inzercia, predaj, predám, bazár

Gps cyklopocitac Van Rysel bc900+snímač otáčok

Kategória: Cestné bicykle

Predám Gps cyklopocitac Van Rysel:
otáčok: na cyklopocitac
Zariadenia predávam spolu.
Gps cyklopocitac Van Rysel bc900+snímač otáčok
Podobné inzeráty
Cestný bicykel Van Rysel 105
Van Rysel Ultra RCR AF 105 Výborný stav, ako nové, nájazd cca 3000km, bez nehôd, nová reťaz 105, nové pneu, nové komfortné CX omotávky ZIPP. Hliníkový rám, karbónová vidlica, velikost XL - 186cm-200cm. Kompletné Shimano 105 7000. Prevodníky 52x36, kazeta 11-28. Kolesá Mavic Aksium 17c, pneu Continental Ultra Sport 3 700x28. Predaj z dôvodu nevyužitia. V prípade vážneho záujmu nie je po dohode problém doviezť - Hodonín, Kúty, Senica, Myjava.
Cyklopočitač Decatlon BC 900, Cytec
Predam cyklopočítač bikecomputer -Decatlon BC 900 GPS v záruke, s dokladom o kúpe, cena 63.-€ -Cytec Data 16 wl, bez pôvodného obalu, cena 22.-€ + postovne obe plne funkčne , bez poskodenia a chyby, dôvod predaja: predany bike Okamžitá rýchlosť, priemerná rýchlosť počas vychádzky, maximálna rýchlosť počas vychádzky, čiastková vzdialenosť (vzdialenosť od štartu). Čas, časomer (automatický alebo manuálny štart/stop). Okamžitá nadmorská výška, kladné prevýšenie, záporné prevýšenie. Teplota, spálené kalórie, podsvietenie displeja (na osvetlenie displeja pri nočnom používaní), automatický štart/stop FUNKCIE TEMPA (PO PRIPOJENÍ K SNÍMAČU TEMPA ALEBO VÝKONU, KTORÝ NIE JE SÚČASŤOU POČÍTAČA) Okamžité tempo, priemerné tempo počas vychádzky, tempo v cieľovej zóne. FUNKCIE VÝKONU (PO PRIPOJENÍ K SNÍMAČU VÝKONU, KTORÝ NIE JE SÚČASŤOU POČÍTAČA) Okamžitý výkon, priemerný výkon za 10 sekúnd, priemerný výkon počas vychádzky. V prípade výkonu si môžete nastaviť cieľovú zónu vo wattoch alebo v % FTP. FTP (Functional Threshold Power) predstavuje maximálny výkon NOVÁ APLIKÁCIA DECATHLON CONNECT Odošlite údaje z vášho zariadenia BC900 cez Bluetooth Smart a okamžite si zobrazte vaše tréningy na smartfóne pomocou aplikácie Decathlon Connect (dostupná na iOS a Androide). - Analyzujte si tréningy: mapy, rýchlostná krivka, pulzová frekvencia, tempo, výkon a nadmorská výška, analýza okruhov, - Ohodnoťte váš pokrok vďaka štatistikám. Údaje si môžete takisto pozrieť na PC/Mac na stránke (Možnosť exportovania súboru .gpx).
Cestný bicykel Van Rysel
Predám cestný bike Van Rysel, hliníkový rám veľkosť L, vidla carbon, výbava Shimano Ultegra R 8000, kolesá Mavic Cosmic Elite UST ešte na pôvodných plášťoch...ako nový
Predám tretry Van Rysel
Predávam tieto jeden a pol sezóny používané tretry zakúpené v Decathlone. Model Van Rysel road. Tretry su vo výbornom stave, nikde natrhnuté alebo nejak poškodené. Spodná časť je mierne opotrebovaná používaním ale pri jazde to nijak nepocítite. Ako bonus môžem pridať aj používané kufre. Predávam z dôvodu prechodu na vyšší model.
Cyklisticke tretry VAN RYSEL + Keo kufre
Predam nosene cyklo tretry v dobrom stave, neposkodene, pridavam aj uplne nove look keo kufre a pomocka na nastavenie tretier (ta nie je na keo kufre ale na shimano) - velkost 43 - duhova siva farba (na slnku naozaj pekna) - Podrážka 100% karbón (vyrobený v Taliansku) pre účinnejšie pedálovanie. - 2 mikrometrické kolieska - priedusnost - 312 g viac info: kontakt email
Karbónové cestné tretry VAN RYSEL
Predám zachovalé cestné tretry VAN RYSEL veľ. 42. Všetko na nich je funkčné. Cena je pevná, len volať na SMS nereagujem. Ideálne je osobný odber v KE. V rámci východného Slovenska po dohode viem možno aj priniesť osobne.