inzercia, predaj, predám, bazár

Gretsch G-5420T s kufrom

Kategória: Strunové nástroje

Predám Gretsch G-5420T aj s kufrom. Na gitare sa hrávalo, ale posledné mesiace vôbec. Je k nej aj orginálny hardcase Gretsch. Pri rýchlom jednaní lepšia cena.
Gretsch G-5420T s kufrom
Podobné inzeráty
Predám/vymením Gretsch G5230T s kufrom Gretsch
Zvažujem predaj gitary Gretsch G5230T vo farbe airline silver. Gitara je v skvelom stave. Boli vymenené ladiace mechaniky za Gotoh a Roller Kobylka. Gitaru predávam spolu s kufrom Original Gretsch g5238FT. Nový stojí 160e. Cena spolu 450e. Gitaru momentálne vôbec nevyužívam. písať na mail marek.smaky@
Gitara Gretsch G5622T Electromatic Vintage Limited Edition
Dobrý deň. Na predaj táto štýlová gitara + púzdro v úplne bezchybnom stave (pozn. viď skutočný odtieň oranžovej). Je to limitovaná edícia (Made in Korea) s iným typom snímačov než majú ostatné modely Gretsch. Má zreteľne výraznejší a bohatší tón (odskúšané). Pozri info na:
Gretsch G2622T Streamliner CB IL Imperial Stain
Predávam gitaru Gretsch G2622T Streamliner CB IL Imperial Stain spolu s kufrom tiež značky Gretsch (gitara sa kvôli rozmerom nezmestí do štandardných puzdier). Gitara bola kupovaná v auguste 2021 a medzičasom bola na nej vymenená kobylka (TonePros Tune-O-Matic Roller) a ladiace mechaniky za uzamykacie (Kluson Back Lock Tuners 90) čo výrazne zlepšilo stabilitu ladenia aj pri používaní Bigsby Tremola/Vibrata. Gitara je vo vynikajúcom stave bez poškodení a škrabancov, osadená strunami 9-42 a nastavená na dohmat cca 1,8mm (od výroby bola však nastavená na struny 10-46). Len osobný odber (BA- Staré Mesto) s možnosťou odskúšania. Cena dohodou. PARAMETRE A ŠPECIFIKÁCIA: Typ: Semi-akustická Prepínač: 3 - polohový Ladiace mechaniky: Kluson, uzamykateľné - menené Farba: Hnedá Konfigurácia snímačov: HH, 2x Broad’Tron ™ BT-2S Počet pražcov: 22 Profil krku: Thin U Nultý pražec: Syntetická kosť Materiál Telo a vrchná doska: Javor Krk: Nato Hmatník: Indian Laurel Veľkosť pražcov: Medium Jumbo Krajina pôvodu: Indonézia
Gretsch G2220 Electromatic Junior Jet II Tobacco Sunburst
Predám basovú gitaru od značky Gretsch. Hrával som na nej dlhé roky a s nástrojom som bol vždy spokojný. Kvôli kvalitnejšiemu zvuku som osadil krkový snímač - Seymour Duncan SRB-1N Rickenbacker, čo zvýšilo hodnotu nástroja. Basa má nejaké oderky a chybičky krásy z používania ale nič také čo by mohlo ovplyvniť funkcionalitu nástroja. Skladovaná v pevnom kufri CNB EC 52 v prípade záujmu viem predať s basou. Volajte, píšte pýtajte sa. Vieme sa baviť aj o cene.
Gretsch G5425 Jet Club RW Čierna
Predám Gitaru vhodnú pre začiatočníka Gretsch G5425 Jet Club RW Čierna. Lepený prepínač inak v perfektnom stave. Viac info:
Predám gitaru Gretsch Electromatic G5222
Predám novú Gretsch G5222, kupovaná 8/2022 na . Ešte s pôvodnými strunami a fóliami. Je bez chybičky s krásnym zvukom, len syn by chcel radšej Jaguara. Prípadne vymením za nejaké lampové kombo Fender + finančné dorovnanie. Možnosť dovozu v rámci SR.