inzercia, predaj, predám, bazár

harry potter šalky

Kategória: Sklo, keramika

kus 6€
všetky 17€
harry potter šalky
Podobné inzeráty
Hrnček Latte Harry Potter 035
Nový, vhodný aj ako darček, pre fanúšikov knižného sveta Harry Potter. Vysoký pohár na čaj, kávu a filmové večery v štýle Harry Potter Objem: 450ml 100% originálny produkt Harry Potter® Dizajn a tvar milovaný milovníkmi kávy a čaju. Vysokokvalitná keramika, precízne spracovanie, komfort používania a dlhú životnosť produktu. Maximálna odolnosť - grafika vsadená do štruktúry hrnčeka zaručuje jeho vysokú odolnosť proti poškriabaniu a oderu. Bezpečnostný certifikát - výrobok je certifikovaný pre bezpečný styk s potravinami. Garancia kvality - testy produktu vykonávané oficiálnymi zástupcami značky zaručujú jeho najvyššiu kvalitu a bezpečnosť používania. Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta. Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Pohár Latte Harry Potter 023
Hrnček nový, vhodný aj ako darček, pre fanúšikov knižného sveta Harry Potter. Vysoký pohár na čaj, kávu na filmové večery v štýle Harry Potter. Objem: 450ml 100% originálny produkt Harry Potter® Dizajn a tvar milovaný milovníkmi kávy a čaju. Vysokokvalitná keramika, precízne spracovanie, komfort používania a dlhú životnosť produktu. Maximálna odolnosť - grafika vsadená do štruktúry hrnčeka zaručuje jeho vysokú odolnosť proti poškriabaniu a oderu. Bezpečnostný certifikát - výrobok je certifikovaný pre bezpečný styk s potravinami. Garancia kvality - testy produktu vykonávané oficiálnymi zástupcami značky zaručujú jeho najvyššiu kvalitu a bezpečnosť používania. Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta. Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Hrnček Latte Harry Potter 023
Nový, vysoký pohár na čaj, kávu na filmové večery v štýle Harry Potter. S motívom Rokfortských fakúlt. Objem: 450ml 100% originálny produkt Harry Potter® Dizajn a tvar milovaný milovníkmi kávy a čaju. Vysokokvalitná keramika, precízne spracovanie, komfort používania a dlhú životnosť produktu. Maximálna odolnosť - grafika vsadená do štruktúry hrnčeka zaručuje jeho vysokú odolnosť proti poškriabaniu a oderu. Bezpečnostný certifikát - výrobok je certifikovaný pre bezpečný styk s potravinami. Garancia kvality - testy produktu vykonávané oficiálnymi zástupcami značky zaručujú jeho najvyššiu kvalitu a bezpečnosť používania. Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta. Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Predám šálky, podšálky na kávu
Predám tieto šálky, podšálky na kávu. Všetky v dobrom stave. Iba kvietkové (červený lem)šálky - jedna šálka poškodená. Kvietkové (červený lem) šálky (malé šálky na kávu)12e šálky s veľkým kvetom (malé šálky na kávu)-12e 3šálky na kávu + 1 tanierik cena 7e 1 šálka a podšálka na kávu cena 3e Osobný odber BA - Petržalka
Harry Potter šálka a iné veci
Predám nové Harry Potter šálky Kus za 4€, 2kusy za 6€ Odznaky za 3€ Hagridov šál pletený (z Ohnivej čaše) za 7€ Medaila Chrabromil za 5€ Luna magnetka ako záložka do knihy 1€ Spolu 14€ namiesto 20€
Rôzne šálky
Ponúkam šálky "slivkové" zn. epiag 1ks/4€ k dispozícii 2ks šálky so zlatými kvetmi 1ks/3€ k dispozícii 2ks šálka Zn. Epiag s telefónom 1ks/4€ šálka zn. ditmar urbach 1ks/ 9€ šálky zn. Dubí ovocie 1ks/7€ šálky s kvetmi 1ks/5€ Kontaktovať prostredníctvom formulára. Na sms nereagujem. Posielam prostredníctvom packety (cena dopravy 4,5€s poistením), po úhrade na účet. Dobierka nie.