inzercia, predaj, predám, bazár

Harke hlava a box

Kategória: Zvuková technika

Predám hlavu Hartke LH 1000 a box Hartke HD 410 v bezchybnom stave s káblami a originálnym balením na hlavu. Papiere sú samozrejmosť. Iba osobný odber v Košiciach. Cena za komplet 1000€. Môžem pridať nástrojové káble, stolík, prepájacie káble na efekty, pedalboard BOSS. Pri serióznom jednaní som ochotný dohodnúť sa na cene. Skončil som s hraním. Kontaktujte ma, prosím, emailom. T.č. je vymyslené. Ďakujem.
Harke hlava a box
Podobné inzeráty
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 2. hlava 1 reprobox Cena dohodou Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 300€ 2. hlava 300€ 1 reprobox 150€ Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )
Predam Laney IRT studio + Laney GS112IE box
Predám gitarový zosík Laney IRT studio aj s boxom Laney GS112ie , pripadne s druhym boxom Harley Benton 2x12 (seventy80/V30). Zosík nesie malé známky používania no je 100% funkčný, box laney je v 100% stave... 25.4.2023 mu skončila záruka a chudák moc toho nenahral. K zosíku je aj prenosná taška (používaná ale ešte dlho poslúži) a samozrejme footswitch a nový prepájací kábel hlava/box (orange). K boxu viem pridat ručne robený obal z kobercu ( vyrobil som, nepoužíval som) box má aj kolieska no nájdem aj nožičky ak bude treba. Ak by bol záujem môže byť k hlave box harley benton 2x12 s reprákmi celestion seventy/eighty a celestion V30... bednička nesie známky používania, šrkance a oderky, treba vidieť, počuť (kúpil som ju z druhej ruky) no hrá jak má. Cena za nový Laney set je momentálne na trhu niečo okolo tisícky, tak takých 550eur by som si vypýtal, za set s bedňou harley benton to bude podobné, keďže sú v nej drahšie repráky no stav koženky nieje cukríkový. Píšte mi na mail alebo sms.
Positive Grid BIAS HEAD 600W
Jedná sa o modelingovú 600W hlavu od Positive Grid, plnohodnotne s nou nahradíte lampovú hlavu! Bud klasicky cez reprobox alebo cez simulacie, IR. Výborná vec! Ale mne ju už netreba prešiel som na jednoduchší systém. Som druhý majitel. Mal som ho na pár koncertoch a krásne utiahol 4x12 box, pre poslucháča na nerozoznanie od lampy. Je to výborná hlava hlavne vhodná na high-gain. Možnosť kopírovať zvuk aparatúr ktorých je strašne veľa aj na stiahnutie od užívatelov. Hlava má dostatočné "gule" každá frekvencia sa dá nastaviť má aj dve parametrické EQ, záleží iba na podrobnom nastavení presetu. Malé prkotinky: -Sú trošku uvolnené páčky na mini prepínačoch, dostali náraz od hnusných samozatváracích dverí :-( , ale fungujú ako majú, určite sa to dá aj opraviť, ale nijak by som to neriešil kedže fungujú, pozri video. Pre istotu som dal okolo nich plastovú ochranu. -Veľmi zriedka sa môže stať, že niektorý pot sám nahodí hodnotu, (tuším že niektorý z korekcií EQ) zriedka sa to stane vtedy, keď nastavujete na prednom paneli a pot akoby nedosadol, spozorujete to tak že Vám samo rozsvieti svetielko SAVE. Vtedy treba načítať znova uložený preset a už sa to nezopakuje! Nevidím v tom žiadný problém, vačšinou som nastavoval korekcie cez PC. Pár postrehov: -Hlava nemá možnosť preskočiť power amp a tak použiť iný napr lampový -Nedá sa použiť naraz IR aj gitarový reprobox. -Software je sem tam buglý. -Korekcie reagujú slabšie než na reálnom aparáte Nová hlava sa už nevyrába stála cez 1000 až 1200€ Prihodím aj účet na Bias Amp aplikáciu pomocou ktorej sa dajú sťahovať presety. Pošlem aj dobierkou, ale poštovné zaplatiť vopred aby som mal istotu že neposielam zbytočne. Osvedčilo sa mi posielať cez / sk Na videách bol Bias testovaný do audio Inputu na malé lampové kombo s 8" reprákom. VIDEÁ 1. Test 2. Online presety 3. Zadný/Predný panel
Positive Grid BIAS HEAD 600W
Jedná sa o modelingovú 600W hlavu od Positive Grid, plnohodnotne s nou nahradíte lampovú hlavu! Bud klasicky cez reprobox alebo cez simulacie, IR. Výborná vec! Ale mne ju už netreba prešiel som na jednoduchší systém. Som druhý majitel. Mal som ho na pár koncertoch a krásne utiahol 4x12 box, pre poslucháča na nerozoznanie od lampy. Je to výborná hlava hlavne vhodná na high-gain. Možnosť kopírovať zvuk aparatúr ktorých je strašne veľa aj na stiahnutie od užívatelov. Hlava má dostatočné "gule" každá frekvencia sa dá nastaviť má aj dve parametrické EQ, či bude znieť dobre alebo zle, záleží iba na podrobnom nastavení presetu. Malé nedostatky: -Sú trošku uvolnené páčky na mini prepínačoch, dostali náraz od samozatváracích dverí, ale fungujú ako majú!!, určite sa to dá aj opraviť, ale nevidím dôvod komu by to malo vadiť, pozri video. Pre istotu som dal okolo nich plastovú ochranu. -Veľmi zriedka sa môže stať, že niektorý pot sám nahodí hodnotu, (neviem ktorý asi stredový) zriedka sa to stane vtedy, keď donastavujete na prednom paneli a pot akoby nedosadol a zachvíľu sa samo rozsvieti svetielko SAVE. Vtedy treba načítať znova uložený preset a už sa to neopakuje. Nevidím v tom žiadný problém, vačšinou som nastavoval korekcie cez PC. Pár výrobných nedostatkov: -Hlava nemá možnosť preskočiť power amp a tak použiť iný napr lampový -Nedá sa použiť naraz simuláciu aj gitarový reprobox bez simulácie. -Software je sem tam buglý, dá sa na to zvyknúť. -Korekcie reagujú slabšie než na reálnom aparáte. Nová hlava sa už nevyrába stála cez 1000 až 1200€ Prihodím aj účet na Bias Amp aplikáciu pomocou ktorej sa dajú sťahovať presety. Pošlem aj dobierkou, ale poštovné zaplatiť vopred aby som mal istotu že neposielam zbytočne. Osvedčilo sa mi posielať cez / sk Na videách bol Bias testovaný do audio Inputu na malé lampové kombo s 8" reprákom. VIDEÁ 1. Test 2. Online presety 3. Zadný/Predný panel
Positive Grid BIAS HEAD 600W
Jedná sa o modelingovú 600W hlavu od Positive Grid, plnohodnotne s nou nahradíte lampovú hlavu! Bud klasicky cez reprobox alebo cez simulacie, IR. Výborná vec! Mal som ho na pár koncertoch a krásne utiahol 4x12 box, pre poslucháča na nerozoznanie od lampy. Je to výborná hlava hlavne vhodná na high-gain (dajú sa natočiť pekné marshallovské zvuky). Možnosť kopírovať zvuk aparatúr ktorých je strašne veľa aj na stiahnutie od užívatelov. Hlava má dostatočné "gule" každá frekvencia sa dá nastaviť má aj dve parametrické EQ, či bude znieť dobre alebo zle, záleží iba na podrobnom nastavení presetu. Malé nedostatky: -Sú trošku uvolnené páčky na mini prepínačoch, ale fungujú ako majú!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pre istotu som dal okolo nich plastovú ochranu. -Hlava nemá možnosť preskočiť power amp. -Nedá sa použiť naraz simulácia aj gitarový reprobox. -Software je sem tam buglý, dá sa na to zvyknúť. -Korekcie reagujú slabšie než na reálnom aparáte. Nová hlava sa už nevyrába stála okolo 1000-1200€ Prihodím aj účet na Bias Amp aplikáciu pomocou ktorej sa dajú sťahovať presety. Pošlem aj dobierkou, ale poštovné zaplatiť vopred aby som mal istotu že neposielam zbytočne. Osvedčilo sa mi posielať cez / sk Na videách bol Bias testovaný do audio Inputu na malé lampové kombo s 8" reprákom. VIDEÁ 1. Test 2. Online presety 3. Zadný/Predný panel Keďže ľudia by chceli drahé veci zadarmo, bude tu ten inzerát ešte veľmi dlho. Na nižšiu cenu zabudnite.