inzercia, predaj, predám, bazár

gramafon SUPRAPHON,r.v.1956.Pozrite aj iné moje inzeráty

Kategória: Historické stroje

Predám gramafon Supraphon ,rok výroby 1956,kľukový model.Spoľahlivý,zachovalý plne funkčný model so silnou pružinou zabezpečujúcou prehratie aj veľkej schellackovej platne /čo nie je taký bežný zjav u iných kľukových gramafonov/.Gramafon je z mojej zbierky kľukových gramafonov .Pridám aj zopár platní.Možnosť zakúpenia aj ďaľších napr. vážna hudba na veľkých platniach ,aj zopár rozprávok a pod.
gramafon SUPRAPHON,r.v.1956.Pozrite aj iné moje inzeráty
Podobné inzeráty
200 rokov staré krajčírske nožnice.Pozrite aj iné moje inz.
Predám starožitné 200 rokov staré krajčírske nožnice .Umelecká-ručne kovaná praca .Kvalitná oceľ.Nožnice sú napriek veku v super stave plne funkčné a ostré.V našich končinách prakticky nezohnateľné v takomto super zbierkovom stave. Pozrite aj iné moje inzeráty
hustilku originál FAVORIT.Pozrita aj iné moje inzeráty.
Predám pumpu-hustilku originál FAVORIT.R.v okolo 1962.Originál krabica.Komplet aj črievkom.Nikdy nepoužitá ! Raritný zberateľský kúsok.Pozrita aj iné moje inzeráty.
Zetor S50 vahadlá + iné súčiastky
CENA VŠETKÉHO SPOLU: 79€ Súčiastky / diely ktoré sú dispozícii na predaj: -‌ 7x vahadlá kompletné koníky / kozlíky ( cena SPOLU za všetky váhadlá 59€ ) - 1x samostatné váhadielko ventilu ( 5€ ) - 1x cievka štartér - pôvodná výroba (20€) -‌ 1x zadné svetlo (5€) -‌ 1x trúba (4€) -‌ 1x kryt prvá hlava bok ( 4€ ) ‌- 1x zátka nalievania oleja (3,50€) -‌ 1x dekel prednej nápravy (2,50€) -‌ 3x uhlíky štartéra (Cena SPOLU 3,50€) -‌ 5x piestne čapy (Cena SPOLU: 2,50€ ) -‌ 6 matic na kolesá (Cena SPOLU: 3€) -‌ 8-10x pružiny ventilov (Cena SPOLU 3,50€) ‌ Pri serióznom a rýchlom jednaní, pridám navyše ZDARMA pri osobnom odbere: +3x tyče riadenia Zetor Super 50 ( ak si z nich niekto niečo zrepasuje ) +2x úchyty na vzduchovú nádrž Zetor Super50 +1x ďalšiu tyč riadenia ale neznámu +1x neznámu Poloos Poznámka: Červeným krížikom preškrtnuté súčiastky sú už predané. Inak úplne všetko ostatné na foto vypísané vyššie je k dispozícii na predaj! Chápem, že niečo z toho možno nevyužijete. Ale ja z toho nevyužijem nič. Zoberte to všetko a budete mať to čo využijete a aj niečo navyše a za prijateľnú sumu. Sú tu veci z pôvodnej výroby. Nie neskoršie napodobeniny. _____________________________________________ Všetko je to v nálezov stave. Preto preferujem osobný odber. Aby ste si to mohli prezrieť. Pri požiadavke zaslať poštou beriete na seba riziko s nespokojnosťou, keďže ste nevidel tovar osobne. Cenu za poštovné hradí kupujúci. Tovar nie je možné vrátiť. Nie pre nejaké klamstvá ale na skúšku tovar posielať tam a naspäť 100x nechcem. Určite to dokážete pochopiť. _____________________________________________ Ak inzerát práve čítate, je ešte aktuálny. Pozrite si pokojne aj ďalšie inzeráty. Ponúkam toho k predaju viac. PS: PROSÍM NEVOLAŤ PRED 9tou hodinou a nevolať PO 20tej hodine. Za pochopenie vopred ďakujem. :-)
stbilak, stabilny motor, Jawa
kupim stabilny motor, Lorenz, Deuts, wikov, slavia a ine, motorky Jawa, CZ, historicku polnohospodarsku tehniku ako gapel, mala mlatacka, rajtar a ine, tiez traktor Svoboda, Zetor 15, lanz bulldog, a ine ... vsetky esponaty ostavaju v muzeu v Jrusove a je ich kedykolvek mozene vidiet
Skrinka RFT
Predám Rft. Viď. foto. Neodskúšaný.Osobný odber, prípadne po dohode poštou na dobierku. Cena 20 € + poštovné v prípade dobierky. Inzerát platí do zmazania.Dohoda možná. Pozrite ďalšie moje inzeráty .
Dierovač ručný RFT
Predám dierovač ručný RFT. Neodskúšaný. Inzerát platí do zmazania. Dohoda možná.Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.