inzercia, predaj, predám, bazár

Gramofon Supraphon J.Halabala.

Kategória: Ostatný nábytok

Predam komodu /Gramoskrinku/ od designera J.Halabalu vyrobene v UP Zavody 1958.Typ SL12.Na foto c. 1,2,exportny typ s vysuvacim gramofonom.Cena:300€.
Foto c3,4.typ s pevnym gramofonom.Cena:300€.
Komody su zachovale,v pôvodnom stave.
Gramofon Supraphon   J.Halabala.
Podobné inzeráty
Gramofon Supraphon J. Halabala SL13/II
Ponúkam na predaj skriňový elektricky gramofon Supraphon Luxus SL 13/ll v pôvodnom stave s krásnou patinou, nádherný kus nábytku. Gramofon nefunguje, ale dať ho do funkčného stavu nie je žiadne raketové inžinierstvo… každopádne cena je uvedená za gramoskrinku tak ako je. V prípade záujmu viem kompletne zrenovovať, gramofon opraviť alebo vymenit za bar (často sa to týmto spôsobom upravuje), cena za zreštaurované kusy sa hýbe cez 1000,00€ - výborná investícia a skutočne krásny kus nábytku! Rozmery: 970mm x 355mm x 800mm (D/Š/V) Vaha: 40kg Výrobca: Gramofónove zavody n.p. Praha, závod Litovel Dátum výroby: 27.1.1959 Kľúčik s funkčným zámkom samozrejmosťou. Je k nemu aj pôvodný niekoľkostranový návod na použitie a pôvodný záručný list - s pochopiteľných dôvodov už neplatný ;)
Gramo skrinka Supraphon J. Halabala, retro vintage art deco
Predám drevenú gramo skrinku SUPRAPHON SL 12 v exportnej verzii s výsuvným gramofónom, made in Czechoslovakia, rok výroby 1957, Spojené UP závody Brno, návrh Jindřich Halabala. V pôvodnom nálezovom stave, vhodné na renováciu do designového interiéru, retro vintage interiéru ( barová skrinka, botník, komoda...) Môžem dodať aj šelakové a vinylové retro platne. Odber najlepšie priamo v Trnave, neďaleko City Arény. V prípade vážneho záujmu alebo bližších informácií najlepšie zavolajte, SMS nie. Ak inzerát čítate je stále platný a aktuálny.
gramofónová skrinka Jindřich Halabala
rozmery - 96x96x40 cm (V x Š x H) výrobca - Supraphon designer - Jindřich Halabala obdobie - 50.roky stav - skrinka zachovalá, gramofón nefunkčný len osobný odber
Gramofon  Suoraphon SL 12.
Predam retro gramofon Supraphon.Design J.Halabala.Bez klucika.Mozne pouzivat ako barovu komodu.
Gramo skrinka retro J.Halabala
Gramo skrinka od J.Halabala v stave ako na foto, zachovalá už bez samotného gramofónu. Vhodná na prerábku na barovú skrinku. retro, Halabala,gramo.
Supraphon
Ponúkam starožitný gramofon supraphon. Je žiaľ nefunkčný. Chýba mu ramienko