inzercia, predaj, predám, bazár

Haworthia fasciata alba

Kategória: Rastliny

Predám mládnik sukulentnej izbovej rastliny Haworthia fasciata alba. Na druhej fotografii vidno materskú rastlinu.
Cena 2 €.
Posielam 1. triedou starostlivo a bezpečne zabalené.

Kontaktujte ma prosím cez formulár tu vľavo dolu, NIE CEZ SMS. Ďakujem.
Haworthia fasciata alba
Podobné inzeráty
Haworthia fasciata
Ponúkam na predaj zakorenené rastlinky Haworthia fasciata. Tento krásny nenáročný sukulent má zaujímavé listy s bielymi pásikmi či bodkami. Kvitne až 3x ročne. K dispozícii 2 kusy. Výška rastlinky cca 7cm. Cena 3€/ks. Najlepšie osobný odber v Bratislave na Budatínskej ulici, ale pošlem aj poštou. Pri osobnom odbere dám rastlinku v plastovom kvetináči s hlinou, poštou posielam z prepravných dôvodov bez kvetináča, dôkladne zabalené a 1. triedou. Poštovné: 1,50€ obyčajne alebo 2,30€ doporučene
Sukulent - Haworthia fasciata
Predám rastlinky - veľmi pekný sukulent Haworthia fasciata "Zebra Plant". Nenáročný na pestovanie, ľahko sa množí. Krásny na dekoráciu. Mám viac veľmi pekných kusov. Ostrov, Piešťany, Trnava. Tel. č. .
krásny sukulent Haworthia fasciata
Predám krásne exempláre nenáročného a dekoratívneho sukulentu Haworthia fasciata po 3 eurá za koflík. Osobný odber Ostrov, ev. doveziem do Piešťan, Trnavy. tel. č.
Haworthia fasciata
Ponúkam na predaj zakorenenú rastlinku Haworthia fasciata. Tento krásny nenáročný sukulent má zaujímavé listy s bielymi pásikmi či bodkami. Kvitne až 3x ročne. K dispozícii už len 1 kus. Výška rastlinky cca 7cm. Cena 3€. Najlepšie osobný odber v Bratislave na Budatínskej ulici, ale pošlem aj poštou. Pri osobnom odbere dám rastlinku v plastovom kvetináči s hlinou, poštou posielam z prepravných dôvodov bez kvetináča, dôkladne zabalené, 1. alebo 2. triedou.
sukulent haworthia
Predám sukulent haworthia fasciata. Už má aj odnož. Cena 5eur je aj s kochlíkom. Výdajné miesto je Bratislava, staré mesto. Pri poslaní na dobierku je cena za rastlinku + poštovné.
Sukulenty
Predám tieto sukulenty: Aeonium tricolor "Kiwi" – cena 4,90€ - len 1 kus na foto Kalanchoe blossfeldiana (farba kvetu červená) – cena 2€ Kalanchoe thyrsiflora – cena 3,70€ Crassula ovata "Variegata" – cena 3,70€ + poštovné Stapelia leendertziae – cena 5,90€ Sansevieria trifasciata "Golden Hahnii" – cena 5,40€ Sansevieria cylindrica – cena 3,90€ Agave stricta "Nana" - cena 7,23€ Haworthia fasciata ""Alba" - cena 3,70€ Euphorbia milli - biela – cena 4,10€ + poštovné