inzercia, predaj, predám, bazár

GORE-TEX

Kategória: Ostatné

Predám 2 páry GORE-TEX policajnú obuv, nepoužité. 1 pár za 110 EUR. Veľkosť 28.5- to je 42,5...Dohoda možná
GORE-TEX
Podobné inzeráty
Predam profil reflexnú Gore tex bundu
Predam značkovú pracovnú Gore-tex reflexnú bundu zn. Fristads Kansas. Pôvodná cena cca 700€.
Panska kozena trekingova Gore-Texova obuv DOLOMITE
Predam pansku kozenu trekingovu Gore-Texovu obuv DOLOMITE, vel.43 1/3, dlzka vnut.vlozky je 29cm. Topanky maju pruzne penove podrazky s gumovou protismykovou vrstvou VIBRAM, makku vnutornu vystelku, penove vyberatelne vlozky, uzavrety jazyk, vodeodolnu, paropriepustnu mambranu Gore-Tex. Obuv je zachovala, v dobrom stave, neposkodena, cena je 30Eur + post.4,90Eur.
Britský nepremokavý MVP Gore-tex kabát + nohavice
Zdravím! Na predaj tieto veci: 1x Nohavice MFH Flecktarn nové BW veľkosť 4, inak 165-175cm/95 objednané z Nemecka (sú tmavšie) cena 30€ (zásielkovňa po prijatí na účet alebo dobierka, osobný odber) 1x Nohavice MFH Flecktarn použité BW veľkosť 9, inak 170-180cm/95 kúpené na SVK (sú svetlejšie) - poškodené zapínanie na vreckách (proste MFH) cena 20€ (zásielkovňa po prijatí na účet alebo dobierka, osobný odber) 1x Britský nepremokavý MVP Gore-tex kabát v desert camo, raz vyskúšaný 170/104, cena 30€ (zásielkovňa po prijatí na účet, alebo dobierka, osobný odber)
Gore-tex nohavice
Nohavice do dažďa využívané Francúzskou armádou. Sú určené do daždivého a nepriaznivého počasia (môžete v nich kráčať v daždi aj niekoľko hodín), je to vrchná vrstva, ktorá sa nosí na odev. Sú to membránové nohavice, polopriepustná membrána typu Gore-tex. Po boku nohavíc je na oboch stranách zips, aby sa nohavice dali lepšie obliecť na odev, či odvetrať. Veľkost na výšku 160 - 170 cm a na výšku 170 – 180 cm. Poskytuju vynikajucu ochranu púroti vode a po zlozeni zaberu minimum miesta v batohu,pohodlne a rychlo sa obliekaju a vyzliekaju vdaka velkym nepremokavym zipsom. Vhodne na turu alebo pre rybarov ci polovnikov.
Gore-tex nohavice
Nohavice do dažďa využívané Francúzskou armádou. Sú určené do daždivého a nepriaznivého počasia (môžete v nich kráčať v daždi aj niekoľko hodín), je to vrchná vrstva, ktorá sa nosí na odev. Sú to membránové nohavice, polopriepustná membrána typu Gore-tex. Po boku nohavíc je na oboch stranách zips, aby sa nohavice dali lepšie obliecť na odev, či odvetrať. Veľkost na výšku 170 – 180 cm. Poskytuju vynikajucu ochranu púroti vode a po zlozeni zaberu minimum miesta v batohu,pohodlne a rychlo sa obliekaju a vyzliekaju vdaka velkym nepremokavym zipsom. Vhodne na turu alebo pre rybarov ci polovnikov.
Gore-tex nohavice
Nohavice do dažďa využívané Francúzskou armádou. Sú určené do daždivého a nepriaznivého počasia (môžete v nich kráčať v daždi aj niekoľko hodín), je to vrchná vrstva, ktorá sa nosí na odev. Sú to membránové nohavice, polopriepustná membrána typu Gore-tex. Po boku nohavíc je na oboch stranách zips, aby sa nohavice dali lepšie obliecť na odev, či odvetrať. Veľkosť na výšku 165 - 175 cm. Poskytujú vynikajúcu ochranu proti vode a po zložení zaberú minimum miesta v batohu, pohodlne a rýchlo sa obliekajú a vyzliekajú vďaka veľkým nepremokavým zipsom. Vhodne na túru alebo pre rybárov ci poľovníkov. Poškodenie na pravej nohavici - viď foto