inzercia, predaj, predám, bazár

HALENS čierny kabatik NOVY veľkosť 42

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám úplne nový čierny kabatik z opaskom a zlatými gombíkmi bol kupovaný v Halens veľkosť 42 stal 189 EUR je krásny posielam ihneď po dohode 1.trieda poštou kontaktovať prosím cez SMS správy na dobierku neposielam ďakujem!kabatik je úplne nový krásny! Nech sa páči ďakujem!
HALENS čierny kabatik NOVY veľkosť 42
Podobné inzeráty
NOVÝ kabát M (osobný odber)
Prešívaný. Nikdy nenosený. Písaná veľkosť 36/38 a aj sedí. Bol kúpený v internetovom obchode Halens. Cena je 28 EUR. Na reálnych foto farba je bledšia, než v skutočnosti! Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
Originál značkový kabátik MAX&Co
Predám krásny značkový originál MAX&Co kabátik strihu A s 3/4 rukávom, bočné zaujímavé vrecká, odnímatelná kapucňa, kabátik je lemovaný kožou. Veľkosť je skôr UNI tým že je kabátik volného strihu. Sadne na veľkosť S, M, L. Pôvodná cena 219€.
Kabátik veľkosť S
Predám svetlý kabátik s potlačou – veľkosť je S. Kabátik je na gombíky a je vhodný skôr na jar a na ešte teplé jesenné dni. Dĺžka je cca 85cm. Má opasok. Kabátik je očistený a nemá žiadne poškodenia. Cena je 5€. Možnosť osobného odberu v Ba alebo možnosť poslať poštou + poštovné.
Dámsky kožušinový kabátik Marc Aurel, veľ.40
Ponúkam na predaj tento štýlový dámsky kabátik / bundu zn. Marec Aurel. Veľ. uvedená 40, odporúčam pre M. Rozmery: ŠPP 49cm, dĺžka 60cm, rukáv 65 cm. Zapínanie na cvoky. Možnosť prať v práčke, pri teplote 30 C. Top stav, ako nový. Rukávy sa dajú podhnúť, tak ako to mám ja na fotke. Vhodný tiež ako kabátik ku spoločenským šatám / ku svadobným šatám. ( Svadobný kožušinový kabátik). Osobný odber v KE alebo zasielam poštou. Uprednostním platbu na účet. Pošlem aj na dobierku po uhradení zálohy za poštovné. Pre viac info správa, príp. . Ďakujem, že rešpektujete moje podmienky predaja :)
MOISON SCOTCH - Elegantný nepremokavý kabátik v. 38/40
Ponúkam krásny a zároveň praktický prechodný kabátik, do času i nečasu. Je unikátny! Kabátik je vlastne pršiplášť zo 100 %bavlny s waterproof povrchom. Teda je nepremokavý zo širokou manžetou na kapucíni, ktorá dobre chráni pred nepriazňou počasia, prípadne dažďom. Rukávi majú manžety s kovovými gombíkmi na upínanie a reguláciu šírky. Bundička má hlboké a praktické lištové kapsy po stranách PD. Zapínanie na cvočky. Kapucňa je odnímateľná a miesto nej vynikne vysoký golier s lemom,ktorý chráni citlivý krk. Vhodný na veľkosť medzi 38/40 Má vzor pepito kocky v kombinácii čierna a lososová. Záverom...Kabátik je od holandskej luxusnej značky MOISON SCOTCH. Pôvodná cena 182€. Odporúčam ho, ako naozaj hodnotný kúsok do nadchádzajúcej jari,ktorý bude dlho robiť radosť svojej majiteľke! Rozmery sú v prílohe.
Kabátik - S
Predám svetlý kabátik s potlačou – veľkosť je S. Kabátik je na gombíky a je vhodný skôr na jar a na ešte teplé jesenné dni. Dĺžka je cca 85cm. Má opasok. Kabátik je očistený a nemá žiadne poškodenia. Cena je 3€. Možnosť osobného odberu v Ba alebo možnosť poslať poštou + poštovné.