inzercia, predaj, predám, bazár

Glidecam HD4000 + vesta a rameno X-10

Kategória: Ostatné

Váš inzerát bol po 2 mesačnom uložení na serveru vymazaný.:

Glidecam HD4000 + vesta a rameno X-10 - 5.8. - 07:24
Predam komplet set na stabilizaciu videa. Vesta s ramenom Glidecam X-10 + Glidecam HD 4000 stabilizator. Jak vesta tak stabilizator su najvyssie rady co zabezpecuje podmienky pre max. kvalitu stabilizacie obrazu.

povodna cena 3500, predavam za 500.
Takmer nepouzivane.

Preferujem osobne stretnutie, vysvetlim ukazem.

Glidecam HD4000 + vesta a rameno X-10
Podobné inzeráty
Glidecam HD4000 + vesta a rameno X-10
Predam komplet set na stabilizaciu videa. Vesta s ramenom Glidecam X-10 - Glidecam X-10 je vysokokvalitný, sofistikovaný systém pre stabilizáciu videokamery do hmotnosti 4,5kg - Pozostáva z Glidecam vesty a dvojitého stabiliziačného ramena - Systém je určený pre použitie so stabilizátormi Glidecam HD-2000, Glidecam HD-4000, Glidecam XR-Pro.
Glidecam XR-PRO
Predám steadycam Glidecam XR-PRO s miernymi známkami používania. Obsahuje 12 závaží (72g jedno) dokopy 876 g.. Glidecam v pohode vystabilizuje kameru strednej hmotnostnej triedy (Sony FS5, FS7, RED, canon EOS C a pod) súčasťou ceny je rýchloupinak viď foto. Steadycam je 100% funkčný, plynulá stabilizácia bez nežadúcich zvukov zádrhov a pod.. v original krabici. Popis zariadenia Glidecam XR-PRO: Profesionálny kamerový stabilizátor Glidecam XR-PRO určený pre DSLR fotoaparáty a videokamery od 0,4 do 4,5 kg, čím umožňuje použiť najširšiu škálu kamier, od mirrorless fotoaparítov až po veľké semiprofesionálne kamkordéry. Stabilizačné zariadenia Glidecam sa vyznačujú precíznym spracovaním, sofistikovanými materiálmi, ako sú zliatiny titánu používané v kozmickom výskume, a sú osadené vysokokvalitnými ložiskami, ktoré zabezpečujú maximálnu a plynulú stabilizáciu kamery vo všetkých situáciách. Nové stabilizátory Glidecam XR-PRO pracujú tak dobre, že môžete natáčať neuveriteľne plynulé a pôvabné zábery, aj v extrémnych podmienkach, ako napríklad chôdza hore a dole po schodoch, alebo beh po nerovnom teréne. Dynamická kamerová platforma ponúka rýchle vyváženie v oboch smeroch. Rovnako, dolná platforma so závažiami umožňuje posúvať segmenty so závažiami do oboch strán, a podstatne tak uľahčujú manipuláciu a umožňujú vysoko precízne vyváženie zariadenia.
Glidecam XR-2000
Predávam nový stabilizátor Glidecam XR-2000, ktorý vám umožní zachytiť hladké a stabilné zábery aj pri pohybe. Tento stabilizátor je vhodný pre profesionálnych i amatérskych filmárov a fotografov, ktorí hľadajú spôsob, ako zlepšiť kvalitu svojich videí a fotografií. ???? Glidecam XR-2000 je vyrobený z kvalitných materiálov a má ergonomický dizajn, ktorý umožňuje pohodlné držanie a manipuláciu. Stabilizátor je jednoduchý na použitie a ponúka vynikajúcu kontrolu nad vašou kamerou alebo fotoaparátom. S týmto stabilizátorom môžete snímať zábavy z pohybu, ako napríklad beh, chôdzu, jazdu na bicykli alebo zábavu na vode. Glidecam XR-2000 vám umožní zachytiť každý moment so stabilným a plynulým pohybom. ✅ Hlavou výhodou je absencia batérie. Po určitom čase sa s týmto stabilizátorom naučíte robiť rovnako jednoducho ako s moderným gimballom, no nemusíte ho nabíjať. Ak hľadáte spôsob, ako zlepšiť kvalitu vašich záberov, potom je Glidecam XR-2000 ideálnym riešením. ???? Dohoda na cene možná.
Glidecam HD4000
Predam stabilizátor Glidecam HD-4000, Profesionálny kamerový stabilizátor určený pre videokamery do hmotnosti 4,5kg Vesta predana
kamerový stabilizátor Glidecam HD-2000
Profesionálny kamerový stabilizátor Glidecam HD-2000 určený pre videokamery do hmotnosti 2,7kg. z 12 zaváži som našiel len 10 kusov plus cena poštovného
Predám Glidecam XR-2000
Predám Glidecam XR-2000, profesionálny kamerový stabilizátor určený pre videokamery a DSLR fotoaparáty do hmotnosti 2,75kg. vrátame Manfrotto lyžiny 577.