inzercia, predaj, predám, bazár

Granitovy drez

Kategória: Ostatné

Predám kvalitný granitový drez nemeckej značky Schock. Typ Colorado C150. Je ako nový,bez poškodení. Pri rýchlom jednaní zľava.
Granitovy drez
Podobné inzeráty
Nerezový drez Franke s odkvapom
Predám nerezový drez Franke ETN 614 2´. Drez bol používaný 8 mesiacov, minimálne známky používania. Jednodrez s odkvapom, montáž na pracovnú dosku, obojstranný drez. K drezu pridám zátku a nepoužitú sadu sifónu značky Franke. Drez je čistý, v originál krabici pripravený na osobný odber. Odber možný Modra, Pezinok, Bratislava, BA okolie. Neposielam. Dôvod predaja, výmena za granitový drez. Cena nového drezu bola 70€ predávam za 35€. Link:
Nerezový drez Franke s odkvapom
Predám nerezový drez Franke ETN 614 2´. Drez bol používaný 8 mesiacov, minimálne známky používania. Jednodrez s odkvapom, montáž na pracovnú dosku, obojstranný drez. K drezu pridám zátku a nepoužitú sadu sifónu značky Franke. Drez je čistý, v originál krabici pripravený na osobný odber. Odber možný Modra, Pezinok, Bratislava, BA okolie. Neposielam. Dôvod predaja, výmena za granitový drez. Cena nového drezu bola 70€ predávam za 20€. Link:
Nový, zabalený granitový drez Franke
Predáme úplne nový, nepoužitý, v originál krabici (ešte je na ňom pôvodná fólia) granitový drez Franke Basis BFG 611-62, čierna matná vrátane sifónu a príslušenstva. Má predvŕtané otvory na batériu/ excenter/ saponát. Dodáme k nemu aj vrták (nový).Tento drez disponuje rozmermi 620 x 500 mm a vanička 340 x 420 s hĺbkou až 200 mm. Dôvod predaja: stolár nám zle vyrezal otvor na drez do prac.dosky a týmpádom sme ho nemohli použiť, museli sme žiaľ kúpiť druhý. Len osobný odber v BA. Kupované v Júny 2022, máme aj FA, dodáme. Pôvodná cena 185€.
Predám granitovy drez Franke 611-62
Predám granitový drez Franke Basis BFG 611-62, farba piesok/Sahara vrátane sifónu, batérie Ikea ringskar a dávkovaču na mydlo/saponát. Má predvŕtané otvory na batériu, dávkovač a excenter. Drez ma rozmery 620 x 500 mm a vanička 340 x 420 s hĺbkou až 200 mm. Drez je používaný a nesie malé znaky opotrebenia no je esteticky úplne v poriadku. Dôvod predaja je, že meníme kuchynskú dosku a už sa farebne nehodí. Idealne osobný odber v BA.
Kuchynský drez 45cm
Pekný deň, ponukam na predaj nový nevybaleny kuchynsky granitovy kuchynsky drez. Malý granitový drez so skrátenou odkladacou plochou. Min. šírka kuch. skrinky 45 cm. Hĺbka vaničky 19 cm. Horná montáž. farba béžová pieskova. Drez ma zaruku 5 rokov. Súčasťou balenia je;Sifón,Excentrické ovládanie,Montážne úchyty,Výpusť,Prepad
Novÿ, zabalený granitový drez Franke
Predáme úplne nový, nepoužitý, v originál krabici (ešte je na ňom pôvodná fólia) granitový drez Franke Basis BFG 611-62, čierna matná vrátane sifónu a príslušenstva. Dodáme k nemu aj vrták (nový).Tento drez disponuje rozmermi 620 x 500 mm a vanička 340 x 420 s hĺbkou až 200 mm.Predvŕtané otvory od výrobcu na batériu, excenter/saponát. Netreba už nič robiť. Kupované v Júny 2022, máme aj FA, dodáme. Cena dohodou. Zobraziť menej