inzercia, predaj, predám, bazár

Gramofónové platne

Kategória: Ostatné

Predam rozne gramofonove platne
Gramofónové platne
Podobné inzeráty
Gramofónové platne vinyl
Predám gramofónové platne LP a SP, rôzne žánre z cca 60 - 70 rokov. Všetky platne sú v dobrom stave, nepoškriabané, nepoškodené. LP 15 kusov, SP 67 kusov, celkovo 82 kusov gramoplatní. Cena spolu 40 €. Podrobný zoznam a viac info cez na e-mail. Dohoda možná. Píšte prosím na e-mail, na SMS NEREAGUJEM, NEODPISUJEM. Ďakujem.
Predám malé gramofónové platne
Predám malé gramofónové platne. Počet kusov: 50.
Staré LP platne
Predám staré LP, gramofónové platne Väčšina sú v stave G, VG Majú škrabance, Nepredávam ich na prehrávanie vhodné sú skôr na dekoratívne účely Ako dekorácie Priklincovať na stenu Na výrobu rôznych predmetov z LP niektoré obaly tiež ošúchané Mám aj platne bez obalov ⏩CENA 1€/kus Minimálny odber 5ks Posielam poštou, poštovné podľa taríf pošty cca 4-5€, ⏩píšte mail na gramo@ ⏩ , nie SMS prosím Pozrite moje ostatné inzeráty na LP ⏬
Platne laminované DTDL 467x2430x18mm
Predám 3 laminované platne dekor Fleetwood biely ( bez vŕtania/otvorov. Rozmer platne 467x2430x18mm. Platne sú ohranené; dlhšie strany ABS 2mm; kratšie strany ABS 0,8mm. Platne sú úplne nové - nepoužívané (dal som si narezať nesprávny rozmer, takže ich neviem použiť). Cena jednej platne 10€. Cena pri odbere všetkých 3 kusov 25€.
Isopropanol
Isopropanol, Izopropanol, IPA, 2-propanol, Izopropylalkohol, Isopropylalkohol, Izopropyl, Isopropyl, Izopropyl alcohol.Rozpúšťadlo a čistiaci prostriedok, ktorý je vhodný na čistenie elektronických kontaktov, audio-video hláv, CD a DVD šošoviek, TV obrazoviek, mobilných telefónov a tabletov. Z týchto povrchov výborne odstraňuje aj čmuhy a odtlačky prstov. Izopropyl alkohol sa používa aj na odstraňovanie teplovodivých pást a zvyškov lepidiel po nálepkách a na odstraňovanie zvyškov lepidiel a podobných ľahko rozpustiteľných látok v priemysle. Je výborný odstranovač grafitov a iných nápisov napr. od nezmazateľných fixiek z neabsorbujúcich pokladov ako je napr. sklo, plasty, keramika, kameň, lakované povrchy. Vhodný aj na poškriabané gramofónové platne a na odstraňovanie škvŕn z väčšiny látok a dreva. Izopropyl alkohol je používaný aj vo farmaceutickom priemysle a takisto na dôkladné čistenie laku áut pred nanášaním vosku alebo keramickej ochrany.predam 400L
Zváracie a pracovné stoly
Ponúkame zákazkovú výrobu zváracích a pracovných stolov rôznych rozmerov. Stoly sú vyrobené z ocelovýh joklových profilov hrúbky 3mm (prierez podľa požadovaného zaťaženia). Pracovná doska je z valcovanej platne požadovanej hrúbky. Stôl má veľkú nosnosť (bežne ho zaťažujeme do 5ton), vysokú rovinnosť pracovnej dosky (+-1mm). Nosná konštrukcia ošetrená farbou podľa požiadavky. Hmotnosť stola (3000x1500mm) cca 500kg. Stoly sú nové, nepoužívané, vyrábané na mieru podľa požiadavky. Profesionálna výroba, maximálna presnosť, žiadny garážový zlepenec... Možnosť osadenia pojazdových koliesok, výškovej rektifikácie a pod. Možnosť dovozu až ku Vám Základné ceny: (ceny uvedené bez DPH) 3000x1500mm hr. platne 10mm 1250eur 2500x1250mm hr. platne 10mm 1000eur 2000x1000mm hr. platne 10mm 700eur iné rozmery cena dohodou osadenie pojazdovými kolieskami nosnosť 1400kg +180 eur, možnosť dovozu zvárací stôl, pracovný stôl, ponk) Ceny sú uvádzané bez DPH, sme platcami DPH.