inzercia, predaj, predám, bazár

Guitar Hero Live gitara + hra X360

Kategória: Herné zariadenia

Predam hru s gitarou Guitar Hero Live pre Xbox 360. Hra aj gitara su vo vynikajucom stave, takmer nepouzivane. Osobny odber Zohor alebo Bratislava Patronka
Guitar Hero Live gitara + hra X360
Podobné inzeráty
Ovládač Guitar Hero PS3
Kúpim funkčnú gitaru pre Guitar Hero na Playstation 3. Model ku Guitar Hero Warriors of Rock/Guitar Hero 5/Guitar Hero World Tour.
Guitar Hero Live gitara s hrou
Predám ovládač - hernú gitaru Guitar Hero Live na Xbox one spolu s hrou. Cena komplet. Preferujem osobný odber, v prípade potreby doveziem, ukážem a samozrejme poradím v prípade akýchkoľvek otázok. Dobierka možná po dohode cez Zásielkovňu alebo GLS kuriéra. Vždy starostlivo zabalené v krabici podľa aktuálnej dostupnosti.
Guitar Hero pre Nintendo DS / DSL
Predám Guitar Hero grip spolu s hrou Guitar Hero on Tour pre Nintendo DS (väčšia redukcia) a DS Lite (menšia redukcia). Pozor, grip nie je vhodný pre DSi a neskoršie modely, ktorým chýba slot na GameBoy Advance hry. Menu hry je v španielčine. Cena uvedená bez poštovného, inzerát platí do zmazania.
DJ Hero - mixážný pult (X360)
KONTAKT ▲ ▲ reymark@ ------------------------------ Zdravím. Ponúkam na predaj DJ pultík pre hru DJ Hero 1/2. ■ Obsah inzerátu: -Originálna krabica -Mixážný pultík -Manuál Hry DJ Hero a DJ Hero 2 možné na objednávku (cena 10€ / ks) ■ Všetko je v perfektnom stave, vytiahnuté iba na foto, nepoužívané. Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhokoľvek typu. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. -------------------------- *Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovne a balné. ----------------------------- KONTAKT ▲ ▲ reymark@
Guitar Hero pre iOs
Predám nevyužitú Guitar Hero pre iOS . Prvý kontakt emailom (tel. c. vymselene )
Gitara a hra set na PlayStation 3
Predám originál PlayStation gitaru na PS3 a hru Guitar Hero WARRIORS OF ROCK, plne funkčné