inzercia, predaj, predám, bazár

Hangár pro letadla. Hangár pro letadla 14x14,64 m

Kategória: Sklady

Mám na prodej velmi málo používaný hangár na letadla. Hangár jsem rozebral létal jsem s ním 3 měsíce a rozhodl jsem se, že to není pro mě. Zabalil jsem ho zpět do přepravní bedny od výrobce. Všechny díly jsou.
Tuto halu jsem koupil od polské firmy. Popis z jejich inzerátu níže.
Vrata v našem hangáru mají rozměry 12x2,35 metru. Bránu lze otevřít do strany.
Podívejte se na naše webové stránky náš kanál na YT mnoho realizací v Německu, Rakousku, České republice, na Slovensku, v Polsku, Španělsku a Itálii.
Můžete nás navštívit v našem sídle nedaleko Vratislavi.
55-002 Dobrzykowice, ulice Kamieni 4.

55-002 Dobrzykowice, Kamieni Street 4.
Všechny naše výrobky jsou nové. Dodáváme po celé Evropě

Hangáry Inamiot s dvojitými příhradovými nosníky jsou mimořádně pevné, robustní a spolehlivé. Ocelový rám z ocelových trubek Q215 a polyesterová tkanina oboustranně potažená PVC jsou speciálně navrženy pro použití v extrémních povětrnostních podmínkách. Tloušťka PVC je 750 g/m² u základní verze a 900 g/m² u zesílené verze.

IDEÁLNÍ PRO POUŽITÍ JAKO:

hangáry pro letadla
Hangáry/sklady pro letadla
Letecké sklady
Průmyslové sklady
Zemědělské sklady
Garáže pro nákladní automobily, autobusy, dodávky a lodě
Garáže pro zemědělské stroje, traktory, postřikovače
Přístřešky pro akce a výstavy
Obchodní stany

Hlavní vlastnosti:
Všestranné a odolné
Dvojité příhradové rámy jsou vybaveny přídavnými ocelovými lany pro větší stabilitu
Vysoce kvalitní polyesterová tkanina s oboustranným povlakem PVC pro delší životnost
Stany pro celoroční použití
Boční posuvné brány
Extrémně robustní střešní krytina a dvojité příčkové rámy, které odolávají nepříznivým povětrnostním podmínkám
Bezešvá střešní krytina pro vynikající stabilitu
Velká kapacita, 100% vodotěsnost
Odolnost proti roztržení
Samočisticí schopnost
Tkanina odolná proti ohni a UV záření
Životnost dvojitých příhradových trubek 10-15 let
Životnost tkaniny 7-10 let, v závislosti na typu tkaniny a podmínkách prostředí


Uvedená cena je čistá cena
Hangár pro letadla. Hangár pro letadla 14x14,64 m
Podobné inzeráty
Na predaj sklad - hangár v Partizánskom
Ponúkame Vám na predaj sklad - hangár v priemyselnej zóne mesta Partizánske. Hangár má rozlohu 527 m2 a rozmery 19 m x 29 m, pri hangáre je sklad s rozlohou 130 m2 s rozmermi 5 m x 26 m. K hangáru sa predávajú aj 4 kontajnery - 1 využívaný ako kancelária, 1 ako archív, 1 ako šatňa a v 1 je WC s kúpeľňou (2 pisoáre, 2 WC, 2 umývadlá, 1x sprcha a 1x elekrický boljer na ohrev teplej vody). Celková rozloha pozemku je 1908 m2, k tomu je v cene aj spoluvlastnícky podiel vo veľkosti 1/4 na prístupovú cestu o veľkosti 2390 m2. Hangár je využívaný ako píla. Inžinieske siete - elektrina napojená, voda s vlastnej studne, odpad riešený septikom (je možnosť napojenia sa na mestský vodovod a plyn). Hangár má 2 elektrické brány na diaľkové ovládanie. Je zložená z oceľového skeletu, krytina plech menený v roku 2007. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. alebo bernat@
Na predaj prenosný hangár/hala vo výbornom stave
Ponúkame na predaj hangár - montovanú halu možnú preniesť na akékoľvek miesto. Konštrukcia haly je oceľová, repasovaná v perfektnom stave, plachta na konštrukcii je nová 2-ročná. Celková výmera haly je 261m2 s rozmermi 14,5m x 18m. Hala je výborne využiteľná na rôzne účely - parkovanie poľnohospodárskych vozidiel, leteckej techniky, skladové a výrobné priestory. Z jednej strany hangáru je vstup cez dvere, druhá strana hangáru je celkovo otvárateľná cez posuvné dvere. Rozmer haly: 14,5m x 18m Výška haly: 6,40m Hangár (montovaná hala) sa momentálne nachádza postavený v Košiciach, je rozoberateľný a premiestniteľný na ktorékoľvek miesto. Cena 16.000€ + DPH, v prípade záujmu o obhliadku a pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. .
Priemyselnej budovy, hangáru v obci Trávnik  Poloha 650m2
Predaj priemyselnej budovy, hangáru v obci Trávnik Poloha 650m2 Hangár je modulárny, dá sa demontovať a odviesť. V cene je len budova z tehly a železný hangár, za terén, na ktorej sa nachádza sa platí nájomné, oficiálne okolo 150€/mesiac Predajna cena za budovu a hangár je 69.000€ Oficiálna hodnota 73.000€, podľa znaleckého posudku čo bolo spravené pred 4rokmi. (Od vtedy bolo investované viac ako 15.000€ do budovy) Čiže hodnota je o moc vyššia ako cena predaja. Viac informácii telefonicky.
Predám hangár/sklad
Plechový sklad hangár Predám plechový sklad hangár 11x10 metrov,výška v štíte 4,5 metra oplastenie je hliníkové
Predám PLECHOVÝ SKLAD
Predám plechový sklad (montovaná hala, hangár, garáž) z pozinkovaného plechu zo zadným spádom strechy. Dvojkrídlová brána. Plocha: 14,5 x 6 m Výška: 3 m Plechový sklad je demontovaný. CENA: 5.500,-eur
PRENÁJOM: Hala + spevnená plocha, Teslova, Košice
Ponúkame Vám na prenájom murovanú, zateplenú a vykurovanú halu v blízkosti teplárne na ulici Teslova. Súčasťou haly je aj plechový hangár, kde sa nachádza kotolňa (kotol na tuhé palivo + elektrina), sklad, WC a 2 x miestnosť, ktoré slúžili na lakovanie. Výmera celej haly je 442 m2 + 80 m2 je v suteréne (možnosť využitia na skladovanie) a pred halou je spevnená asfaltová plocha o výmere cca. 500 m2, ktorá slúži ako na parkovanie, tak aj na možné skladovanie objemného a ťažkého tovaru (vstup do areálu sa večer zamyká). Hala je vhodná na sklad, prípadne aj na výrobu. Nové interiérové osvetlenie, elektrická vstupná brána na diaľkové ovládanie. Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 522m² Celková rozloha: 1022m² Úžitková plocha: 522m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: Ytong Zateplený objekt: áno Prístupová cesta: asfaltová cesta