inzercia, predaj, predám, bazár

H. P. Lovecraft

Kategória: Sci-fi, Fantasy

The Complete Fiction of H. P. Lovecraft - 30€, kniha nečítaná, v originálnej krabici (viď. priložené fotografie), anglický jazyk*
*kniha bude poslaná len po prevode peňazí na účet
H. P. Lovecraft
Podobné inzeráty
H. P. Lovecraft - Spisy 1-4
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Som mimo SK, tak jedine postou, postovne je 5Eur, pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena za knihy. Z dovodu, ze som mimo Slovenska to na dobierku poslat NEVIEM. Platba je prevodom na ucet. Poskytnem cislo na sledovanie zasielky. H.P. Lovecraft - Spisy 1-4 Cena 8Eur/kus alebo 35spolu V pripade zaujmu prosim kontaktovat na e-mail, nie telefon. Dakujem Prosim pozrite aj moje ostatne inzeraty. Knihy z roznych inzeratov je mozne kombinovat. Ak ste mi pisali ohladom inzeratu a nevidite odomna odpoved, skontrolujte si priecinok nevyziadanej posty.
Lovecraft Sebrane Spisy, kolekcia 5 knih
Ponukam sadu 5 knih od HP Lovecraft. Nerozbalene, stale vo folii
H. P. Lovecraft - Spisy 1-4
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Som mimo SK, tak jedine postou, postovne je 5Eur, pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena za knihy. Z dovodu, ze som mimo Slovenska to na dobierku poslat NEVIEM. Platba je prevodom na ucet. Poskytnem cislo na sledovanie zasielky. Posielam postou, na zasielkovnu to poslat NEVIEM. H.P. Lovecraft - Spisy 1-4 Cena 8Eur/kus alebo 35spolu V pripade zaujmu prosim kontaktovat na e-mail, nie telefon. Dakujem Prosim pozrite aj moje ostatne inzeraty. Knihy z roznych inzeratov je mozne kombinovat. Ak ste mi pisali ohladom inzeratu a nevidite odomna odpoved, skontrolujte si priecinok nevyziadanej posty.
H. P. Lovecraft - Spisy 1-4
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Vsetko co vidite v inzeratoch je stale dostupne. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Som mimo SK, tak jedine postou, postovne je 5Eur, pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena za knihy. Z dovodu, ze som mimo Slovenska to na dobierku poslat NEVIEM. Platba je prevodom na ucet. Poskytnem cislo na sledovanie zasielky. Posielam postou, na zasielkovnu to poslat NEVIEM. H.P. Lovecraft - Spisy 1-4 Cena 8Eur/kus alebo 35spolu V pripade zaujmu prosim kontaktovat na e-mail, nie telefon. Dakujem Prosim pozrite aj moje ostatne inzeraty. Knihy z roznych inzeratov je mozne kombinovat. Ak ste mi pisali ohladom inzeratu a nevidite odomna odpoved, skontrolujte si priecinok nevyziadanej posty.
H. P. Lovecraft - Hrobka
na predaj, cena vratane obyc. postovneho. Top stau 1 x citana.
Upíří deníky, Pratchett, Stormrage, Conan, Lovecraft atd
Upíří deníky 1-8....500kč Upíří deníky 9. - Před půlnocí...220kč Upíří deníky 10. - Zoufalství....260kč Upíří deníky 11. - Druhá šance....440kč Upíří deníky 12. - Fantom....330kč Upíří deníky 16. - Slabé místo....460kč Zamilovaní andělé....300kč Prvních 100+ 21 den....470kč Dobrá znamení....580kč Stormrage(čtená)....750kč Železný grál....340kč Barbar Conan 01, Comicsové legendy....840kč Čtyřka....320kč Dunwichská hrůza....1000kč Nádherné vykoupení....830kč mrkněte i na moje další nabídky :)