inzercia, predaj, predám, bazár

Held, textilné nohavice

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám moje nevyužívané nohavice Held.
Veľkosť L.
Pružný pás so stiahnuteľnými pásmi na suchý zips.
V páse max 98cm, dlžka 105cm.
Ja som mal 186cm , 93 kg, boli mi Ok.(decent tesnejšie)
6 vreciek, predné vodotesné, po 2 vrecká na každom boku, vrchné rozopínacie aj zboku.
Vnútorna zateplená vložka
kolenné a bedrové chrániče
materiál Cordura
99% stav, spravil som s nimi jeden týždenný výlet v alpách, odvtedy 2 roky nevyužité.

Ideál vyskúšať .
Held, textilné nohavice
Podobné inzeráty
Prilba,čižmy,oblečenie
Predám: Pánska vykl. prilba Held ECR22-05 veľkosť M 25 eur,vykl.prilba HJCRPHA Max evo veľ.M 100 eur, HJC IS-Max II 100eur, HJC s komunikatorom scala Cardo 200 eur,dámske rukavice Held veľ.7C 15 eur,dam.rukavice Thinsulate kevlar 10eur, pans.motočižmy ADV Tourer veľ 42 100eur,damske veľ.38 100 eur,panske nízke topanky Held 42 60 eur, dámske SIDI veľ.38 60 eur,čižmy Held 42 20eur,dvojdielný dámsky nepremok veľ S 80 eur,motojeans pánske Held veľ.36-32 180eur,prepletané nohavice z pravej hov.kože HELD Lace veľ.52 100 eur,pánska text.kombinéza HELD Hakuna matata XL 150 eur,dámska text.kombinéza HELD veľ.DM 100 eur,dámska text. kombinéza letná HELD veľ. DM 170 eur,Chrbtový chránič BUSE XL 50 eur. Všetko jednotlivo alebo spolu. viac info telefonicky. Dôvod: skončili sme .
Held Black/Gamble pánska textilná moto kombinéza 54 XL DLHÁ
Veľkosť bundy je 54 alebo XL, nohavíc predĺžené 54 alebo XL Ideálne na postavu 182-195cm, váhu 84-93kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 54cm Hrudník: 60cm Rukáv z vnútra: 50cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 72cm Nohavice pás: cca 90-102cm (elastický, nastaviteľný opaskom) vnútorná dĺžka nôh: 79cm celková dĺžka nohavíc: 111cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Held textilná pánska moto kombinéza na predaj. Bunda Held Black, nohavice Held Gamble Kvalitná kombinéza Held, perfekntá na turistiku, enduro aj naked. Bunda aj nohavice majú všitú membránu Humax Z-Liner. Komplet je vode a vetruodolný a pritom vzdušný, zvládne všetky poveternostné podmienky. Odnímateľna tepelná vložka na chladnejšie dni. Kvalitné pevné Held CE protektory - ramená, lakte, kolená. Vložené sú aj pevné protektory na bokoch, chránič chrbta sa dá vložiť. Dlhý okruhový zips na nohaviciach aj bunde pre spojenie do kombinézy. Bunda má 4 vonkajšie a 3 vnútorné vrecká. Nastaviteľné rukávy, pás, spodok bundy, reflexné prvky, zdvojený materiál na lakťoch a ramenách. Nohavice majú strečové časti, 4+1 vrecká na zips, reflexné časti, protišmyk kožu na zadku. Kombinéza je vo veľmi dobrom stave, málo nosená. Nohavice sú predĺžená veľkosť, ideálne na postavu 185cm+.
Held GTX Goretex pánska textilná moto kombinéza 52 54 L/XL
Veľkosť bundy je 52 alebo L, nohavíc je 54 alebo XL. Ideálne na postavu 176-184cm, váhu 80-90kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 55cm Hrudník: 60cm Rukáv z vnútra: 49cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 77cm Nohavice pás: cca 86-98cm (elastický, nastaviteľný suchými zipsami po stranách) vnútorná dĺžka nôh: 85cm celková dĺžka nohavíc: 108cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Held Quattrotempi Goretex GTX textilná pánska moto kombinéza. Kvalitná kombinéza Held, perfekntá na turistiku, enduro aj naked. Bunda aj nohavice majú membránu Goretex. Nohavice v prevedení pefromance shell - membrána je všitá medzi 2 vrstvy. Bunda s vyberateľnou membránou Goretex. Komplet je vode a vetruodolný a pritom vzdušný, zvládne všetky poveternostné podmienky. Odnímateľna tepelná vložka na chladnejšie dni v nohaviciach, z bundy samotná membrána. Kvalitné pevné Held CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte aj bokoch. Dlhý okruhový zips na nohaviciach aj bunde pre spojenie do kombinézy. Bunda má 4 vonkajšie a 3 vnútorné vrecká. Nastaviteľné rukávy, pás, spodok bundy, reflexné prvky, zdvojený materiál na lakťoch a ramenách. Nohavice majú strečové časti, 2 vrecká na zips, reflexné časti, protišmyk kožu na zadku. Kombinéza je zachovalá, drobné známky nosenia a pár mušiek. Kvalita od firmy Held, pôvodná cena tejto kombi je vyše 700€.
Held Cosmo Avolo kožená kombinéza pánska 56 52 2XL XL/L
Veľkosť bundy je 56 alebo 2XL, nohavíc je 26 alebo skrátená veľkosť 52/L. Skutočná veľkosť nohavíc je skôr XL. Ideálne sa hodí na výšku do 175-182cm, váhu asi 85-95kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 59cm Rukáv z vnútra: 50cm Rukáv zvonka: 67cm Celková dĺžka bundy: 68cm Nohavice: obvod pásu: cca 88-100cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 73cm celková dĺžka nohavíc: 101cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto - Zásielkovňa (Packeta) +3€, Balík na adresu alebo poštu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Špičková dvojdielna pánska kožená kombinéza Held. Model bundy - Held Cosmo, model nohavíc - Held Avolo- Farebné prevedenie je čierna koža, textilné strečové časti. Prevedenie kože je TFL-COOL - pohlcuje menej slnečného žiarenia, menej sa zohrieva. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo 20cm zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je antialergická polyesterová sieťka. Bunda má navyše aj vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj pevný chránič chrbtice. Airvent vetráky pre komfort aj v lete. Bunda je stredne dlhého strihu, má 4 vonkajšie a 2 vnútorné vrecká, vrecko na mobil. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú 2 vrecká na zips, strečové aj reflexné časti. Štýlovo sa hodí k takmer všetkým druhom moto. Kombinéza je v zachovalom stave, známky nosenia majú skôr nohavice. Aktuálna cena tejto kombinácie v obchode je okolo 900€.
Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza L 42
Veľkosť bundy aj nohavíc je 42 alebo L. Ideálna na výšku 164-172cm, váhu medzi 64-70kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 50cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice pás: cca 80-95cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 69cm celková dĺžka nohavíc: 99cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza. Športový strih bundy aj nohavíc. Farebné prevedenie je čierna, biela a strieborná koža, čierne strečové textilné časti. Kvalitné pevné HELD CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Dlhý okruhový zips pre spojenie bundy a nohavíc do kombinézy. Bunda má športový strih, 2 vnútorné vrecká. Elastický pás, reflexné prvky, perforované časti pre lepšie vetranie Nohavice majú strečové časti, reflexné prvky, suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je vvo výbornom stave, bola málo nosená. Kvalita od značky HELD, pôvodne stála vyše 600€.
EŠTE LACNEJŠIE - NOVÉ moto nohavice HELD Murdock, č. L
Predám nové – nenosené moto nohavice kúpené 31.01.2022 (môžem doložiť dokladom – faktúrou) HELD Murdock, veľkosť L, čierenej farby za 150,-- EUR (pôvodne inzerovaná cena 220,-- EUR, kúpna cena 258,90 EUR) - ušetríš 107,90 EUR. Nohavice sú ušité z extrémne odolného materiálu 750 D Tactel®. Vyberateľná vnútorná vložka s Held-Tex-Z-Liner membránou nepustí k telu vodu ani prievan. Rozmerné elastické časti, ventilačné otvory na zipsy a sťahujúci opasok ponúkajú počas nosenia vysoký stupeň pohodlia a výškovo nastaviteľné SAS-TEC® 3D chrániče zaisťujú nevyhnutnú ochranu. Ochrana: - certifikované FprEN 17092: "Ochranný odev pre motocyklistov" - voliteľné chrániče bokov schválené EN 1621-1:2012 - EN 1621-1:2012 CE schválené, výškovo nastaviteľné, SAS-TEC® 3D chrániče kolien - reflexné časti - spájajúci zips Funkcie: - 3 vonkajšie vrecká - vetranie na zips - perfektne sedia vďaka veľkým elastickým panelom na stehnách, kolenách a lýtkach - opasok - elastický pás - patentky na voliteľné traky (číslo produktu 3057) - sed z protišmykovej kože PITTARDS® Membrána: - odnímateľná vložka Held-Tex-Z-Liner odolná voči vode, vetru a priedušná Podšívka: - podšívka zo sieťoviny Vonkajší materiál: - 750 D Tactel® materiál