inzercia, predaj, predám, bazár

Guess Hodinky, Pánske

Kategória: Ostatné

Materiál puzdra: ušľachtilá oceľ
Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).

Napájanie: batéria
Hodinky sú poháňané batériou.

Materiál náramku: ušľachtilá oceľ
Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).

24-hodinový ciferník
Malý ciferník zobrazuje čas v 24-hodinovom formáte. Napríklad: hlavné ručičky ukazujú 3 hodiny a malý ciferník ukazuje na 15, to znamená, že sú 3 hodiny popoludní.

Dátum - deň v mesiaci
Zobrazenie aktuálneho dňa v mesiaci od 1 do 31.

Dátum - deň v týždni
Zobrazenie aktuálneho dňa v týždni. Skratky dní sú v anglickom jazyku (v zriedkavých prípadoch je deň v týždni aj v nemčine alebo v inom jazyku).

Osadené krištáľmi SWAROVSKI
Hodinky sú osadené trblietavými Swarovského krištáľmi vyrobenými z brúseného akostného skla s vysokým indexom lomu. Krištále z produkcie rakúskej rodinnej firmy Swarovski sa vyznačujú dokonalou iskrou, precíznym výbrusom a širokou paletou odtieňov. Vďaka značnému podielu oxidu olovnatého sú neuveriteľne jasné, žiarivé a farebne stále.

Vodotesnosť: 50M/5ATM
Hodinky s označením vodotesnosti 50M/5ATM sú určené pre náhodný styk s vodou (umývanie auta, dážď), ale aj pre povrchové plávanie bez potápania. 50M/5ATM označuje stupeň vodotesnosti štandardizovaný normou ISO 2281. ISO testy zahŕňajú striedanie teplôt, hĺbky, tlaku (vody, vzduchu) po rôzne dlhý čas v pokoji a pri manipulácii s operatívnou časťou hodiniek.

Sklíčko: minerálne
V súčasnej dobe sa jedná o najrozšírenejší typ hodinárskeho skla. Je veľmi tvrdé a má vysoký obsah kremíka, vďaka čomu sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči škrabancom a oteru. Neznamená to však, že je úplne odolné voči poškriabaniu.

Typ zapínania: Preklápacia pracka
Preklápacia pracka je najrozšírenejší spôsob zapínania náramkov a remienkov v hodinkách. Ide o jednoduchý a spoľahlivý spôsob zapínania. Pri náhodnom rozopnutí nedôjde k úplnému rozopnutiu a hodinky ostávajú na ruke.
Guess Hodinky, Pánske
Podobné inzeráty
hodinky hodiny panske hodinky naramkove hodinky quartz
Predám hodiny hodinky pánske hodinky naramkove hodinky. Hodinky su plne funkčne bez poškodenia, baterka je v nich nová. Dôvod predaja je ze ich už nevyuzívam. Cena dohodou. Poštovné a balné na dobierku na vašu adresu prvou triedou 4 eura. Hodinky pánske náramkové hodinky sú značky quartz helvetia vyrobené z nerezovej ocele stainless steel hodinky boli kupovane na slovensku v hodinárstve v kamenom obchode maju kvalitné spracovanie dizajn aj dobry strojček nie je to žiadna čína. panske naramkove hodiny panske naramkove hodinky inzerát platný do zmazania
Pánske hodinky Guess
Vysoko kvalitné hodinky Guess Collection Gc pre pánov, ktoré sú zlatej farby, veľmi trendové v tejto sezóne. Hodinky majú analógový ciferník s štvorcovým tvarom púzdra. Sú vyrobené z ušľachtilej ocele zlatej farby a remienok je čierny kožený. Hodinky sú multifunkčné, chronografové. Majú čierny ciferník. Swiss made. Pánske hodinky Guess Collection Gc model GC39500GA. Vodotesnosť: 100m /330ft.Rozmery: 45mm * 40mm.Farba remienku - čierna, čierny ciferník.Hodinky sú vyrobené z ušľachtilej ocele zlatej farby.Mechanizmus - batéria.Swiss made. Hodinky boli nosené len pár krát, sú ako nové. Povodná cena bola 350€.
GUCB15PUSASPI Guess PU Saffiano Vintage Script Computer Bag
Svetoznáma značka Guess prichádza s radou štýlového príslušenstva pre notebooky. Váš ultrabook získa luxusný vzhľad obalom Guess. Svojou veľkosťou je určený pre ultrabooky o veľkosti 15" - 16". Guess Saffiano PU Vintage Computer bag je perfektná taška pre notebook s uhlopriečkou displeja 15-16". Obal je vyrobený z kvalitnej EKO kože, vnútorná časž zaujme jemne texturovaným povrchom kde nechýba vyrazené logo značky GUESS. Jednoduchá, ale praktická taška Guess GUCB154GB ohromí všetky nenáročných užívateľov. Taška je pre všetky notebooky do veľkosti 15/16 ". Taška na notebook má ako rukoväť, tak popruh cez rameno. Vnútorný priestor je dostupný cez zips. Hlavná priehradka je polstrovaná, takže je Váš notebook úplne v bezpečí. Obal je vyrobený z kvalitnej EKO kože. Vonkajšia časť zaujme jemne textúrovaným povrchom kde nechýba vyrazené logo značky Guess. Krásne čisté prevedenie, bez zbytočných vreciek a priehradiek, s citom pre dizajn. vlastnosti: originál Guess Obal pre 15-16 "notebook čistý dizajn Vytlačenej logo na čelnej strane luxusný dizajn Materiál: EKO Koža Farba: PINK / Ružová vnútorné rozmery: 39 x 26 x 5 cm vonkajšie rozmery: 43 x 32 x 6 cm
GUCB154GG Guess Taška pre notebook do 15" grey
Svetoznáma značka Guess prichádza s radou štýlového príslušenstva pre notebooky. Váš ultrabook získa luxusný vzhľad obalom Guess v sivom lesku. Svojou veľkosťou je určený pre ultrabooky o veľkosti 13"-15". Brašna Guess 4G UpTown Computer Bag GUCB154GG v štýlovom dizajne značky GUESS je vhodná pre notebooky do veľkosti 15". Elegantný vzhľad s precíznym vyhotovením a štýlovým dizjanom sú charakteristické prednosti pre značku GUESS. Brašna Guess 4G UpTown skvele ochráni Vás notebook nielen pred mechanickým poškodením, poškriabaním a otrasom, ale poskytne aj pridanú hodnotu v podobe módneho doplnku. luxusný obal pre notebook do 15" praktický obal pre prepravu zariadení značkový dizajnový produkt obojstranné zipsy designed by Guess vnútorné rozmery: 40 x 30,5 x 4cm vonkajšie rozmery: 41 x 31 x 4,5 cm Farba: sivá Kompatibilita: notebooky a ultrabooky do veľkosti 15" Obal je nový so zárukou a dokladom. Za nižšiu cenu je dostupný na: samlife*sk Pri platbe vopred, doprava zadarmo.
Original Hodinky Invicta 25856 NOVÉ zabalené
!!!AKCIA Zľava. !!! Pánske hodinky Invicta 25856 sú unikátnym kúskom, ktorý bude imponovať každému mužovi s vycibreným vkusom. Invicta 25856 sú masívne pánske hodinky v krásnej striebornozlatej farbe. Prvý vás zaujme prepracovaný ciferník v čiernom prevedení na ktorom nájdete dátum, duálne zobrazenie času, chronograf a stopky. Vo vnútri odolného, 18 mm vysokého púzdra, ktoré tvorí kvalitná ušľachtilá oceľ nájdete spoľahlivý batériový (quartz) japonský strojček Hattori poháňajúci v priemere 49 mm široký ciferník. Ten spoľahlivo chráni zafírové sklíčko odolné voči poškriabaniu. Ako sami vidíte, púzdro korunované zlatou lunetou zahalila strieborná, ciferník čierna a remienok striebornozlatá farba. Tieto hodinky disponujú stupňom vodotesnosti 10 ATM/ 100 m. Luxusné pánske hodinky Invicta 25856 urobia z vášho zápästia centrum pozornosti. PARAMETRE PRODUKTU Typ hodiniek Analógové (ručičkové) Tvar ciferníku Okrúhly Ozdobené - Materiál púzdra Ušľachtilá oceľ Materiál remienka Ušľachtilá oceľ Strojček Hattori kalibru VD53 - Quartz/ batéria Farba ciferníku Čierna Farba remienka Striebornozlatá Vodotesnosť 10 ATM/ 100 m Funkcie Chronograf, dátum, duálne zobrazenie času, stopky, luminiscenčné ručičky a indexy Sklíčko Zafírové Priemer ciferníka 49 mm Hrúbka púzdra 18 mm Balenie hodiniek Originálna krabička Príslušenstvo hodinky Návod na použitie, Oficiálny záručný list od pred. Záruka hodinky 24 mesiacov
GUCB15G4GFPI Guess PU 4G Metal Logo Computer Bag 15/16" Pink
Svetoznáma značka Guess prichádza s radou štýlového príslušenstva pre notebooky. Váš ultrabook získa luxusný vzhľad obalom Guess. Svojou veľkosťou je určený pre ultrabooky o veľkosti 15" - 16". Jednoduchá, ale praktická taška Guess GUCB154GB ohromí všetky nenáročných užívateľov. Taška je pre všetky notebooky do veľkosti 15/16 ". Taška na notebook má ako rukoväť, tak popruh cez rameno. Vnútorný priestor je dostupný cez zips. Hlavná priehradka je polstrovaná, takže je Váš notebook úplne v bezpečí. Obal je vyrobený z kvalitnej EKO kože. Vonkajšia časť zaujme jemne textúrovaným povrchom kde nechýba vyrazené logo značky Guess. Krásne čisté prevedenie, bez zbytočných vreciek a priehradiek, s citom pre dizajn. vlastnosti: originál Guess Obal pre 15-16 "notebook čistý dizajn Vytlačenej logo na čelnej strane luxusný dizajn Materiál: EKO Koža Farba: pink / ružová vnútorné rozmery: 40 x 30,5 x 4cm vonkajšie rozmery: 41 x 31 x 4,5cm Obal je nový so zárukou a dokladom. Za nižšiu cenu je dostupný na: samlife*sk Pri platbe vopred, doprava zadarmo.