inzercia, predaj, predám, bazár

Gramofon Suoraphon SL 12.

Kategória: Ostatný nábytok

Predam retro gramofon Supraphon.Design J.Halabala.Bez klucika.Mozne pouzivat ako barovu komodu.
Gramofon  Suoraphon SL 12.
Podobné inzeráty
Gramofon Supraphon J. Halabala SL13/II
Ponúkam na predaj skriňový elektricky gramofon Supraphon Luxus SL 13/ll v pôvodnom stave s krásnou patinou, nádherný kus nábytku. Gramofon nefunguje, ale dať ho do funkčného stavu nie je žiadne raketové inžinierstvo… každopádne cena je uvedená za gramoskrinku tak ako je. V prípade záujmu viem kompletne zrenovovať, gramofon opraviť alebo vymenit za bar (často sa to týmto spôsobom upravuje), cena za zreštaurované kusy sa hýbe cez 1000,00€ - výborná investícia a skutočne krásny kus nábytku! Rozmery: 970mm x 355mm x 800mm (D/Š/V) Vaha: 40kg Výrobca: Gramofónove zavody n.p. Praha, závod Litovel Dátum výroby: 27.1.1959 Kľúčik s funkčným zámkom samozrejmosťou. Je k nemu aj pôvodný niekoľkostranový návod na použitie a pôvodný záručný list - s pochopiteľných dôvodov už neplatný ;)
Predám skrinku pre HiFi zostavu a gramofón
REZERVOVANÉ Predám skrinku pre HiFi zostavu a gramofón. Vonkajšie rozmery: Šírka: 49 cm Hĺbka: 45,5 cm Výška: 110 cm (ak je vrchná časť zavretá) Skrinka je na kolieskach, má spredu sklenené dvierka na push systém a zhora sklenené dvierka s výsuvom nahor. V spodnej časti je možné uložiť CD a MC kazety do výsuvných poličiek a LP platne do štyroch priehradiek. Druhá polička má výšku 17,2 cm a tretia polička 32,5 cm. Vrchná polička má výšku 12,4 cm na ktorú sa dá umiestniť gramofón. Prístup k vrchnej poličke je spredu aj zvrchu. Možný len osobný odber na adrese.
Predám gramofón
Predám gramofón s úložným priestorom, my sme používali ako stolík. Pôvodne fungoval aj gramofón, možno pôjde opraviť. Iba osobný odber Bratislava - Staré mesto.
starožitná skrinka na gramofón
predám krásnu skrinku na gramofón osobný odber Ba Nové Mesto Len SMS
stary gramec - nabytok
predam zachovaly nabytok - vstavany gramofon. Gramofon neviem ci funguje. Pri osobnom odbere cenova dohoda mozna.
Komoda na vinyly a gramofón (Teak Peak)
Dobrý deň, predávame túto drevenú komodu na gramofón a vinyly od českej firmy Teak Peak. Komoda bola vyrobená a kúpená v novembri 2020 a je v 100% stave - bez chýb, bez škrabancov, bez odrenín. Aktuálne bola ošetrená aj prípravkom na regeneráciu farby/dreva, tak je naozaj v perfektnom stave. :) Jej rozmer je cca 55 x 37 cm, výška 73 cm. Je vyrobená z preglejky, ktorá je morená na tmavohnedo. Celkom má jeden otvorený úložný priestor. Komodu predávame len z dôvodu sťahovania a zmeny interiéru. Osobný odber je možný v Bytči. V prípade záujmu nám prosím napíšte správu, reagujeme ihneď. Telefón je neplatný. Viac info o firme Teak Peak nájdete aj na ich stránkach: (Autor produktových fotografii: )