inzercia, predaj, predám, bazár

Gmini ružová čiapočka s mačičkou a kvetinkami 56

Kategória: Čiapky a klobúčiky

Predám novú ružovú čiapočku s visačkou značky G-mini s pekným ružovo-modrým kvetinkovým vzorom s mačičkou.

Značka: G-mini.
Farba: svetloružová, ružová, modrá.
Veľkosť: 56.
Rozmery: Obvod v nenatiahnutom stave je 30 cm, v natiahnutom stave (nie na úplne maximum, štandardne na nosenie) je 38-40 cm.
Materiál: 100 % bavlna.

Osobný odber je možný v Košiciach alebo v Prešove, prípadne pošlem poštou al. zásielkovňou/Packetou podľa aktuálneho cenníka.
Gmini ružová čiapočka s mačičkou a kvetinkami 56
Podobné inzeráty
Čiapky s uškami
Čiapky 1 ružová čiapočka s uškami a 1 olivovozelená čiapočka s uškami olemované umelou kožušinkou, vhodné aj na fotenie. ROZMERY: Ružová - uvedená veľkosť 68/74 Olivovozelená - veľkosť 80/86 Hnedá - 86/92 ZNAČKA: C&A POŠTOVNÉ podľa taríf pošty
Ciapka ruzova a krémová
Krasna čiapočka , žová s lienkou Biela čiapočka, 3-6mes.
Bielo-ružová čiapočka pre bábätko veľ.56
Krásna bielo ružová čiapočka pre bábätko, dievčatko.Nová. Značka Baby Nellys veľ.56
Bledučko ružová čiapočka pre bábätko
Bledučko ružová čiapočka pre bábätko značka Baby Nellys, veľ.56
Detské čiapočky, rukavice a topánky pre bábätko
Čiapka biela dojčenská jednoduchá vlnená, na veľ. 74-80, nová, nenosená, cena: 1,5 Eurá Ružová čiapka s mačkou, mačičkou, veľkosť cca 80-86, cena: 2 Eurá, raz použitá, ako nová Modrá chlapčenská vlnená hebká čiapka s brmbolcom, s motívom macka, veľkosť: 3-6 mes., cena: 2 Eurá Dievčenská čiapja s tučniakom so zlatým zobáčikom, pár krát nosená, cena: 2 Eura, veľkosť sedí na: 80-86-92 Modrá tenká chlapčenská dojčenská čipaka na 3-6mes., cena: 1 Euro Mayoral čelenka s mašľou, šedá, veľ. 4-6, cena: 3 Eurá Nové, nenosené kojenecké ponožky, s vísačkou - 1 Euro Nové, nenosené kojecké capačky - biele s bodkami, cena: 1 Euro Nová sada: 2x čiapočka a 2x rukavičky (jedna sada motív motýle biela, druhá sada žltá), veľ. 74, s vísačkou, cena 2 Eurá za komplet
Čiapky Broel, Lady Ann, čelenky
Predám čiapky značky Broel - ružové čiapky (s vynimkou čiapky s mašličkou), cena za kus 2 eura a cena za čiapku s kvapkami 3 eura, čiapky Lady Ann 2 eura za kus (letné tenké), čelenka sivá Mirau 2 eur ( cca od pol roka), biela čelenka ( slovenský výrobca). - do pol roka 0,50 eur, úzke čelenky H&M (cca na 1 rok) dokopy 1 eur. Ružová čiapka so šnúrkou 37 cm (podobne velkosti aj bielych čiapok- chybaju štítky s velkostami), ružová čiapka Girl 41 cm (podobne aj ružová s kvapkami a mašličkou chyba štítok s velkostou). Šiltovky Jamiks (biela) 48 cm 3 eur, šiltovka Broel ružová 46 cm 3 eur, čiapka béžová Fixoni 0-2 roky za 4 eur, šatka pusinková Broel za 3 eur ( cca 43 cm - vzuadu je gumička). Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Pri väčšom odbere zľava.