inzercia, predaj, predám, bazár

Handmade jewelry set Moon child

Kategória: Umelecké predmety

☾ ࣪⊹ vyrobené z mesačných kameňov (má odlesky do modro-fialova), nerezového drôtu, retiazok z chirurgickej ocele a zapínania z chirurgickej ocele
☾ ࣪⊹ !!môže ísť do vody (water friendly)!!
☾ ࣪⊹ v cene je zarátané balené, nie poštovné
dĺžka náhrdelníku: 34,5cm
dĺžka náramku (nastaviteľná): 17,5-22,5cm

šperky posielam poštou (1,50€) alebo cez zásielkovňu (3,50€)

pre viac info a v prípade záujmu mi pokojne napíš na mail:)

viac nájdeš na instagrame: @pearllov3rs , alebo na vintede: @pearllovers , link:
sashe: @pearllovers, link:
Handmade jewelry set Moon child
Podobné inzeráty
key necklace (náhrdelník)
♡ nalhrdelník vyrobený z retiazok z chirurgickej ocele, nerezového drôtu, keshi perál, riečnych perál, perlovych korálok a príveskov. ♡ dĺžka je nastaviteľná: 35,5- 39,5cm (v cene je zahrnuté aj balené, nie poštovné) ♡ šperky posielam poštou (1,50€) alebo cez zásielkovňu (3,50€) pre viac info a v prípade záujmu mi pokojne napíš na mail:) viac nájdeš na instagrame: @pearllov3rs , alebo na vintede: @pearllovers , link: sashe: @pearllovers, link:
Vianocne dekoracie - handmade
Ponukam handmade vianocne dekoracie. Ikebany a vianocne sane (25€/ks), velke rozpravkove vianocne gule 12cm (4€/ks), svietnik s trpaslikom (4€/ks), zdobena flasa prazdna (4€/ks). Mozny len osobny odber.
Textilný adventný kalendár - 24 handmade vrecúšok
24ks textilných handmade vrecúšok - adventny kalendar. Vrecúška sú vyplnené výplňou do vankúšov, čiže je možné ich použiť len ako dekoráciu (viď foto), alebo je možné výplň vybrať a dať do nich deťom každý deň nejaké prekvapko ;) Osobný odber Rovinka Postovne podla platneho cennika Slovenskej posty.
Handmade kytička z obrusu
Handmade kytička z obrusu. Cena 3€+poštovné. Kytička je nepoškodená. Ak ťa zaujala kytička tak napíš na email alebo WhatsApp
Handmade mačka s hliny
Handmade umelecká mačka - perfektný darček pre Vašich blízkych! Dielo vyrobené z air hliny a rozpisane akrylovými farbami. Pokryté špeciálnym lakom. Urobené s láskou a pripravené rozjasňovať Váš deň! 85 eur za KUS Môžte ponúknuť vlastnú cenu Kontaktujte pre viac foto a info.
Handmade obraz
Predám môj handmade obraz maľovaný akrylom na plátno, veľkosť A3.