inzercia, predaj, predám, bazár

Guľa s tvarmi na vkladanie

Kategória: Hračky

Ponúkam na predaj guľu s vkladacími tvarmi.Vhodnú pre deti od 10mesiacov. Má škrabance od bežného používania, je to zohľadnené v cene.
Guľa sa otvára.
Cena: 3,20€
Guľa s tvarmi na vkladanie
Podobné inzeráty
Guľa s vkladacími tvarmi
Ponúkam na predaj guľu s vkladacími tvarmi.Vhodnú pre deti od 10mesiacov. Má škrabance od bežného používania, je to zohľadnené v cene. Guľa sa otvára. Cena: 4€
Motorická hračka, vkladanie tvarov s vedierkom
Plastové vedierko s tvarmi na vkladanie, 15ks. Osobný odber v Lučenci.
Predám detské hračky
Predám detské hračky vo výbornom stave za veľmi dobré ceny (tobogán s loptičkami, telefón na šnúrku, hrací telefón, kýblik s otvormi na vkladanie rôznych útvarov, lev na vkladanie útvarov, hrací bubon, guľa na motoriku, drevená hračka na prvé hranie,detské puzzle pre najmenších...), výborné na motoriku a myseľ.
Hračky: skladačky s tvarmi
Predám skladačky s tvarmi na vhadzovanie a učenie rozoznávania tvarov, a to: kýblik s vrchnákom alebo guľu. Cena: 5€/kus. Pozrite aj iné moje inzeráty.
Guľa
Guľa sama sa guľa a hrá melódiu
Dicso guľa na baterky, výška 20cm
ako nová disco guľa, ktorá vytvára veľmi zaujímavý, farebný, točivý efekt v miestnosti. Silný, s nízkou spotrebou energie, bude si užívať svoj účinok po dlhú dobu. Guľa sa otáča o 360°. Keďže funguje na batérie, môžete si ju vziať so sebou aj tam, kde nie je prístup k elektrine, napríklad na vonkajšiu párty.