inzercia, predaj, predám, bazár

Godin 5th avenue p90 kingpin

Kategória: Strunové nástroje

Predám gitaru (tá svetlá) stavanú na jazz-blues, rock’n’roll. Dokonalá konštrukcia, zvuk, nastavenie. Pôvodná cena je 999€!!!

na úrovni 1956 Gibson es-125, z ktorej aj vychádza, čo je úplne iný cenový level

predám za 800, ako bonus-sú na nej nové thomastik infelt hladené jazz-swing struny, kto pozná, vie:)
Gitara je po všetkých stránkach bez chyby.
Osobný odber!!!

Malej dohode sa nebránim.
Godin 5th avenue p90 kingpin
Podobné inzeráty
Godin 5th avenue p90 kingpin
Predám gitaru (tá svetlá) stavanú na jazz-blues, rock’n’roll. Dokonalá konštrukcia, zvuk, nastavenie. Pôvodná cena je 999€!!! Je na úrovni 1956 Gibson es-125, z ktorej aj vychádza, čo je úplne iný cenový level Ja predám za 750, ako bonus-sú na nej nové thomastik infelt hladené jazz-swing struny, kto pozná, vie:) Gitara je po všetkých stránkach bez chyby. Osobný odber!!! SOUNDCHECK: bez korekcií, tónová clona úplne otvorená Malej dohode sa nebránim.
GODIN 5th Avenue Uptown Havana Burst
predaj semiakustická profesionálná gitara, GODIN 5th Avenue Uptown Havana Burst. Minimálne, na nej hrate, cca. 10hod. Stav novej gitary, 100 perc. ,presné ladenie, famozný zvuk,top prevedenie, velmi kvalitné snímače specielně pre profi semiakustiky, a.t.d. made in Canada, V pripade zaujmu nutno prist osobne. viac info popis:
GODIN LGX-SA Cognac Burst Flame AA
Predám elektrická hybridnú midi gitaru GODIN LGX-SA Cognac Burst Flame AA, s originál Godin obalom, vynikajúci stav, popis: + je na nej uzamykací systém pre gitarový popruh Schaller Strap Lock. Gitara je nedávno po servisnom nastavení odborníkom. Len predaj a osobný odber BA.
Godin 5th Avenue
Predám jazzovú gitaru od svetovej značky Godin. Gitara je nová, iba vyskúšaná. Už sa nevyrába. Snímač, elektroakusticka, rarita. Naozaj má jedinečný zvuk, vyrobene z kanadského čereš. Pôvodná cena 790€ Pri serióznom jednaní dohoda mozna
Gitara Godin A6 ultra black
Na predaj gitara Godin A6 ultra black. Používaná len rekreačne. Tak ako je na fotkách. Dohoda
Elektrická gitara Godin session + výbava zdarma
Predám Elektrickú gitaru Godin Session kanadskej značky, v dobrom stave. K tomu pribalím zdarma puzdro na gitaru, jack kábel, popruh,3 balenia strún a trsatka gitara má hodnotu 1100€ a príslušenstvo (80€) ZDARMA