inzercia, predaj, predám, bazár

Golden Age Project R1 MkII (Majk na všetko)

Kategória: Zvuková technika

Predám takmer nový GOLDEN AGE R1 MK2 za: 170€.
Mikrofón R1 je vynikajúci pre použitie na mnoho zvukových zdrojov - ako vokály, akustické nástroje, sláčiky, plechové dychové nástroje, orchestre, zbory aj mnoho typov live aplikácií.

R1 MKII je vysoko kvalitný ribbon (páskový) mikrofón v preslávenom vintage štýle. Prináša unikátny a prirodzený zvuk ako ho poznáme z legendárnych mikrofónov RCA 44 a RCA 77 a ktorý je vysoko oceňovaný a používaný aj dnes, v tých najlepšie znejúcich nahrávkach.

Podrobný popis
• Pásková kapsula
• 50 x 5 mm / 2um Al
• Osma
• Výstupná impedancia 600 Ohm
• 30Hz - 18 kHz
• Max Spl 160 dB
• Citlivosť -52dB
• Doporučená záťaž viac ako 3kOhm
• Rozmery 69 x 185
• Hmotnosť 1,4 kg

V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. Č.
Golden Age Project R1 MkII (Majk na všetko)
Podobné inzeráty
Golden Age Project PRE-73 MKIII - Mikrofonový preamp
Dobrý deň, predám tento mikrofonový preamp/zosilovač. Skvelý kúsok, je celo-kovový a celý čas bol držaný v racku a nefajčiarskom prostredí, bez prenášania. Má skvelý zvuk a pridáva krásnu plnosť bassom a stredom. Verím, že ho moc netreba predstavovať. Používal som ho k mikrofónom ako Neumannu 102, M-audio mikrofónom a Shure SM7B. Viac info o ňom: !!!Preamp je ešte rok v záruke!!! Dodám s faktúrou, ktorá slúži aj ako záručný list. Kupovaný v Thomanne. Dôvod predaja: nevyužívam ho, keďže sa už zvuku a nahrávaniu venujem len zriedka v podobe reklamných komentárov a tam jeho potenciál podľa mňa moc nevyužijem. Preferujem osobný odber, ale v prípade záujmu, ho viem dôkladne zabaliť a poslať poštou po tom ako zaplatíte poštovné na účet. Pri rýchlom jednaní sa malej dohode nebránim.
Set 2.1: JBL LSR 306P MKII LSR310S
Predam velmi malo pouzivane, iba na doma, vyborny stav. Dovod predaja: nepouzivam. Aktivne reproduktory kupene 2/2019 cez Muziker. Prikladam aj kable na prepojenie medzi repro a subwoofer v hodnote 45eur. Sada: 2x JBL LSR 306P MKII 1x subwoofer LSR310S Nalepena sietka je iba pre ochranu reproduktorov :) moze sa dat dole JBL LSR310S/230 Aktívny štúdiový subwoofer zo série 3, poskytujúci neuveriteľný výkon a moderné JBL technológie za prijateľnú cenu. Je vybavený jedným 10" magneticky tieneným nízkofrekvenčným reproduktorom otočeným smerom nadol. Je vybavený zosilňovačom triedy D s výkonom 200W, patentovaným portom Slip Stream, XLF rozšírením pre nastavenie nízkych frekvencií, tromi nastaveniami deliacej frekvencie, alebo možnosťou nastavenia vstupnej citlivosti. Je vybavený dvomi XLR In konektormi, dvomi TRS In symetrickými konektormi a dvomi XLR Out konektormi. Rozmery: 448 x 381 x 398 mm, Hmotnosť: 15,6 kg JBL LSR306P MKII Štúdiový reproduktor. Tento reproduktor je špeciálne dizajnovaný pre štúdia a izby. Je vybavený kvalitným duálnym zosilňovačom triedy D s kombinovaným výkonom 112 W. Basový reproduktor má priemer 6,5'' a výškový 1''. Nachádzajú sa tu XLR aj 1/4'' TRS vstupy, tiež prepínač na kontrolu citlivosti na vstupoch +4dBu/-10dBV. Pomocou HF Trim switch môžete prispôsobiť vysoké frekvencie akustike v miestnosti alebo vlastným požiadavkám. Rozmery: 361 x 224 x 282mm. Hmotnosť: 6. 1 kg. Farba: Čierna. Detail:
Študiove monitory JBL
Kompaktný štúdiový monitor novej generácie JBL 305P MkII sprístupňuje legendárny výkon JBL každému štúdiu. S revolučným JBL Image Control Waveguide a prepracovanými prevodníkmi ponúka JBL 305P MkII ohromujúce detaily, presné zobrazenie, široký sweet spot a pôsobivý dynamický rozsah, ktorý zvyšuje kritické možnosti počúvania akéhokoľvek moderného pracovného priestoru. Vďaka patentovaným technológiám odvodeným od monitorov JBL 7 Series a M2 Master Reference Monitor a športovému elegantnému modernému dizajnu poskytuje JBL 305P MkII vynikajúci výkon a príjemnú skúsenosť z mixovania za dostupnú cenu.
Golden Age Project FC 4 (Mikrofón)
Je ideálny pre všetky bežné štúdiové aplikácie aj pre live. Dokáže perfektne zachytiť zvuk vašej gitary, klavíra, bicích, akustických nástrojov aj bohatosť zvuku gitarového aparátu. Mikrofón FC4 obsahuje high pass filter a pad prepínač - čo ho robí vhodným i pre nahrávanie veľmi hlasných zvukových zdrojov. Každé štúdio a každý hudobník by mali mať niekoľko mikrofónov FC4. Malomembránový kondenzátor s kardioidnou charakteristikou je jedným z najzákladnejších mikrofónov pre nahrávanie. FC4 je skvele znejúce a veľmi univerzálny mikrofón - nedajte sa miasť jeho nízkou cenou! Popis a špecifikácia produktu Kondenzátor Kardioida Kapsula 20mm, 3um, zlato FET preamp 48V A trieda, vintage zapojenie Bez trafa na výstupe 250 Ohm Odporúčaná záťaž 1 kOhm 20 Hz - 20 kHz Citlivosť 14,5 mV Šumové číslo max 17dB Max SPL 140 dB Rozmer 22 x 155 mm Pad 10 dB HP V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. Č.
studiove sluchadla AKG K550 MKII
Predam studiove sluchadla AKG K550 MKII v perfektnom stave za 100 Eur.
Reloop BeatMix 2 MKII DJ kontroler
Predám DJ konzolu Reloop BeatMix 2 MKII DJ kontroler Plné funkčná s vlastnou zvukovou kartou,a plno veľa funkcií. Len fader 1 stačí iba prečistiť , inak funkčný. Cena : 80€ Posielam pri poštovnom vopred na účet. Alebo osobný odber NITRA