inzercia, predaj, predám, bazár

Glukomer Contour plus one novy

Kategória: Ostatné

Predám glukomer Contour plus one úplne nový, originál balenie len roztrhnuta krabica.
Mám aj zvlášť balík prúžky 50ks cena 8 Eur. Ak obe spolu tak 16 Eur.
Písať email prosím.Cislo vymyslené.
Glukomer Contour plus one novy
Podobné inzeráty
GLukomer
Glukomer Wellion Calla light Kód skupiny: P1485 Jednoduchý glukomer so zvláštnym tvarom a s veľkým čitateľným displejom, určený diabetikom na meranie hladiny glukózy v krvi. Glukomer má pamäť na posledných 500 meraní. samozrejme novy, neotvoreny
Contour Design ShuttleXpress
Na predaj Contour Design ShuttleXpress. Malo pouzivany, vo vybornom stave. Plati do zmazania.
Contour Design Shuttle Pro
Contour Design Shuttle Pro multimediálny ovládač USB čierna 13 tlačidiel multimédií Získajte novú dynamiku v práci Contour ShuttlePRO je dokonalým doplnkom, ak chcete zvýšiť produktivitu úprav videa, zvuku alebo fotografií na PC alebo Mac. ShuttlePRO je doplnkom myši a klávesnice a má inovatívny dizajn a intuitívny výber funkcií, ktoré zlepšujú prehľad a optimalizujú váš pracovný postup. Poprosím kontakt cez E-mail. Pozrite aj ďalšie inzeráty.
Nový glukomer wellion calla classic s lancetami a puzdrami
Predám nový glukomer wellion calla classic, s lancetami a púzdrom. Plus pridám puzdrá na perá značky novonordisk a sanofi. Cena symbolických 5€ za všetko spolu.
Novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount
Ponukam na predaj novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount urceny do CD prehravaca v aute. Držiak na mobil do auta, mechanický, uchytenie do CD prehrávača, upraviteľná poloha, max. šírka zariadenia 8,9cm. Kompaktný držiak mobilných telefónov do auta iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount je určený na uchytenie do slotu CD autorádia. Patentovaný mechanizmus Easy One Touch umožňuje jednoduché vkladanie a vyberanie vášho smartfónu jedným jednoduchým pohybom. Nastavením kolísky (360°) získate vhodnú pozíciu na bezpečné sledovanie displeja mobilného telefónu za jazdy. Upínací mechanizmus držiaka iOttie je kompatibilný so všetkými smartfónmi a drží prístroj bezpečne v nastavenej polohe počas celej jazdy. Držiak Easy One Touch 4 CD Slot je určený aktívnym používateľom telefónu, na navigačné účely alebo hlasovú komunikáciu. Kľúčové vlastnosti držiaka iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount: -Ľahké upevnenie držiaka iOttie do CD slotu autorádia -Univerzálny držiak pre všetky kombinácie telefónov a puzdier so šírkou 5,84 – 8,9 cm -US patentovaný systém Easy One Touch jednoduchého upevnenia telefónu jedným dotykom -Horná časť držiaka sa otáča o 360° na optimálne nastavenie pohľadu -Navrhnutý na bezpečné používanie za jazdy Parametre a špecifikácia: -Určenie Do auta -Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický -Prichytenie držiaka Do CD prehrávača -Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha -Max. šírka zariadenia 8,9 cm Viem priniest aj do BA - Trnavska cesta 100, pripadne poslat na dobierku kde uctujem k cene tovaru aj postovne, balne a poistenie.
Glukomer
Predám nový nepoužitý glukomer+ 10 balenia testovacích prúžkov len osobný odber v Košiciach cena 50eura alebo dohodou