inzercia, predaj, predám, bazár

HAKL

Kategória: Ostatné drobné

Ponúkam prietokové ohrievače HAKL lc145, HAKL pm-b155,použivané funkčné ( batérie nefunkčné )
HAKL
Podobné inzeráty
Hakl TH 700
Predám Termostat HAKL TH 700 so vstavaným snímačom, predĺženým podlahovým snímačom, s programovateľným časovačom a dotykovým ovládaním. Pri týždennom cykle je možné nastaviť časové úseky na každý deň s rôznou teplotou. Zopínanie a prevádzku termostatu je možné prispôsobiť pomocou širokého výberu funkcií v pokročilých nastaveniach. Termostat je hlavne určený pre ovládanie teploty v priestoroch e elektrickým podlahovým kúrením pomocou predĺženého podlahového snímača. Môže riadiť podlahové elektrické, alebo podlahové teplovodné kúrenie. Tento model je bez Wifi ovládania, ja som ho menil za model s ovládaním, preto predávam nový za polovičnú cenu 3 kusy.
Termostat HAKL TH 300
Predam 7ks termostatov HAKL TH 300, cena za kus 10 eur. Pouzivane pol roka. Dovod vymeny, prechod na smart zariadenie. - manuálne ovládaný kolieskom s analógovou stupnicou - meranie teploty predĺženým snímačom v podlahe - presne definované spínanie vďaka riadiacej elektronike - priame vypnutie ohrevu manuálnym vypínačom - signalizácia zapnutia ohrevu LED diódou - montáž do inštalačnej škatule KU 68 a podobne - presnosť spínania nastavenej teploty – Tx ± 0,5°C
Predám prietokový ohrievač vody HAKL PM 155
Predám prietokový ohrievač vody značky HAKL PM155. Ohrievač je nový, nikdy nebol použitý. Super pre využitie na chatách alebo v domoch kde sa nenachádza bojler alebo rozvod teplej vody. - zapojenie na 230V, pri 3,5kW priamo do zásuvky - okamžitý a nepretržitý ohrev vody až o 43 °C - mechanická ochrana proti prehriatiu špirály Viac info správa. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Možnosť odoslať na dobierku poštou (k cene sa priráta cena za poštovné). Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
HAKL TH 901w digitálny biely termostat s dotykovým ovládaním
Bez škrabancov, ochranna folia je stale na termostate. Termostat so vstavaným snímačom, predĺženým podlahovým snímačom, s programovateľným časovačom a dotykovým ovládaním. Pri týždennom cykle je možné nastaviť štyri časové úseky na každý deň s rôznou teplotou. Termostat je primárne určený pre ovládanie dvoch teplôt, kde jedna je primárna a druhá limitovaná. Môže riadiť podlahové elektrické kúrenie ale aj podlahové alebo radiátorové kúrenie. Využitie najde aj ako moderný termostat pri regulácii teploty priestoru.
Elektrický prietokový ohrievač vody
Predám ohrievač vody zn. HAKL, používaný 2 mesiace, po záručnej oprave - doladený spínač a špirála. V záruke do 12/2023. S kohútikom, 1/2 závit.
Prietokový ohrievač
Predám prietokový ohrievač zn. HAKL-MX 2209. Nepoužitý, výkon 9kw. Nákupná cena 160eu, teraz 100eu