inzercia, predaj, predám, bazár

Gumaky a zimne cizmy a čižmy na kone

Kategória: Obuv

Predam za symbolicku cenu neposkodene nosene 1 rok.
Gumaky velkost 34.,zimne čižmy 35.dievcenske, cizmy na kone Decathlon 34.cena za kazdy ks
V pripade zajnu nutný osobny odber!
Gumaky a zimne cizmy a čižmy na kone
Podobné inzeráty
Detské gumáky,cizmy
Predám detské cizmy,gumáky roznej velkosti.Sú málo pouzívané,bezchybné.Kupované:Ccc,deichman, Cena za kus:3€ Velkosti: Gumáky vzorka mys:20 Minnie:25 Copcake sive:20 Copcake cierne:21 Gumáky cervene s hviezdami:21 Gumáky s motivom unicorn:23 Zimné cizmy:23 Posielam aj na dobierku.
LUXUSNÉ A KVALITNÉ GUMÁKY značky HUNTER
Predám tieto krásne a kvalitné gumáky značky HUNTER vo veľkosti 30/31. Vnútorná dĺžka je 19,5cm. Farba je v skutočnosti bledšia ružová. Podošva je vyrobená z odolného a priľnavého kaučuku. Ide o osvedčený model na klzký, blatistý a nerovný povrch - najmä pre aktívne dievča! Nazúvacie topánky do neistého počasia sú perfektnou voľbou pre vaše dieťa. V prípade, že sa hra ukáže ako príliš bláznivá a nôžky dieťaťa sa namočia, okamžite vyzujete gumáky z nôh. Gumáky sú vyrobené z kaučuku a sú odolné, nepremokavé a zároveň pružné a poskytujú dobrú tepelnú izoláciu pri nízkych teplotách. Ideálne pre zábavu v daždi! gumáky sú vybavené textilnou vložkou, ktorá má mäkké a pružné vlastnosti a je odolná aj voči oderu. Doprajte svojmu drobcovi kvalitnú nepremokavú topánku do dažďa! CENA: 20 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Predám dievčenské gumáky veľkosť 28 a 31
Predám dievčenské gumáky značky F&F veľkosti 28 a 31. Gumáky s jednorožcom sú veľkosť 28 a sú zateplené kožušinkou. Gumáky s krokodílom sú veľkosť 31, zvnútra látkové. Obe gumáky sú veľmi zachovalé, málo nosené, bez poškodení. Cena za kus je 4,- Eurá + poštovné (3,60 balík pošta). Platba vopred na účet. Prosím kontaktovať mailom alebo sms.
Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu
Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - [8.12. 2021] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 1 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 2 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 3 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 4 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 5 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 6 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 7 Predám v super stave nosene čižmy s kožušinkou veľkosť 26, vnútorná dĺžka 17 cm. Zn. Nelliblu. Čižmičky sú nepoškodené, na jednej čižmičky zasivana latka okolo zipsu maličký kúsok hore (viď foto), takmer nevidieť, funkčnosť neovplyvňuje. Neschodene, neosuchane. Farba tmavomodrá a čierna, zapínanie na zips + šnúrky.
Topánočky a gumáky
Na predaj topánky nosené jednu sezónu bledo ružovej farby zateplene veľkosť 29. Gumáky Pidilidi veľkosť oranžové 29 a tyrkysové Muflon 29-30. Gumáky nosené no v dobrom stave. Ružové gumáky Coqui veľkosť 32 nosené no ako nové 5 eur.
Barefoot gumáky Mikk - line Melton, veľkosť 33 a 34 (NOVÉ)
Predám nenosené barefoot gumáky Mikk Line Melton - odtieň Blue Nights. Gumáky sú úplne nové, nikdy nenosené, bez poškodení. Ide o veĺmi ľahké a extra ohybné gumáky, bez opätku, ktoré neobmedzujú nôžku. Sú vhodné na normálne až širšie nôžky. Materiál: zvršok- guma, stielka – textil, podrážka – guma. Veľkosť: EU 33 Vnútorná dĺžka: 21,9 cm Vnútorná šírka: 8,4 cm Na predaj mám aj veľkosť gumákov EU 34. VD: 22,5 cm VŠ: 8,6 cm K cene tovaru je potrebné pripočítať si aj poštovné. V inzeráte kliknite na moje meno, zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty. Cena 31 eur + poštovné platí pri platbe vopred na účet. Osobný odber tovaru je možný v Nových Zámkoch, Hurbanove. Na dobierku z dôvodu negatívnych skúseností neposielam!