inzercia, predaj, predám, bazár

Held Black/Gamble pánska textilná moto kombinéza 54 XL DLHÁ

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Veľkosť bundy je 54 alebo XL, nohavíc predĺžené 54 alebo XL
Ideálne na postavu 182-195cm, váhu 84-93kg+-.

Rozmery merané zvonku:
Rameno-rameno: 54cm
Hrudník: 60cm
Rukáv z vnútra: 50cm
Rukáv zvonka: 62cm
Celková dĺžka bundy: 72cm
Nohavice
pás: cca 90-102cm (elastický, nastaviteľný opaskom)
vnútorná dĺžka nôh: 79cm
celková dĺžka nohavíc: 111cm

Dá sa vyskúšať v Senci.
Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€.
Kontakt aj cez viber, whatsapp.

Popis:
Held textilná pánska moto kombinéza na predaj.
Bunda Held Black, nohavice Held Gamble
Kvalitná kombinéza Held, perfekntá na turistiku, enduro aj naked.
Bunda aj nohavice majú všitú membránu Humax Z-Liner.
Komplet je vode a vetruodolný a pritom vzdušný, zvládne všetky poveternostné podmienky.
Odnímateľna tepelná vložka na chladnejšie dni.
Kvalitné pevné Held CE protektory - ramená, lakte, kolená.
Vložené sú aj pevné protektory na bokoch, chránič chrbta sa dá vložiť.
Dlhý okruhový zips na nohaviciach aj bunde pre spojenie do kombinézy.
Bunda má 4 vonkajšie a 3 vnútorné vrecká.
Nastaviteľné rukávy, pás, spodok bundy, reflexné prvky, zdvojený materiál na lakťoch a ramenách.
Nohavice majú strečové časti, 4+1 vrecká na zips, reflexné časti, protišmyk kožu na zadku.
Kombinéza je vo veľmi dobrom stave, málo nosená.
Nohavice sú predĺžená veľkosť, ideálne na postavu 185cm+.
Held Black/Gamble pánska textilná moto kombinéza 54 XL DLHÁ
Podobné inzeráty
Prilba,čižmy,oblečenie
Predám: Pánska vykl. prilba Held ECR22-05 veľkosť M 25 eur,vykl.prilba HJCRPHA Max evo veľ.M 100 eur, HJC IS-Max II 100eur, HJC s komunikatorom scala Cardo 200 eur,dámske rukavice Held veľ.7C 15 eur,dam.rukavice Thinsulate kevlar 10eur, pans.motočižmy ADV Tourer veľ 42 100eur,damske veľ.38 100 eur,panske nízke topanky Held 42 60 eur, dámske SIDI veľ.38 60 eur,čižmy Held 42 20eur,dvojdielný dámsky nepremok veľ S 80 eur,motojeans pánske Held veľ.36-32 180eur,prepletané nohavice z pravej hov.kože HELD Lace veľ.52 100 eur,pánska text.kombinéza HELD Hakuna matata XL 150 eur,dámska text.kombinéza HELD veľ.DM 100 eur,dámska text. kombinéza letná HELD veľ. DM 170 eur,Chrbtový chránič BUSE XL 50 eur. Všetko jednotlivo alebo spolu. viac info telefonicky. Dôvod: skončili sme .
Held GTX Goretex pánska textilná moto kombinéza 52 54 L/XL
Veľkosť bundy je 52 alebo L, nohavíc je 54 alebo XL. Ideálne na postavu 176-184cm, váhu 80-90kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 55cm Hrudník: 60cm Rukáv z vnútra: 49cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 77cm Nohavice pás: cca 86-98cm (elastický, nastaviteľný suchými zipsami po stranách) vnútorná dĺžka nôh: 85cm celková dĺžka nohavíc: 108cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Held Quattrotempi Goretex GTX textilná pánska moto kombinéza. Kvalitná kombinéza Held, perfekntá na turistiku, enduro aj naked. Bunda aj nohavice majú membránu Goretex. Nohavice v prevedení pefromance shell - membrána je všitá medzi 2 vrstvy. Bunda s vyberateľnou membránou Goretex. Komplet je vode a vetruodolný a pritom vzdušný, zvládne všetky poveternostné podmienky. Odnímateľna tepelná vložka na chladnejšie dni v nohaviciach, z bundy samotná membrána. Kvalitné pevné Held CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte aj bokoch. Dlhý okruhový zips na nohaviciach aj bunde pre spojenie do kombinézy. Bunda má 4 vonkajšie a 3 vnútorné vrecká. Nastaviteľné rukávy, pás, spodok bundy, reflexné prvky, zdvojený materiál na lakťoch a ramenách. Nohavice majú strečové časti, 2 vrecká na zips, reflexné časti, protišmyk kožu na zadku. Kombinéza je zachovalá, drobné známky nosenia a pár mušiek. Kvalita od firmy Held, pôvodná cena tejto kombi je vyše 700€.
Held Stint HRD pánska kožená moto kombinéza 50 M
Pôvodne stála kombinéza 900€, v top stave. Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Ideálne sa hodí na výšku do 175-182cm, váhu asi 72-77kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 49cm Hrudník: 53cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-90cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 65cm celková dĺžka nohavíc: 92cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Špičková dvojdielna pánska kožená kombinéza Held Stint. Farebné prevedenie je čierna koža, textilné strečové časti. Prevedenie je masívna koža, vnútro je 100% antialergický polyester. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je antialergická polyesterová sieťka. Bunda má navyše aj vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Kvalitné pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj pevný chránič chrbtice. Vonkajšie protektory na ramenách, dvojitá koža v úrazových zónach. Airvent vetráky pre komfort aj v lete. Bunda má krátky športový strih, má 2 vonkajšie a 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú strečové aj reflexné časti. Štýlovo sa hodí k takmer všetkým druhom moto. Kombinéza je v perfektnom stave, bezchyná. Je to špičková racingová kombinéza, podobná ako dainese či alpinestars. Pôvodne stála kombinéza 900€. Pri 178cm/75kg je mi akurát pevne na telo.
Held Cosmo Avolo kožená kombinéza pánska 56 52 2XL XL/L
Veľkosť bundy je 56 alebo 2XL, nohavíc je 26 alebo skrátená veľkosť 52/L. Skutočná veľkosť nohavíc je skôr XL. Ideálne sa hodí na výšku do 175-182cm, váhu asi 85-95kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 59cm Rukáv z vnútra: 50cm Rukáv zvonka: 67cm Celková dĺžka bundy: 68cm Nohavice: obvod pásu: cca 88-100cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 73cm celková dĺžka nohavíc: 101cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto - Zásielkovňa (Packeta) +3€, Balík na adresu alebo poštu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Špičková dvojdielna pánska kožená kombinéza Held. Model bundy - Held Cosmo, model nohavíc - Held Avolo- Farebné prevedenie je čierna koža, textilné strečové časti. Prevedenie kože je TFL-COOL - pohlcuje menej slnečného žiarenia, menej sa zohrieva. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo 20cm zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je antialergická polyesterová sieťka. Bunda má navyše aj vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj pevný chránič chrbtice. Airvent vetráky pre komfort aj v lete. Bunda je stredne dlhého strihu, má 4 vonkajšie a 2 vnútorné vrecká, vrecko na mobil. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú 2 vrecká na zips, strečové aj reflexné časti. Štýlovo sa hodí k takmer všetkým druhom moto. Kombinéza je v zachovalom stave, známky nosenia majú skôr nohavice. Aktuálna cena tejto kombinácie v obchode je okolo 900€.
Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza L 42
Veľkosť bundy aj nohavíc je 42 alebo L. Ideálna na výšku 164-172cm, váhu medzi 64-70kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 50cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice pás: cca 80-95cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 69cm celková dĺžka nohavíc: 99cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza. Športový strih bundy aj nohavíc. Farebné prevedenie je čierna, biela a strieborná koža, čierne strečové textilné časti. Kvalitné pevné HELD CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Dlhý okruhový zips pre spojenie bundy a nohavíc do kombinézy. Bunda má športový strih, 2 vnútorné vrecká. Elastický pás, reflexné prvky, perforované časti pre lepšie vetranie Nohavice majú strečové časti, reflexné prvky, suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je vvo výbornom stave, bola málo nosená. Kvalita od značky HELD, pôvodne stála vyše 600€.
Predam  novy pansky koza/textil moto komplet HELD+MARUSHIN.
Predam novy pansky koza/textil moto komplet HELD+MARUSHIN. Kombineza je dvojdielna znacky HELD HRD o velkosti EU 52-L Kombineza je realne krajsia,na prd mi fotak foti.Najlepsie prist a vyskusat. Kombineza stala nova 620 euro,je to najvyssia rada od Heldu,kombinacie koze a textilu. Bunda-Obvod pasa meria 102 cm,obvod hrude meria 108 cm,dlzka rukava merana spod paze po spodok rukava meria 50 cm.Celkova dlzka bundy merana popri zipse meria 52 cm,zadna cast merana cez stred bundy od goliera po spodok bundy meria 67 cm. Nohavice-obvod pasa meria 80 cm,celkova dlzka nohavic meria 101 cm,vnutorna dlzka nohavic merana od rozkroku po spodok nohavic meria 76 cm. Kombineza sa da samozrejme spolu zozipsovat a ma vsetky chranice. Povodna cena 620 euro,teraz 300 euro,cena je konecna. Prilba je integralna vyklapacka znacky Marushin s protilsnecnou clonou o velkosti XL na obvod hlavy 61-62 cm,povodna cena 159 euro.Cena teraz 55 euro. Rukavice su klokania koza znacky IXS RS 300 o velkosti L s chranicom na hankach,povodna cena 150 euro,teraz 50 euro. Cizmy su kozene znacky KOCHMANN o velkosti EU 42-Vnutorna dlzka vlozky meria 28 cm.Povodna cena 180 euro,teraz 70 euro. Cena za cely komplet 450 euro,je to uz konecna cena,nezjednavam.V pripade zaujmu o jednu vec su ceny uvedene jednotlivo pod kazdou vecou. Vsetky veci su nove.Poprosim iba seriozny zaujem,niekoho,kto ma seriozny zaujem a nema potrebu zbytocne vymyslat.Cena je uz konecna a myslim,ze viac ako dobra ,,Najvyssia kvalita za cenu zakladnych modelov. Kombinezu si mozete prist vyskusat osobne v BA-Petrzalka,alebo po prevode na ucet moznost zaslania postou celej sumy+treba 5 euro priratat k sume.Formou dobierky po zlych skusenostiach uz nic neposielam.Na bazosi mam dost hodnoteni,staci,ked si kliknete na moje meno s inzerate a zobrazia sa vam hodnotenia.