inzercia, predaj, predám, bazár

Háčkovaná deka

Kategória: Umelecké predmety

Deka na 2 postele. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac fotiek, premeriam. Cena dohodou.
Háčkovaná deka
Podobné inzeráty
Dečky
Červená háčkovaná dečka s priemerom 30 cm za 10 Eur, biela háčkovaná dečka s priemerom 42 cm za 11 Euro, biela oválna dečka s rozmermi 68 x 48 cm za 14 Euro, biela háčkovaná dečka s priemerom 62 cm vyškrobená za 14 Euro, červená háčkovaná dečka, vyškrobená s pekným vzorom a priemerom 40 cm za 11 Euro. Čierna háčkovaná dečka s plastickým vzorom s priemerom 55 cm za 12 Euro, červená háčkovaná dečka s priemerom 56 cm za 12 Euro. Čierna háčkovaná dečka s priemerom 57 cm za 13 E, krásna žltá háčkovaná dečka s priemerom 43 cm za 10 E.
Háčkovaná prikrývka
Deka krémovej farby. Deka na 2 postele. V prípade záujmu poskytnem viac fotiek, premeriam. Cena dohodou.
Háčkovaná deka
Deka na 2 postele. Zachovalá. 230x250 cm. Cena dohodou.
Ručné háčkovaná dečka Jesenný list
Predám nepoškodenú a nepoužívanú ručne háčkovanú dečku v tvare jesenného napr. javorového listu. Dečka je háčkovaná s bavlnenej priadze perlovky a hodí sa na zavesenie na stenu, osadenie do kruhového rámčeka, ako lapač snov, pod sošku či vázičku alebo len tak položená na stolčeku. Dečka nie je naškrobená. Priemer listu 19 cm. Cena plus poštovné.
Krásna biela ručne háčkovaná záclona, alebo prehoz na jednú
Krásna biela ručne háčkovaná záclona, alebo prehoz na jednú posteľ - biela pevná kvalitná priadza - rozmer 110*240cm - neposkodená - cena 25eur + pošta
Krásna ručne háčkovaná záclona
Krásna ručne háčkovaná záclona - biela priadza - kvetinový vzor - rozmer 65*37cm - cena 9eur + pošta