inzercia, predaj, predám, bazár

Hähnel Captur Timer Kit Canon - diaľková spúšť s časovačom

Kategória: Blesky a osvetlenie

Olne novy len rozbaleny Hähnel Captur Timer Kit Canon - diaľková spúšť s časovačom. Kukni dalsie moje inzeraty
Hähnel Captur Timer Kit Canon - diaľková spúšť s časovačom
Podobné inzeráty
set 2x TTL blesk + odpaľovač Hähnel pre Nikon
Predám výhodný set 2x blesk + odpaľovač Hähnel pre Nikon. Blesky sú napájané akumulátormi miesto tužkových bateriek. Podporuje TTL, súčasťou balenia sú nabíjačky, obaly, stojančeky pre diaľkové odpaľovanie. 100% stav. Dôvod predaja prechod na inú značku. Cena za set 229,- Eur.
blesk Hahnel Modus 600RT MKII + odpaľovač pre Nikon
Predám blesk Hahnel 600RT MKII pre Nikon fotoaparáty. Blesk funguje na Ztkových modeloch a tiež na zrkadlovkách a má všetky pokročilé funkcie, ako je MANUÁLNY REŽIM,TTL, HSS, MULTI/STROBE, zoom 20-200, . Napájený je z akumulátora miesto tužkových bateriek, vďaka čomu má neporovnateľne vyšší výkon a tiež výdrž na jedno nabitie. Súčasťou balenia je odpaľovač a nabíjačka akumulátora. K blesku grátis ešte jeden úplne rovnaký blesk! Dôvod predaja, prechod na inú značku fotoaparátov.
Hähnel prímač a vysielač
Hähnel Viper TTL samostatný vysielač pre Nikon Hähnel Viper TTL samostatný prijímač pre Nikon (Sú kompatibilné s bleskami Nikon ale aj väčšinou bleskov od iných výrobcov.) Predám vysielač a prímač na Blesk. Málo použivané kúpené ako nové. Vysielač (č.1) Módy: TTL/Ručný/Multi (stroboskopický) ovládanie s LCD displejom na vysielači Dosah viac ako 100m Batéria AA Mini USB vstup pre externé napájanie a aktualizáciu firmvéru. Príjmač (č.2) Vstup micro USB na aktualizáciu softvéru a 2,5 mm vstup na pripojenie k štúdiovému svetlu. 2 Batérie AA Dosah viac ako 100m
Hahnel Extreme blesk pre Fujifilm
Blesk je napájaný vysokokapacitnou Li-Ion batériou Hahnel Extreme Veľmi rýchly obnovovací čas, medzi zábleskami – na plný výkon len 1,5 sekundy Až 600 zábleskov na plný výkon pri použití úplne nabitej batérie Až 1000 zábleskov na polovičný výkon pri použití úplne nabitej batérie Vstavaný 2.4GHz bezdrôtový prijímač a vysielač Unikátne bezdrôtové spojenie Blesky iných výrobcov môžu s bleskom komunikovať skrz Hahnel Viper TTL ovládač (nie je súčasťou balenia) Smerné číslo GN: 60 ((ISO 100/200mm) Vysokorýchlostná synchronizácia na 2. lamelu až do 1/8000 sekundy Rozsah zoomu (automaticky/manuálny): 20 – 200mm Režim blesku: TTL / Manual / Multi (Stroboscopic) Jednoduché ovládanie s LCD displejom Možnosť aktualizovať firmware skrz USB vstup blesk predávam z dôvodu nevyužitia, uprednostňujem osobný odber buď v NR alebo v BA
Canon 270EX II
Predam Canon 270EX II. Vyborny maly blesk na dve AA baterie pre zrkadlovky a bezrkadlovky Canon, ktore nemaju vlastny blesk. Ovlada sa z menu fotoaparatu a funguje v automatickom ETTL II, v manualnom rezime do 1/64 vykonu, druha lamela , korekcia expozicie. Moze fungovat aj ako podriadena jednotka. Da sa pouzit aj ako dialkova opticka spust pre Canon fotoaparaty. Bezchybny vizualne aj technicky.
Predám odpaľovač Hähnel TUFF TTL (Nikon)
Predám odpaľovač Hähnel TUFF TTL na externé blesky Nikon + dva prijímače. Plne funkčné s kozmetickými známkami používania. Originálne krabice a návody. Iba osobne v Bratislave, kuriérom ani na dobierku neposielam.