inzercia, predaj, predám, bazár

Gucci ruksak

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj nepoužity gucci ruksak čierny. Preferujem osobný odber ale po dohode a úhrade ceny vopred na účet môžem ruksak aj poslať.
Viac info mailom
Gucci ruksak
Podobné inzeráty
Ruksak na notebook - úplne nový
Predám úplne nový ruksak na notebook značky DormeoGo. Ruksak má pevnú konštrukciu, je šedej farby a z vnútra je tyrkysový vďaka čomu je dobre viditeľné, čo sa v ruksaku nachádza. Ruksak disponuje vo vnútri polstrovanou priehradkou na notebook a vnútorným vreckom na zips. Z vonka má ruksak tri vrecká na zips. Rozmery ruksaku: výška 35 cm, šírka 28 cm, hrúbka 10 cm. Ruksak má polstrované opraty s nastaviteľnou dĺžkou. Celková dĺžka opraty je 75 cm. Ruksak má na vrchu kovové uško pre ľahkú manipuláciu. Pôvodná cena: 35 Eur, predajná cena: 15 Eur.
Lv a Gucci papierové tašky a obálky
LV veľká 60x45 (ma na okrajoch fľaky vid na fotkách) cena: 10€ LV malá 25x21 cena: 8€ LV najmenšia 22x17 cena: 8€ Gucci obálka, cena: 3€ za kus Gucci lesklá 38x28, cena: 6€ Gucci lesklá (so škvrnou vid na fotke): 35x27 cena: 4€ Gucci matná 38x28, cena: 5€ Možnosť poslať poštou alebo osobný odber v Bratislave.
Gucci GG ruksak
Gucci ruksak - úplne NOVÝ+dustbag nikdy nevzaltý, zabalený s ochrannymi penami a prašným vreckom. Čierno šedé prevedenie. Vyrobený z ikonického plátna charakteristicky monogram Gucci. S hornou rukoväťou, nastaviteľnými ramennými popruhmi, bočnými vreckami s magnetickou chlopňou, sklopným vrchným dielom, zapínaním na pracku vpredu, čiernymi koženými lemami, detailmi v pásikoch a celoplošným vzorom GG .
GUCCI taska
Predám papierové tašky značiek GUCCI GUCCI zelená 25x35cm cena: 8€ GUCCI zelená 50x40cm cena: 10€ osobný odber v Bratislave, Žiline
Batoh, Ruksak Affenzahn Sovička
Predám Ruksak Affenzahn Sovička Značka:Affenzahn Rozmery (d x v x h cm):17 x 25 x 11 Materiál:Polyester Objem (l):4 Hmotnosť (kg):0,2 vzhľad Sovička ručne vyšívané detaily vyťahovací jazyk, kam môžete napísať meno a iné kľúčové údaje reflexné materiály - bezpečnosť za zníženej viditeľnosti pútko na držanie batôžka v ruke vystlané popruhy na ramená farebné zacvakávacie spony vhodné pre deti výškovo nastaviteľný hrudný popruh pre presné usadenie Hravý detský batoh Affenzahn v tvare sovičky je skvelým doplnkom výbavy každého škôlkara. Ruksak má hrudný popruh, aby nepadal z ramien pri nosení. Roztomilý detský ruksak sa okamžite stane miláčikom a praktickým doplnkom Vašich deti.
Ruksak batoh brašňa 6x
Predam rozne ruksaky batoh brasna cestovanie turistika fotenie laptop notebook 1.pakuma znackovy kvalitny ruksak batoh 39€ 2.blacks batoh ruksak - 25€ 3.harrods - kozena taska prirucna batozina kufrik - 55€ 4.Brasna kapsa taska na pocitac laptop- 20€ 5.taska brasna na laptop dokumenty taska do prace - 22€ 6. Berghaus arete 35 - ruksak batoh - cena 54€ mozna dohoda