Grilovacia rukavica Napoleon
Kategória:
Záhradné grily
Predam uplne novu, nepouzitu rukavicu na grilovanie zn. Napoleon. Prstová grilovacia rukavica chráni ruky pred teplotami do 250 °C. Obojstranná rukavica je vhodná pre pravákov aj ľavákov. Rukavica je vyrobená z aramidových vlákien. Vnútorná vložka z príjemnej bavlny. Ochranná rukavica na grilovanie je opatrená silikónovou potlačou na lepšie uchopenie.
Telefon je vymysleny, kontakt iba cez formular. Poslite mi cislo, ja sa ozvem, rychlejsie sa dohodneme cez telefon.
Telefon je vymysleny, kontakt iba cez formular. Poslite mi cislo, ja sa ozvem, rychlejsie sa dohodneme cez telefon.
Podobné inzeráty
Predám profesionálny gril Napoleon BILEX 485 spolu so skrinkou, keramickou dlažbou, prípadne aj skrinkou na plynovú fľašu.
Pôvodná cena :
Grill 1399€, Skrinka : 849€
Cena kompletu teraz : 1300€ ( vrátane dosky z dlažby a skrinky na plynovú fľašu )
Kupované minulý rok v
Predaj možný len spolu.
Len osobný odber v Hlohovci.
Pozrite aj ostatné moje inzeráty.
Kontakt cez mobil / email / sms - viber
Ak nedvíham , pošlite prosím správu, volať prosím len v rámci 08:00 - 17:00, Ďakujem
Info o grile :
Gril Napoleon BILEX 485 - kanadský, multifunkčný, plynový gril s infračerveným spodným a zadným horákom. Výborná kvalita, dlhodobá záruka
gril pre obstavbu, 3 horáky + 1 keramický infra zadný horák, nerezové vlnité rošty, osvetlenie gombíkov, grilovacia plocha 69 x 46 cm, váha 43 kg
Vaša vonkajšia gurmánska kuchyňa čaká len na Napoleon vstavaný gril BILEX 485. Tento vstavaný požičia priestoru exkluzivitu pomocou štýlovo podsvietených ovládacích gombíkoch s LED technológiou, v exkluzívnej farbe modrá cisárska . Systém zapaľovania JETFIRE Napoleon zabezpečuje, aby grilovanie začínalo bezstarostne, horáky sa zapaľujú vždy jednoducho a ľahko.
S vonkajším plynovým grilom pod terasou alebo aj v parku ušetríte peniaze pri varení, grilovaní a pečení. V horúcich letných mesiacoch neprehrievajte zbytočne dom, používajte Napoleon grily v exteriéri a užívajte si bezstarostné grilovanie. Tento gril sa správa rovnako ako rúra v kuchynskej linke, v niektorých prípadoch je aj praktickejší. Integrovaný infračervený horák s vysokou teplotou sa rýchlo rozohreje, ihneď je použiteľný. Zásobník na uhlie poskytne ešte väčší komfort pre grilovanie. Môžete dokonca zmeniť Váš gril na mini udiareň pridaním drevených štiepok do nádoby na drevené uhlie, alebo môžete vyskúšať Napoleonovú dymovú trubicu na údenie. Varenie na grile je tiež možné, dokonale padne do ideálnej vonkajšej kuchyne. Vstavaný propán-butánový plynový horák alebo sa vyrába aj s pevnou hadicou na zemný plyn.
Len osobný odber, cena 1500eur.
Pozrite aj ostatné moje inzeráty
Kontakt cez mobil / email / sms - viber
Ak nedvíham , pošlite prosím správu, volať prosím len v rámci 08:00 - 17:00, Ďakujem
aktualizované 27.04.2023
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm.
K panvici prikladám aj 3 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok.
PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez:
- je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný
- je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie.
Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo.
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín.
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu.
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu.
Cena grilovacej panvice je 69€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil: 3
3 liatinové horáky (vrátane rozplylovače tepla)
Umožňujú nezávislé grilovanie v každej tretine grilu
Pomocou ovládacích gombíkov možno pohodlne regulovať teplotu
Piezozapaľovanie
Grilovacia plocha je rozdelená na liatinový rošt a liatinovú platňu
Dva postranné kovové stolíky
Výsuvný lapač tukov pre ľahkú údržbu
Teplomer vo veku
Posuvné veko grilu
Textilná zástena
Grilovacia plocha: 2800 cm2
Výkon: 14 kW
Grilovací rošt: liatina
Rozmer grilovacej plochy: 46 × 60 cm
Zdroj energie: 10 alebo 5 kg PB fľašu (nie je súčasťou výrobku)
Spotreba: 1020 g/h
Pri rýchlom jednaní dohoda možná