inzercia, predaj, predám, bazár

Harmonium delicia mini 700

Kategória: Klávesové nástroje

Predám harmonium delicia mini 700. Plne funkčné, v dobrom stave

Harmonia harmonika delicia nastroj klavesy
Harmonium delicia mini 700
Podobné inzeráty
Predám harmónium MANNBORG
Predám harmónium MANNBORG. Som kantor v kostole a harmónium som si kúpil v roku 1985 po generálnej oprave priamo z Opravovne hudobných nástrojov v Českej Lípe. Odvtedy som ho mal doma v suchu a teple a pravidelne som ho doma používal. Harmónium je plne funkčné a nie je potrebná žiadná oprava. Cena 400 €, prípadne dohoda.
Delicia el.harmonium
Predam legendarne elektricke harmonium Delicia Plne funkcne. Ceba:30-eur Kontakt:drdrumik@ Tel:
Predam Harmonium KOTYKIEWICZ
Harmonium Predám starožitné Harmonium od rakuskeho výrobcu zn.K Hof T.KOTYKIEWICZ WIEN. vek: vyše 100 rokov . farba dreva tmavo hnedá .
Harmonium
Harmonium Predám zachovalé funkčné starodávne harmónium STOWASSER F. Výroba Budapest (HU.) Rozmery Š - 100 cm Hl.- 50 cm cena: 450.-€ ( cena možná aj dohodou) tel: mail:brandy0044@
Harmonium
Harmonium Predám zachovalé funkčné starodávne harmónium STOWASSER F. Výroba Budapest (HU.) Rozmery Š - 100 cm Hl.- 50 cm cena: 400.-€ ( cena možná aj dohodou) tel: mail:brandy0044@
akordeón DELICIA CHORAL VI CASSOTTO s ozvučením
Dobrý deň, predám akordeón delicia choral VI, so šachtou, 120 basová, melodická časť 11 registrov, basová časť 3 registre, akordeón má ozvučenie!!! - pridám aj XLR káble zdarma, ktoré si napojíte do zosilňovača (napríklad:mixpult s phantonom). Nástroj je veľmi zachovalý, skoro ako nový, málo bolo na ňom hrané. Vhodný do klasickej, ľudovej hudby, rómskej. Originál zachovalý tvrdý kufor delicia zdarma + remene zdarma. Na cene sa dá ešte dohodnúť ale treba zobrať do úvahy že cena podobného akordeóna týchto kvalít stojí cez 1000 eur. Viď na tomto linku : Uprednostňujem osobný odber. Pre viac info napíšte mi mejl. Volať na telefónne číslo iba pri vážnom a serióznom záujme. Ďakujem.