

Givenchy ponozkove tenisky

Kategória: Topánky, obuv

Tenisky Givenchy s ponožkami, nosené niekoľkokrát. Čierne, pôvodná cena 180 €. VEĽKOSŤ 42. Kontakt iba na Whatsapp Eva. Nevolajte.
Givenchy ponozkove tenisky
Podobné inzeráty
Givenchy sandale original velkost 39
Krasne podpätky, jedny z mojich najobľúbenejších. Kožené sandále Givenchy s podpätkami v telovej / bezovej farbe / platforma s cvočkami. Nosené a veľmi obľúbené, známky opotrebovania viď fotky, myslím, že ak chcete, môžete si to dať opraviť, niektorí obuvníci vedia kožu obnoviť a urobiť ju čistú a ako novú. Jeden cvok odpadol a som vymenila za iny, je to ten kruhovy na boku. Ide to perfektne spolu. Vždy som ich nosila tak, ako sú, drobné nedokonalosti nevadili, pretože ich pri nosení nie je až tak vidieť, len keď sa niekto pozrie zblízka. Veľkosť na topánkach nie je uvedená, je to veľkosť 39 Original Givenchy kupene v USA v obchode webster za vyse $2200 Fotky sú screenshoty z druhej stránky, kde ich predávam. Osobný odber Bratislava Petržalka alebo poštou po prevode pripadne prevod poštovného a zvyšok dobierka.
Ponožkové tenisky Guess
Mega štýlové ponožkové tenisky originál Guess, veľkosť 37. Pár x obuté, ako nové.
Ponožkové tenisky
Predám čierne unisex ponožkové tenisky na štýl Balenciaga (bez loga). Raz obuté, perfektný stav. Mám iné a tieto nevyužívam. Pohodlné a dobre sa obúvajú. Veľkosť: 41 Pôvodná cena: 22,90 € Možný osobný odber v Žiline alebo môžem poslať poštou po prevode na účet. Na dobierku neposielam. Kontaktujte ma len v prípade reálneho záujmu, prosím!
Tenisky ponožkové Tommy Hilfiger
Štýlové ponožkové tenisky originál Tommy Hilfiger, veľkosť 37. Ako nové. Pc 125€.
Tenisky ponožkové Love Moschino
Luxusné ponožkové tenisky originál Love Moschino, veľkosť 37. Úplne ako nové aj s originál krabicou.
Ponozkove tenisky
Predám ponozkove tenisky 38 , párkrát obuté, ako nové