inzercia, predaj, predám, bazár

GuideCraft 3D hmatové pexeso / 3D Feel and Find

Kategória: Hračky

Montessori 3D pexeso je vhodné pre deti od 3 rokov.
Pexeso je vo vrecúšku, do ktorého sa zmestia všetky drevené časti. Na každej drevenej podložke je vytvarované zviera, rastlina, alebo vec.Tá istá vec, rastlina a zviera sú súčasťou vrecúška a úlohou dieťaťa je po hmate k nemu nájsť drevené podložky. Tvary sú v rôznych farbách, takže môže sada slúžiť aj k precvičovaniu farieb, spájanie farieb s ostatnými vecami a premýšľaní o ďalších predmetoch rovnakej farby.
Farby sú zdravotne nezávadné.

Pexeso je ako nové.
Vek: 3+
GuideCraft 3D hmatové pexeso / 3D Feel and Find
Podobné inzeráty
Predám retro karty a pexesá
Retro pexesá. Pexesá boli používané: 1. Pexeso hudobné nástroje, 32 párov, cena je 5€+poštovné, 2. Pexeso dopravné prostriedky, 32 párov, cena je 5€+poštovné, 3. Pexeso psy, 32 párov, cena je 5€+poštovné, 4. Pexeso nástroje, 31 párov + 1ks bez páru, 2 ks sú vystrihnuté krivo, cena je 4€+ poštovné, 5. Pexeso večerníček, 30 párov + 2 ks bez páru, cena je 3€+poštovné,predané 6. Pexeso Zornička, 20 párov, cens je 2€+ postovné, 7. Pexeso Fanta, 32 párov, pexeso nepoužívané, cena je 2€+poštovné, 8. Anglické pexeso Svet okolo, 32 párov, cena je 2€+ poštovné, 9. Anglické pexeso Dopravné prostriedky, 32 párov (pexeso je zle zostrihané), cena je 1,50€+poštovné, 10. Anglické pexeso Svet okolo, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 11. Nemecké pexeso V dome, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 12. Nemecké pexeso Dom, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 13. Nemecké pexeso V meste, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 14. Nemecké pexeso Dom, 32 párov, cena je 2€+poštovné, 15. Anglické pexeso Doprava, 32 párov, cena je 2€+poštovné. Pirátske karty - Hra obsahuje 32 kariet, ktoré sú rozdelené do 8 skupín po štyroch kartách, ktoré k sebe patria (kvarteta). Karty sú v originálnej krabičke z papiera. Karty boli nepoužívané. Cena je 2,50€+poštovné. Karty UNO od Mattela v originálnej krabičke (krabička je natrhnutá). Krabička obsahuje 108 kariet a pravidlá hry. Karty boli nepoužívané. Cena je 3€+poštovné. Aj osobný odber v Prešove.
Memonik - hmatové pexeso
Predam spolocensku hru Memonic (Hmatove pexeso)
Spoločenské hry
Predám spoločenské hry a puzzle. Všetky sú vo veľmi dobrom stave - niektoré sú hrané, niektoré len rozbalené. V prípade záujmu pošlem konkrétnu fotku hry a bližšie informácie. V rámci Pezinka viem priniesť. Na dobierku neposielam. Poštou posielam až po zaplatení /cena hry + poštovné/ prevodom na účet. Puzzle Trolls 3x49dielov 5€ Puzzle Pets 3x49dielov 5€ Creative Strip puzzle - dopravné prostriedky 5€ Puzzle Bingo 2x15dielov 1€ Prvé puzzle Baby Duo The Farma 4€ Puzzle kniha Mláďatá 5€ Doma a v škôlke 4€ Wooden Logic 6€ Feel and find game 5€ Potraviny 2€ V cirkuse - Zábava s magnetkami 2€ Cvičenie pamäte 3€ Hádanky na cesty 5€ Fruit mix 3€ BrainBox - Svet v kocke 8€ Storyteller Dice 3€ Catch me! 4€ Život dobrodružstvo 2€ Aktivity Gold 15€ Človeče, napij sa! 9€ Intimacy 8€ Vedomostné pexeso -Svetové naj 3,5€ Vedomostné pexeso - Pamiatky a ... 3,5€
Predám pexeso
Predám detské pexeso spiderman za 4€ a pexeso pamiatky za 5€+poštovné.
Krtko - anglicko-slovenske pexeso + knizka
Predame detcske pexeso - Krtko - anglictina pre najmensich. set obsahuje pexeso 9 (karticky v anglictine a slovencine) a knizku. Mame 2 diely: Krtko a kamarati, Krtko a rok. Kazdy set za 5e + doprava - osobny odber. Knizky a karticky su bez zavad. Obaly su poskodene / zalepene.
Spoločenské hry, detské stolné hry
Predám tieto detské hry: Kvido pexeso pre bystré hlavičky - 3,-€ - predané Autá Pexeso/domino 3,-€ Piston cup race (podobné ako Človeče, nehnevaj sa) 3,-€ - krabica trošku polepená Príbeh hračiek /toy story 3 pexeso - 3,-€ - krabica polepená Všetky v dobrom stave