inzercia, predaj, predám, bazár

Háčkovaný golierik

Kategória: Doplnky

Ručná práca. Doprajte si romantickú ozdobu šiat, blúzky alebo trička. Možno použiť aj ako volánik. Dĺžka 50 cm.
Háčkovaný golierik
Podobné inzeráty
Háčkovaný modrý golierik - ručná práca
Háčkovaný modrý krajkový golierik, na šaty alebo ako šperk. Zaväzuje sa saténovou stužkou. Obvod golierika 50,5 cm výška vzorku 4 cm. Materiál 100% bavlnená háčkovacia priadza. Ručná práca, nový tovar. Na požiadanie je možné vyrobiť aj iné farby. Poštovné 2,5€.
Hačkovany obrusok
Ručne háčkovany obrúsok krásny doplnok na oživenie domácnosti. Hačkovaný z priadze Maxi naškrobeny a vytiahnuty drží pekne tvar.
Háčkovany obrus
Ponúkam ručne háčkovany obrus s kvietkami v eskovom tvare háčkovany z priadze Maxi ružová a biela. Naškrobeny a vytiahnuty takže pekne drží tvar.
Háčkovaný golierik
Ručná práca, 100% bavlna. Romantický doplnok ku akýmkoľvek šatám alebo môže byť aj ako volánik. Stačí jemne prichytiť pár stehmi. Dĺžka 43 cm.
Krásny ručne háčkovaný zelený obrus
Krásny ručne háčkovaný zelený obrus - farba je trošku tmavšia ako na fotke - rozmer 93*93cm - nepoškodený - cena 13eur + pošta
Krásny biely ručne háčkovaný prehoz na manželskú posteľ
Krásny biely ručne háčkovaný prehoz na manželskú posteľ so strapcami na troch stranách - biela hrubšia priadza - rozmer 220*230cm so strapcami, dĺžka strapcov 10cm - nepoškodený - cena 60eur + pošta