inzercia, predaj, predám, bazár

Hasbro Ľadové kráľovstvo / Frozen 2 Figurky Anna a Olaf

Kategória: Hračky

Predám nové nerozbalené Hasbro Ľadové kráľovstvo / Frozen 2 Figurky Anna a Olaf.

Ide o zberateľskú edíciu 10 centimetrových figúriek Anny a Olafa.

Cena: 8€

Je možný osobný odber v KE alebo posielam poštou.
Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Hasbro Ľadové kráľovstvo / Frozen 2 Figurky Anna a Olaf
Podobné inzeráty
Hasbro Ľadové kráľovstvo / Frozen 2 Figúrky
Predám nové nerozbalené Hasbro Ľadové kráľovstvo / Frozen 2 Figurky Anna a Olaf. Ide o zberateľskú edíciu 10 centimetrových figúriek Anny a Olafa. Cena: 8€ Je možný osobný odber v KE alebo posielam poštou. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
3x POP figúrky Ľadové kráľovstvo FROZEN
Predám 3 figúrky POP Ľadové kráľovstvo FROZEN - Elza 581, Anna 582, Olaf 583. Nové, nepoškodené v pôvodnom balení. Cena za kus 10€, pri odbere naraz troch kusov zľava. Osobný odber Pezinok/Modra alebo pošta. Komunikácia e-mail, sms alebo volať, ďakujem.
Hasbro Ľadové kráľovstvo 2 / Frozen Honeymaren
Predám novú nerozbalenú Hasbro Ľadové kráľovstvo 2 / Frozen figúrku Honeymaren. Ide o zberateľskú edíciu. Cena: 6€ Je možný osobný odber v KE alebo posielam poštou. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Doplnky na karneval - Anna, Elza a Kúzelna lienka - ceny v t
Doplnky na Karneval: 1. Sada Elza obsahuje črievičky, náušnice, náhrdelník, paličku náramky a prsteň. Krásny doplnok ku kostýmu Elsa (Elza) z rozprávky Frozen (Ľadové kráľovstvo). Vhodné na karneval, ale aj na rôzne detské oslavy a k bežným hrám. Cena : 11,00€ 2. Sada Anna obsahuje črievičky, náušnice, náhrdelník, paličku náramky, korunku a prsteň. Krásny doplnok ku kostýmu Anna z rozprávky Frozen (Ľadové kráľovstvo). Vhodné na karneval, ale aj na rôzne detské oslavy a k bežným hrám. Cena : 10,00€ 3. Sada kúzelná Lienka obsahuje: cop na gumičku, masku na tvár a rukavice Cena : 6,00€ 4. Elza sada šperkov a žezla so svetlom na baterky Ktorá z dievčatiek by nezatúžila potom, stať sa aspoň na chvíľu krásnou princeznou! Set obsahuje kabelku, korunku, náušnice a prútik, prstene a náhrdelníky. Žezlo robí svetelné s hudobné efekty na baterky Všetky prvky tejto sady sú perfektné doplnky ku kostýmu. Cena : 14,00€ Posielam poštou podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty
Hasbro Disney Frozen 2 - Anna - bábika 10 cm
Hasbro Disney Frozen 2 (Ľadové kráľovstvo II) - Anna - bábika 10 cm Rozmery balenia (D x Š x V): 11.5cm x 3.8cm x 17.5cm Stav: Nove, neotvorene. Píšte len na email. (T.č. vymyslené)
Elsa Ladove kralovstvo  Frozen
Predam plastovu postavicku Elsu z rozpravky Frozen-Ladove kralovstvo, velkost figurky je 9 cm, posielam aj na dobierku, pripadne osobny odber Dunajska Luzna cena je 5eur + postovne. Je mozne pouzit figurky ako hracku alebo aj ako ozdovu na tortu. Prosim kontaktujte ma mailom alebo telefonicky, SMS Pozrite si aj moje dalsie figurky.