inzercia, predaj, predám, bazár

GORENJE vstavaná mikrovlnka s grilom

Kategória: Mikrovlnné rúry

Predám vstavanú mikrovlnnú rúru Gorenje ORA ITO čierna.

Predný panel
Sklo
Vnútorný materiál
Nerez
Materiál ovládacieho panelu
Sklo
Spôsob otvárania dvierok
Rukoväť
Typ výhrevného telesa
Quartz
Účinnosť

Objem rúry
23 l
Úrovne výkonu
5
Prednastavené programy
8
Mikrovlnný výkon
900 W
Výkon horného infra grilovacieho telesa
1200 W
Priemer otočného taniera
270 mm

Ovládanie:
Typ vstupu
Dotykové ovládanie
Ovládanie
Elektronické
Časový displej
Áno

Spôsoby ohrevu:
Počet programov pre grilovanie
2
Počet kombinácií gril + mikrovlnný ohrev
2
Kombinovaný ohrev
Mikrovlnný ohrev + gril
Typ distribúcie mikrovĺn
Otočný tanier
Technológia výroby mikrovĺn
Štandardná technológia (HTV)

Vlastnosti:
AUTO menu
Áno
Prednastavené programy
Áno
Funkcia rozmrazovania podľa času alebo váhy
Rozmrazovanie podľa hmotnosti
Funkcia inteligentného displeja
Áno
LogicalChoice - automatické programy
Áno
Zvukový signál
Áno, bez možnosti vypnutia
Výbava

Grilovací rošt
Vysoký
Otočný tanier
Otočný sklenený tanier

Bezpečnosť:
Detský zámok
Zámok ovládacieho panela

Momentálne nefunguje - neviem prečo, ani som to neriešil nezisťoval, keďže mám malé dieťa potreboval som čím skôr funkčnú, tak som rovno kúpil novú a vôbec som neriešil aká je závada. Možno len banálna, neviem. Z tohto dôvodu cenu ponúknite Vy.
GORENJE vstavaná mikrovlnka s grilom
Podobné inzeráty
Vstavaná rúra a mikrovlnka Gorenje NOVÉ
Predám úplne nový set Vstavanej Mikrovlnky a Vstavanej Rúry značky Gorenje. Pôvodná cena 510 eur. Iba sme to rozbalili a nasadili do linky, no nakoniec sme sa rozhodli pre biele spotrebiče. Rúra na pečenie: Gorenje BO6735E05B Mikrovlnka: Gorenje BM201AG1BG Spotrebiče sú úplne nové, nepoužité, so zárukou z Datartu a s Decembrovou faktúrou. Dovezieme v rámci Košice a Košice okolie do 30 km.
Lacny predaj : vstavana nerez. mikrovlnka  s grilom
Plne funkcna malo pouzivana vstavana nerezova mikrovlnka Baumatic s grilom. Mozno ju pouzit aj bez ramika ako stojacu, nezabudovanu. Len osobny odber.
Mikrovlnna rura Gorenje BM300X
Nerezová vstavaná mikrovlnná rúra Gorenje BM300X s dekoračným rámčekom a objemom 20 l. Mikrovlnka disponuje grilom a otočným tanierom, cista a zachovala. Cisla svietia sa neuplne, ale da sa pouzivat normalne. Viem poslat aj video v pripade zaujmu. Cena je pevna. Viac info mailom alebo cez formular.
Mikrovlnna rura Gorenje BM300X
Nerezová vstavaná mikrovlnná rúra Gorenje BM300X s dekoračným rámčekom a objemom 20 l. Mikrovlnka disponuje grilom a otočným tanierom, cista a zachovala. Cisla svietia sa neuplne, ale da sa pouzivat normalne. Viem poslat aj video v pripade zaujmu. Cena je pevna. Viac info mailom alebo cez formular.
Vstavaná mikrovlnná rúra Gorenje BM 6240 SY2W z kolekcie Si
Predám nepoužívanú v podstate novú Vstavanú aj ako voľné stojacu mikrovlnnú rúru Gorenje BM 6240 SY2W z kolekcie Simplicity Collection. Mikrovlnka má elektronický programátor, dotykové ovládanie, elektronický displej a lakované vnútro rúry. Objem rúry je 23 l, príkon 900W, kombinovaný spôsob ohrievania s grilom a mikrovlnami.Funkcie ako detský zámok, bezpečnostný spínač, aquaclean funkcia,Smart funkcia. Priemer otočného taniera je 27 cm. Dysplay,počet infra ohrievačov: 1, Lakované vnútro rúry, Rozmery (Š x V x H): 59,5 × 39 × 39 cm.Dvôvod predaja zmena kuchyne. Predám za 100 eur v obchode cena 260 eur.
Whirlpool amw 518 IX, vstavaná mikrovlnka
Predám WHIRLPOOL AMW 518 IX, VSTAVANÁ MIKROVLNKA Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom v EssenceLine dizajne S technológiou Crisp sa jedlá pripravujú na špeciálnej panvici, na ktorej sa opeká jedlo zospodu, zvrchu ho opeká gril a zvnútra ho varia mikrovlny Systém GrilCombi je kombinácia grilu s mikrovlnamy na prípravu zapečených jedál Ďalšie moderné technológie mikrovlnky sú: mikrovlnný ohrev, Detský zámok, Automatický ohrev, distribúcia mikrovĺn 3D, časovač, JetStart, AutoDefrost, Gril, GrilCombi, Crisp, Hodiny, Zrkadlové dvere mikrovlnky sa otvárajú smerom dole, pomocou praktickej nerezovej rukoväte Digitálny displej s modernými digitálnymi gombíkmi Výkon mikrovlnného ohrevu: 900W, grilu: 1600W Počet úrovní výkonu: 8 Rozmery spotrebiča (V x Š x H): 51 x 59,5 x 45,5 cm Osobný odber Košúty Pôvodná cena na fotke