inzercia, predaj, predám, bazár

Gulovnica BANSHEE Mk47 7.62X39MM,12.5" Charcoal Green

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam na predaj zbran od firmy CMMG Všetky ďalšie informácie o produkte na tel čisle v ponuke su samozrejme aj iné modely. K nákupu potrebný ZP a NP.

Gulovnica Samonabiajcia BANSHEE,Mk47,7.62X39MM,12.5"Charcoal Green

Z hľadiska veľkosti zapadá do stredu zostavy Mk47™. Tento BANSHEE™ SBR je vybavený 12,5” hlavňou, ktorá kombinuje balistický výkon a manévrovateľnosť pre maximálny výokn 7,62 x 39 mm SBR. Platforma Mk47 je stredne veľká platforma AR spoločnosti CMMG, ktorá využíva robustnejšie telo a komponenty, ako napríklad naša technológia PowerBolt, bez pridania zbytočnej objemnosti. Ak magwell na Mk47 vyzerá pripravený vziať zásobníky so vzorom AK, mali by ste pravdu. Keďže zásobníky AK boli navrhnuté pre náboj 7,62 x 39 mm, povedali sme si, že ak to funguje, prečo to opravovať?

Séria NFA BANSHEE, ktorá je k dispozícii v rôznych povrchových úpravách cerakote, predstavuje najinovatívnejšie AR SBR, ktoré sú dnes k dispozícii. Od rýchlo nasaditeľného RIPSTOCK® až po štylizované telá a predpažbia EML™ je každé BANSHEE šité na mieru, aby bolo osobnou obrannou zbraňou, na ktorú sa môžete vždy spoľahnúť. Vďaka otvorom M-LOK® po celej dĺžke na oboch stranách a spodnej časti predpažbia, ako aj M-LOK medzi hornými časťami piatinny koľajníc, budete mať vždy dostatok miesta pre príslušenstvo, ktoré musíte mať.

Časti a príslušenstvo Mk47 ZEROED – Kvalita je štandardom
Platforma AR je dobre známa svojou schopnosťou prispôsobenia, ale výber správnych dielov nemusí byť nočnou morou domácich úloh. Všetko od RIPSTOCK® až po kompletnú súpravu dielov a príslušenstva ZEROED sa vyrába tu v USA s kvalitou a dôrazom na detail, ktorý je bezkonkurenčný a každý BANSHEE Mk47 SBR je vybavený množstvom štandardných dielov ZEROED, vrátane:

ZEROED pištoľová rukoväť

ZEROED 60°/90° Ambi Safety

Nabíjacia páka ZEROED Mk47 Ambi

Polymérový protiprachový kryt ZEROED AR15

ZEROED Lineárny kompenzátor 308 WIN
Gulovnica BANSHEE Mk47 7.62X39MM,12.5" Charcoal Green
Podobné inzeráty
Predám pištoľ BANSHEE, Mk47, 7.62x39mm, 8" Sniper Grey
Ponúkam na predaj pištoľ značky CMMG kalibru 7,62x39mm. Zbraň je úplne nová, predáva sa vrátane originálnej krabice a zásobníku. Záruka 24mes. Zbraň je vyrobená ako semi, výnimka nieje potrebná. Zbraň spĺňa parametre krátkej gulovej zbrane, možnosť zapísať na sk. A. Viac info : ZP a NP nutné
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. NP a ZP povinnosťou! Prepis Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 920€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€!
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium / Burnt Bronze
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Hlaveň disponuje závitom na tlmič. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. NP a ZP povinnosťou! Prepis Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 900€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Na predaj je aj verzia Burnt Bronze, k tej je aj rúčka od strike industries (45€), Arisaka angle mount (75€) a surefire svietidlo vo farbe zbrane (200€), kolimátor Holosun AEMS (500€) Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€!
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium / Burnt Bronze
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Hlaveň disponuje závitom na tlmič. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. NP a ZP povinnosťou! Prepis Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 900€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Na predaj je aj verzia Burnt Bronze, k tej je aj rúčka od strike industries (45€), Arisaka angle mount (75€) a surefire svietidlo vo farbe zbrane (200€), kolimátor Holosun AEMS (500€) Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€! Možná výmena za HK SP5 poprípade MR223, MR308
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Hlaveň disponuje závitom na tlmič. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. Nákupné povolenie a Zbrojný preukaz povinnosťou! Prepis na OR PZ Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 900€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Na predaj je aj verzia Burnt Bronze, k tej je aj rúčka od strike industries (45€), Arisaka angle mount (75€) a surefire svietidlo vo farbe zbrane (200€), kolimátor Holosun AEMS (500€) Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€! Možná výmena za HK SP5 poprípade MR223, MR308
CSA VZ 58 Sporter Tactical 7,62x39mm
Ponúkam na predaj samonabíjaciu guľovnicu CSA VZ 58 Sporter Tactical kalibru 7,62x39mm. Jedná sa o novovyrobenú samonabíjaciu zbraň kat.B (nie o prerábku samočinnej zbrane kat.A) - na jej nadobudnutie nie je nutná výnimka. Zbraň má vystrelených menej než 500 rán. Na zbrani sú nainštalované doplnky značiek Gunexpert, Zendl a Evoarms v pôvodnej cene cca 1300€: -predpažbie (530€) -kryt pružín s railom (320€) -pažba so sklopným modulom (200€) -úsťová brzda (50€) -svetlovodné mieridlá (100€) -záchyt zásobníka (35€) -záchyt záveru (55€) -lícnica (25€) Zbraň sa predáva z dôvodu jej dlhodobého nevyužívania. Súčasťou predaja sú zásobniky a nejaké náhradné diely. Kolimátor a svetlo nie sú súčasťou predaja. Pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda možná. Predaj možný iba osobne držiteľovi zbrojnej licencie alebo držiteľovi ZP a príslušného nákupného povolenia!