inzercia, predaj, predám, bazár

Guild Starfire SF-4 USA 1998

Kategória: Strunové nástroje

Predam Guild Starfire SF-4, este z US produkcie, rok vyroby 1998. Povodny stav bez modifikacii, podobna konstrukcia ako Gibson ES335. Hardware aj elektronika bez problemov, na par miestach vidno znamky pouzivania, ale v zasade pekny stav. Original kufor v cene. Detailne foto a info cez spravu.
Guild Starfire SF-4 USA 1998
Podobné inzeráty
Predám basgitaru Guild Starfire Bass II Cherry Red
Basgitara je vo výbornom stave, ako nová. Hrané na nej bolo na 3 menších akciách a v štúdiu. Ku basgitare je originálny tvrdý kufor Guild, ktorý nesie pár škrabancov po prenášaní. Bola kúpená pred 2 rokmi ako nová a momentálne sú na nej natiahnuté nové struny Ernie Ball. Jedná sa o basgitaru s krátkou menzúrou. Intonácia aj dohmat sú nastavené. Konkrétne špecifikácie si môžete pozrieť na stránke výrobcu nižšie. Link: Osobný odber v Trenčíne. Pôvodná cena: 1 300 eur, predávam za 1000 eur, keďže sa jedná v podstate o nový nástroj. V prípade rýchleho jednania je možná menšia dohoda na cene.
Predám basgitaru Guild Starfire Bass II Cherry Red
Predám túto krásnu basu ručne vyrobenú v Kórei, všetko funkčné, stav je výborný. Má minimálne známky používania, na špičke hlavy je maličký ošuch laku, ale neni vidieť. Celý čas je skladovaná v original kufri, ktorý samozrejme dám spolu s basou. Basu som kupoval cez Music-City ako posledný kus pred 1,5 rokom. Má nastavený dohmat aj intonáciu skuseným gitarárom. Na base sú ešte pôvodné struny. Dôvod predaja je, že mi moc nesadla. V prípade záujmu píšte prosím na email, telefón je vymyslený. Osobný odber v Trenčíne. Cena 1100 Eur.
Predám basgitaru Guild Starfire Bass II Cherry Red
Predám túto krásnu basu ručne vyrobenú v Kórei, všetko funkčné, stav je výborný. Má minimálne známky používania, na špičke hlavy je maličký ošuch laku, ale neni vidieť. Celý čas je skladovaná v original kufri, ktorý samozrejme dám spolu s basou. Basu som kupoval cez Music-City ako posledný kus pred 1,5 rokom. Má nastavený dohmat aj intonáciu skuseným gitarárom. Na base sú ešte pôvodné struny. Dôvod predaja je, že mi moc nesadla. V prípade záujmu píšte prosím na email, telefón je vymyslený. Osobný odber v Trenčíne. Cena 1000 Eur.
Predám basgitaru Guild Starfire Bass II Cherry Red
Predám túto krásnu basu ručne vyrobenú v Kórei, všetko funkčné, stav je výborný. Má minimálne známky používania, na špičke hlavy je maličký ošuch laku, ale neni vidieť. Celý čas je skladovaná v original kufri, ktorý samozrejme dám spolu s basou. Basu som kupoval cez Music-City ako posledný kus pred 1,5 rokom. Má nastavený dohmat aj intonáciu skuseným gitarárom. Na base sú ešte pôvodné struny. Dôvod predaja je, že mi moc nesadla. V prípade záujmu píšte prosím na email, telefón je vymyslený. Osobný odber v Trenčíne. Cena 960 Eur.
Guild Starfire I SC Antique Burst + Hardcase
Predavam gitaru s pevnym obalom. Kupovane z thomannu pred koronou. Gitara je nastavena "desiatky". Ma nizky dohmat a rozpinatelne snimace. Ted Nugent sound. Viem doniest na trase KN-DS-BA.
Predam USA Peavey Classic 50 - 212 (2x 12" Eminence Swamp Th
Predám toto značkové celolampové 50 Watove kombo ešte poctivo vyrobene v USA ako ekvivalent k Americkému zvuku Fender zosilňovačov. Oproti predlohe - teda zvuku tweedového komba Fender je skresleny kanál rovnako výborný (hutný a rockovy) - v kombe je osadený 2x špičkový reproduktor 12Eminence Patriot seria - typ Swamp Thang" 150/16 Ohm, ktorého aktuálna cena je cca 170e za kus. Kombo je vo veľmi zachovalom stave plne hrateľné a všetko je funkčne. Vyzerá a hra ako ma profesionálny zosilovač hrat. Presadí sa v kapele a aj na pódiu. Všetky ďalšie informácie, detailne fotografie pošlem na vyžiadanie. Preferujem osobný odber v Senci, po dohode aj v Bratislave. Súčasna produkcia vyrobana v Čine sa nedá kvalitou porovnať z USA produkciou. Ved skúste si porovnat stratocaster vyrobeny v Cine a stratocaster vyrobeny v USA. Prosím neponukajte mi nerealne ponuky. Pri serióznom a rýchlom jednaní sa určite dohodneme. (nie Fender, Gibson, Marshall, VOX, Suhr, PRS)