inzercia, predaj, predám, bazár

GlobalSec digitálna HD autokamera

Kategória: Videokamery

Predám novú nepoužitú kameru do auta značky GlobalSec. Kamera má nočné videnie, FullHD rozlíšenie. Dôvod predaja - kúpil som ju spolu s autom od firmy ktorá mi dala zľavu na auto v prípade, ak si kúpim nejaký produkt, ktorý predávajú.Tak som vzal kameru aj keď ju nevyužijem pretože auto má vlastnú zabudovanú kameru.Kamera ma stála 245e, za toľko sa predáva aj na ich webstránke.
Súčasťou balenia je aj Simkarta 32GB, kábel a držiak na kameru.
GlobalSec digitálna HD autokamera
Podobné inzeráty
Autokamera
Predam lacno autokameru GlobalSec zabalenu nepouzivanu
Autokamera dashcam GlobalSec
Predam uplne novu auto palubnu kameru nikdy pouzita komplet balenie bol to nevhodny darcek..super vec aj ked parkujete niekto vam suchne auto a odide dam k nej aj palubny tablet tiez uplne novy na stranke globalsecu stoji tento set okolo 600 eur dam to za polovicu plus dohoda..
Autokamera dashcam GlobalSec
Predam uplne novu auto palubnu kameru nikdy pouzita komplet balenie bol to nevhodny darcek..super vec aj ked parkujete niekto vam suchne auto a odide dam k nej aj palubny tablet tiez uplne novy na stranke globalsecu stoji tento set okolo 600 eur
Cuvacia Autokamera Auto Water Proof Camera HD
Predam nikdy nepouzitu uplne novu UNIVERZALNU cuvaciu autokameru kupovana bola na VW passat B6 ale pasuje aj na ine modely aut. Cena 10€ bez postovneho. Klucove slova: cuvacia kamera,Autokamera, Pozri aj dalsie inzeraty Dakujem.
Autokamera lamax C4 full hd
Zachovala full autokamera z kablom 5m dokupovanym a kablom do počitaca.Kamera malo použivana v top stave.
Autokamera TrueCam A6 Rear
Na predaj nová autokamera. Ako predajca poskytneme kupujúcemu záruku 24 mesiacov.