inzercia, predaj, predám, bazár

Golden Age Project PRE-73 MKIII - Mikrofonový preamp

Kategória: Zvuková technika

Dobrý deň,
predám tento mikrofonový preamp/zosilovač. Skvelý kúsok, je celo-kovový a celý čas bol držaný v racku a nefajčiarskom prostredí, bez prenášania. Má skvelý zvuk a pridáva krásnu plnosť bassom a stredom. Verím, že ho moc netreba predstavovať. Používal som ho k mikrofónom ako Neumannu 102, M-audio mikrofónom a Shure SM7B.

Viac info o ňom:
je ešte rok v záruke!!!
Dodám s faktúrou, ktorá slúži aj ako záručný list. Kupovaný v Thomanne.

Dôvod predaja: nevyužívam ho, keďže sa už zvuku a nahrávaniu venujem len zriedka v podobe reklamných komentárov a tam jeho potenciál podľa mňa moc nevyužijem.

Preferujem osobný odber, ale v prípade záujmu, ho viem dôkladne zabaliť a poslať poštou po tom ako zaplatíte poštovné na účet.

Pri rýchlom jednaní sa malej dohode nebránim.
Golden Age Project PRE-73 MKIII - Mikrofonový preamp
Podobné inzeráty
Golden Age Project R1 MkII (Majk na všetko)
Predám takmer nový GOLDEN AGE R1 MK2 za: 170€. Mikrofón R1 je vynikajúci pre použitie na mnoho zvukových zdrojov - ako vokály, akustické nástroje, sláčiky, plechové dychové nástroje, orchestre, zbory aj mnoho typov live aplikácií. R1 MKII je vysoko kvalitný ribbon (páskový) mikrofón v preslávenom vintage štýle. Prináša unikátny a prirodzený zvuk ako ho poznáme z legendárnych mikrofónov RCA 44 a RCA 77 a ktorý je vysoko oceňovaný a používaný aj dnes, v tých najlepšie znejúcich nahrávkach. Podrobný popis • Pásková kapsula • 50 x 5 mm / 2um Al • Osma • Výstupná impedancia 600 Ohm • 30Hz - 18 kHz • Max Spl 160 dB • Citlivosť -52dB • Doporučená záťaž viac ako 3kOhm • Rozmery 69 x 185 • Hmotnosť 1,4 kg V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. Č.
Golden Age Project FC 4 (Mikrofón)
Je ideálny pre všetky bežné štúdiové aplikácie aj pre live. Dokáže perfektne zachytiť zvuk vašej gitary, klavíra, bicích, akustických nástrojov aj bohatosť zvuku gitarového aparátu. Mikrofón FC4 obsahuje high pass filter a pad prepínač - čo ho robí vhodným i pre nahrávanie veľmi hlasných zvukových zdrojov. Každé štúdio a každý hudobník by mali mať niekoľko mikrofónov FC4. Malomembránový kondenzátor s kardioidnou charakteristikou je jedným z najzákladnejších mikrofónov pre nahrávanie. FC4 je skvele znejúce a veľmi univerzálny mikrofón - nedajte sa miasť jeho nízkou cenou! Popis a špecifikácia produktu Kondenzátor Kardioida Kapsula 20mm, 3um, zlato FET preamp 48V A trieda, vintage zapojenie Bez trafa na výstupe 250 Ohm Odporúčaná záťaž 1 kOhm 20 Hz - 20 kHz Citlivosť 14,5 mV Šumové číslo max 17dB Max SPL 140 dB Rozmer 22 x 155 mm Pad 10 dB HP V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. Č.
zvuková karta M-Audio Delta 1010 LT
Predám uvedenú zvukovú kartu. Plne funkčná. Ku karte pridám ešte druhú kabeláž, vyrobenú pre Live nahrávanie priamo cezlinkové výstupy v mix pulte. Dôvod predaja -nevyužitá. parametre: M-Audio Delta 1010LT - 10-kanálová zvuková karta PCI 24 bitov / 96kHz s mikrofónovými predzosilňovačmi M-Audio Delta 1010LT je PCI karta, ktorá obsahuje všetky rozhrania, ktoré porebujete pre nahrávanie hudby: 8-analógových vstupov a výstupov, dva z nich majú XLR (Canon) konektor a mikrofónový predzosiňovač, digitálny vstup a výstup S/PDIF (koaxiálny), MIDI vstup a výstup (16 kanálov) a WordClock vstup a výstup. Ku karte môžete súčasne pripojiť signál z rôznych zdrojov a vďaka softvéru Delta Control Panel môžete jemne nastaviť úrovne na vstupoch. Vstupy 1 a 2 s XLR konektormi môžu pracovať byť nastavené ako linkový symetrický vstup alebo mikrofónový vstup s predzosilňovačom. Nemusíte teda používať prídavný mikrofónový predzosilňovač pre pripojenie mikrofónov. S/P DIF interfejs vám zase umožní pripojiť digitálne zariadenia od DAT, CD, DVD, Minidisc až po digitálne efektové procesory s ovládaním SCMS copy protection protokolu.
Stagg SMC20 mikrofónový kábel
Hľadáte mikrofónový kábel, ktorý vydrží a poskytuje vysokokvalitný prenos zvuku? Nehľadajte nič iné ako vysokokvalitný mikrofónový kábel Stagg SMC20! Tento kábel bol navrhnutý pre hudobníkov, podcasterov a audio profesionálov a je vyrobený z prvotriednych materiálov, ktoré zaisťujú spoľahlivý a vysokokvalitný prenos zvuku. Vďaka 3-kolíkovým konektorom XLR a vysokokvalitným medeným vodičom poskytuje tento kábel silný a čistý zvukový signál, ktorý určite splní vaše potreby pri nahrávaní. Krytie kábla pomáha eliminovať nežiaduci šum a rušenie, zatiaľ čo opletený vonkajší povrch poskytuje dodatočnú ochranu proti opotrebovaniu. To zaisťuje, že Váš kábel zostane v špičkovom stave aj po opakovanom použití. Tento kábel s dĺžkou 20 metrov je ideálny pre väčšie nahrávacie prostredia, kde potrebujete väčšiu slobodu pohybu. Navyše, jeho elegantný čierny dizajn zaisťuje, že bude vyzerať skvele s akýmkoľvek nastavením mikrofónu. Investujte ešte dnes do vysokokvalitného mikrofónového kábla Stagg SMC20 a zažite maximálny spoľahlivý a vysokokvalitný prenos zvuku pre všetky vaše potreby pri nahrávaní!
TV-LG,Reproduktor,Mikrofónový zosilňovač,Subwoofer do auta
Dobrý deň ponúkam na predaj Pri vážnom záujme pošlem ešte fotky Televízor -LG-42PA4500 150€ Fenton SPB-210 Sada 135€ Parametry výrobku: - S vestavěným vysoce výkonným zesilovačem - Použití bezdrátové technologie BT pro streamování zvuku - USB port a SD slot - 2x 10 "basové reproduktory a výškové reproduktory Hi/Mid piëzo - 2 mikrofonní vstupy s nastavitelným echem - RCA linkový vstup - Nastavitelné ovládání basů a výšek - Rukojeti na obou stranách reproduktoru - Silný magnet - Dodáváno za pár Technické údaje: - Výstupní výkon: Max - Výstupní výkon: 600W - Výškový typ: Piezo - Průměr basového reproduktoru: 10 " - Impedance: 8 Ohm - Frekvenční odezva: 35 - 20 000 Hz - SPL max.: 127 dB - Rozměry: (D x Š x V) 245 x 325 x 815 mm - Hmotnost: 23,00 kg Auna AV1-AMP-Pro1-Sing, mikrofónový zosilňovač, 2 zónový 50€ Auna Pro1-Sing je mikrofónový zosilňovač špecializovaný na ozvučovanie speváckych a prednáškových podujatí Pre tento druh použitia má totiž napájanie až pre 3 mikrofóny, pričom je mikrofónová časť kompletne samostatne nastaviteľná a má k dispozícii 3-pásmový ekvalizér Nastaviteľný echo efekt je zreteľne citlivejší ako u prevažnej časti konkurencie Okrem možnosti pripojenia mikrofónov ponúka Auna Pro1-Sing aj cinch a jack vstupy na pripojenie externých audio komponentov ako DVD a MP3 prehrávačov či počítačov Kanálovo nastaviteľný 7-pásmový ekvalizér zabezpečí diferencovaný zvukový zážitok Subwoofer do auta DBS-P1007 30€ Priemer reproduktora: 10" (25 cm) Maximálny výkon: 200 W RMS výkon: 100 W Šírka pásma: 40 Hz-4500 Hz Rozmery: 380x250x310 mm
ART tps II - mikrofónový predzosilňovač ( preamp )
Predám používaný dvojkanálový predzosilňovač ART tps II. Používaný v domácom štúdiu. Krabicu k nemu už nemám. Dôvod predaja je nevyužitie. Dohoda na cene možná Špecifikácia: Mikrofónový predzosilňovač. Disponuje lampou 12AX7A v nízkohlukovom vstupnom obvode, ktorá dodáva vysoký výkon dvom kanálom predzosilňovača. Technológia V3 poskytuje optimalizované presety pre proces nahrávania. Variabilná vstupná impedancia zvyšuje zvukový potenciál zariadenia a dodáva tónu novú škálu textúr. Na prednom paneli sa nachádzajú dva podsvietené displeje a LED monitory, ktoré zobrazujú úroveň vstupného signálu. Funkcia Output protection limiter kontroluje a udržiava strop výstupného signálu. Predný panel obsahuje XLR vyvážený vstup a 6,35 mm TS nevyvážený vstup a na zadnom paneli je XLR vyvážený vstup, 6,35 mm TRS vstup, XLR vyvážený výstup a 6,35 mm TS výstup. Frekvenčná odozva je 5 Hz až 50 kHz a výstupná impedancia je 300 ohm. Rozmery: 44 x 483 x 165 mm. Hmotnosť: 2,5 kg. Písat sms alebo e-mail.