inzercia, predaj, predám, bazár

Grilovania platna

Kategória: Ostatné

Predám grilovaciu platňu z kvalitnej ocele
Grilovania platna
Podobné inzeráty
Multifunkčný gril Tefal GC712D34 Optigrill+
Predám multifunkčný gril Tefal GC712D34 Optigrill+. Je nový, nepoužitý. Ja ho nevyužijem, preto ho predávam. Blok od kúpy nemám, bol to darček. Vlastnosti: 6 automatických programov. 4 manuálne nastavenia. Nepriľnavé plochy z liateho hliníka. Indikátor priebehu grilovania. Technológia Automatického senzora grilovania. Veľká grilovacia plocha. Odnímateľné plochy je možné umývať v umývačke. Príkon: 2000 W. Hmotnosť: 4,56 kg. Farba: nerezová. Cena: 130eur + poštovné, alebo osobný odber, alebo dovoz dohodou. Inzerát je platný do zmazania.
GRIL. PRASIATKO NA MOBILNOM GRILE+KOLENÁ/KURENCE/REBIERKABBQ
Zaoberáme sa GRILOVANÍM (nie pečením) prasiatok od 20 kg, na DOVOZ alebo osobný odber + na mobilnom nerezovom grile. Na rozdiel od pečeného prasiatka je chuť grilovaného chutnejšia a jemnejšia, mäso je šťavnatejšie a vláčnejšie. Doba grilovania vždy závisí od veľkosti prasiatka, pri cca 25 kg prasiatku je to cca 5 hodín grilovania. Dané 25 kg prasiatko je pre cca 30 ľudí. Ponúkame možnosť výberu váhy prasiatka na grilovanie až do 55 kg (cca 120 - 130 ľudí). NAŠE PONÚKANÉ VÝHODY : - Vynikajúca chuť a šťavnatosť (GRILUJEME, NEPEČIEME !) - Mobilita elegantného nerezového grilu (prídeme ugrilovať prasiatko až k Vám – firemné stretnutia, svadba, oslava atď.) - V cene kompletná obsluha grilu pri grilovaní, porcovanie celého prasiatka - V ponuke kyslé pochutiny (baranie rohy, alma paprika, uhorky, príp. podľa dohody.), chlieb a jednorazový príbor a taniere v množstve prislúchajúcemu na veľkosť prasiatka - Kvalifikovaná a usmiata obsluha - Po ugrilovaní prasiatka je možné neskonzumované naporciované mäso odložiť na vyhrievané nerezové misky na grile, kde bude stále teplé a pripravené na konzumáciu. ! ! ! ! PONÚKAME ! ! ! ! GRILOVANÉ BAVORSKÉ BRAVČOVÉ KOLENÁ/KURENCE/REBIERKA (CCA 9 KG) PODÁVANÉ/SERVÍROVANÉ NA DREVENEJ DOSKE S KOMPLET OBLOHOU (NAKLADANÉ UHORKY, BARANIE ROHY, ALMA PAPRIKA, FEFERÓNY, HORČICA, CHREN A SWEET CHILLI OMÁČKA) VHODNÉ PRE CCA 20 ĽUDÍ, V RÁMCI OKRESU PEZINOK DOVOZ V CENE. CENA 190,00 €. BAVORSKÉ KOLENÁ VIEME KOMBINOVAŤ S GRIL. KURENCAMI, TZN., CCA 4,5 KG BAV. GRIL. KOLIEN (CCA 6 KS) A 4,5 KG GRIL. KURENIEC (CCA 4 KS), PRÍP. S REBIERKAMI BBQ NAPR. : GRIL. BAV. KOLENÁ 3,75 KG ( 5 KS ) + GRIL. KURENCE 3,6 KG ( 3 KS ) a GRIL. REBIERKA BBQ ( 2,00 KG ).
GRIL. PRASIATKO NA MOBILNOM GRILE+KOLENÁ/KURENCE/REBIERKABBQ
Zaoberáme sa GRILOVANÍM (nie pečením) prasiatok od 20 kg, na DOVOZ alebo osobný odber + na mobilnom nerezovom grile. Na rozdiel od pečeného prasiatka je chuť grilovaného chutnejšia a jemnejšia, mäso je šťavnatejšie a vláčnejšie. Doba grilovania vždy závisí od veľkosti prasiatka, pri cca 25 kg prasiatku je to cca 5 hodín grilovania. Dané 25 kg prasiatko je pre cca 30 ľudí. Ponúkame možnosť výberu váhy prasiatka na grilovanie až do 55 kg (cca 120 - 130 ľudí). NAŠE PONÚKANÉ VÝHODY : - Vynikajúca chuť a šťavnatosť (GRILUJEME, NEPEČIEME !) - Mobilita elegantného nerezového grilu (prídeme ugrilovať prasiatko až k Vám – firemné stretnutia, svadba, oslava atď.) - V cene kompletná obsluha grilu pri grilovaní, porcovanie celého prasiatka - V ponuke kyslé pochutiny (baranie rohy, alma paprika, uhorky, príp. podľa dohody.), chlieb a jednorazový príbor a taniere v množstve prislúchajúcemu na veľkosť prasiatka - Kvalifikovaná a usmiata obsluha - Po ugrilovaní prasiatka je možné neskonzumované naporciované mäso odložiť na vyhrievané nerezové misky na grile, kde bude stále teplé a pripravené na konzumáciu. ! ! ! ! PONÚKAME ! ! ! ! GRILOVANÉ BAVORSKÉ BRAVČOVÉ KOLENÁ/KURENCE/REBIERKA (CCA 9 KG) PODÁVANÉ/SERVÍROVANÉ NA DREVENEJ DOSKE S KOMPLET OBLOHOU (NAKLADANÉ UHORKY, BARANIE ROHY, ALMA PAPRIKA, FEFERÓNY, HORČICA, CHREN A SWEET CHILLI OMÁČKA) VHODNÉ PRE CCA 20 ĽUDÍ, V RÁMCI OKRESU PEZINOK DOVOZ V CENE. CENA 220,00 €. BAVORSKÉ KOLENÁ VIEME KOMBINOVAŤ S GRIL. KURENCAMI, TZN., CCA 4,5 KG BAV. GRIL. KOLIEN (CCA 6 KS) A 4,5 KG GRIL. KURENIEC (CCA 4 KS), PRÍP. S REBIERKAMI BBQ NAPR. : GRIL. BAV. KOLENÁ 3,75 KG ( 5 KS ) + GRIL. KURENCE 3,6 KG ( 3 KS ) a GRIL. REBIERKA BBQ ( 2,00 KG ).
Kontaktný gril vrúbkovaný a mnoho iného ZARUKA
Profesionálny kontaktný gril. Najvyššia kvalita, dokonalé spracovanie a mimoriadna funkčnosť. Vhodné do každej kuchyne. Vrúbkované obe grilovacie plochy • Kryt vyrobený z nehrdzavejúcej ocele • Vyhrievacia plocha z liatiny s keramickým povlakom • Podnos na zvyšky tuku a grilovania • S tlačidlom ZAP a VYP • Termostat s plynulou reguláciou teploty do 300 ° C s kontrolkou Technické údaje • Grilovacia plocha 49 x 23 cm • Napätie: 230V • Výkon: 3600W • Elektrické prípojky: 1x • Hmotnosť: 29kg • Rozmery: 57 x 21 x 41 cm Celú ponuku nájdete na kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Zabíjačkové kotle VEĽKÝ LAPÁŠ + príslušenstvo tel.
Predaj kotlíkov sa momentálne koná v dňoch od STREDY do SOBOTY v čase od 8:00 do 17:30 hod. (SOBOTA do 12:30). Predaj sa koná v obci VEĽKÝ LAPÁŠ na voľnom priestranstve pri pošte(V navigácii si nastavte adresu: VEĽKÝ LAPÁŠ 283 alebo cez GOOGLE mapy zadajte našu webovú adresu: Objednávky prijímame na dole uvedenej emailovej adrese alebo telefónnom čísle. Ďalšie informácie o tovare, cenách a rozmeroch nájdete na našej webovej stránke: (stránka je ešte vo výstavbe).....Ponúkame na predaj rôzne druhy kotlíkov, kotlín a iného príslušenstva týkajúce sa varenia gulášov, zabíjačiek, grilovania ako aj sezónne tovary najmä na vianoce ako sú stojany na vianočné stromčeky a záhradná keramika v centre obce VEĽKÝ LAPÁŠ 7 km od NITRY smer VRÁBLE-LEVICE vedľa hlavnej cesty na priestranstve pri pošte. Z diaľnice R1 je to cca.4km odbočka VRÁBLE-LEVICE. Jedná sa o trhový predaj a ďaľšie info poskytneme na dole uvedenom telefónnom čísle alebo na ešte nie dokončenej webovej stránke Značky: Kotlík ,Smaltovaný kotlík, Medený Kotlík, Nerezový kotlík, Antikorový kotlík, Liatinový kotlík, Kotlina, Parák, Trojnožka, Pokrievka, Servírovací kotlík, Obruč, Grilovacia panvica, Paella panvica,Rošt,Liatinová grilovacia panvica, Kamenínová panvica, Pokrievka, Palica na opekanie, Ražeň na opekanie, Ražne,Horák pod kotlík, Plech na pečenie, Smaltovaný hrniec, Kastról, Pekáč na kačku, Zabíjačkový kotlík, Zabíjačková kotlina, Drôtený kôš na jaternice, Nadevák, Plnička na klobásu hurky a jaternice, Geleta, Galata, Nôž do mlynčeka na mäso, Doska do mlynčeka, Nátrubok na mlynček, Smaltovaný Vandlík,Smaltovaný Lavór, Farebná ciroková metla, Varecha, Vareška, Preš na hrozno, stojan pod vianočný stromček, záhradná keramika.
Na predaj ranč s pozemkom vhodným na výstavbu r. domov
FinSta Real ponúka EXKLUZÍVNE na predaj Ranč Nové sedlo v Cabaj – Čápore, časť Fizeš. Kompletne vybavený ranč okrem ustajnenia koní, poskytuje aj ďalšie podnikateľské aktivity ako sú je jazdecká škola pre deti od 5 rokov, letné a denné tábory pre deti, školské výlety, rodinné posedenia, agroturistiku, svadby, firemné a rodinné akcie ako aj certifikované ubytovanie s celkovou kapacitou 44 lôžok. Pozemok na ktorom sa ranč nachádza je evidovaný na katastri nehnuteľností ako parcela „C“, teda vhodný aj na výstavbu rezidenčnej štvrte obytných domov. Pozemok: - parcela "C", vhodná na výstavbu rezidenčných domov - rovinatý, slnečný - orná pôda 20 474 m2 - trávnatý porast 11 620 m2 - zastavaná plocha a nádvorie 9 126 m2 - celková plocha 41 220 m2 Objekty nachádzajúce sa v areáli: - základný stavebný materiál - drevo - dvojpodlažná budova: prízemie - reštaurácia s barom (kapacita 60 osôb) + terasa (kapacita 36 osôb) horné podlažie – 5 izbový byt - krytá letná terasa 1 (kapacita 120 osôb) - krytá letná terasa 2 (kapacita 96 osôb) - bufet s vonkajším posedením (kapacita 50 osôb) - ubytovanie: 5 chatiek s kapacitou 7 postelí aj možnosťou prístelku 1 chatka so 4 posteľami, kuchynkou a možnosťou prístelku - sedenie pod prístreškom (kapacita 30 osôb) možnosť vonkajšieho grilovania - stajňa s 10 boxmi o veľkosti 4 x 3 m - 2 hospodárske budovy - samostatné sociálne zariadenie (pánske, dámske) - mini farma s domácimi a exotickými zvieratami určenú pre deti - detské ihrisko IS: - elektrika, voda (vlastná studňa), žumpa, bezpečnostné kamery, alarm, internet Výhody: - kompletne vybavený areál s upraveným okolím - zabehnutá prevádzka vyhľadávaná nielen milovníkmi koní, ale aj rodinami, školskými zariadeniami či firmami - možnosť organizovania rôznych súkromných a spoločenských aktivít - bezprostredný kontakt s prírodou - agroturistika - rýchle napojenie na rýchlostnú komunikáciu Trnava – Nitra – Zvolen – Banská Bystrica - dostupnosť z Nitry cca 15 min. vzdialenosť 11,7 km Cena: Cena nehnuteľnosti je 780.000,- Eur vrátane provízie a kompletného odborného a právneho servisu. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Mgr. Ľuboš Šimončič lubos.simoncic@ Zastavaná plocha: 9126m² Celková rozloha: 41220m² Rozloha pozemku: 32094m² Vlastníctvo: osobné Internet: lokálny poskytovateľ Postavené z: drevostavba Zariadenie: zariadený Prístupová cesta: neupravená cesta