inzercia, predaj, predám, bazár

Heligonka hohner club1

Kategória: Ostatné

Ponukam heligonku v ladeni aAD zn Honer club,remene v cene. Heligonka je naladená a prekontrolovaná pre zač.muzikantov. Ĺahka,jednoduchá a pekne ĺubozvučná.Po dohode aj na dobierku.
Heligonka hohner club1
Podobné inzeráty
Heligonka hohner preciosa
Ponukam krásnu heligonku z čias minulých 20.storočie ,Vyrobca Hohner Button Rozloženie 25 gobikov /Diaton/ 2 hlas Ide o vzácny a jedinečný diatonický miniatúrny/klubovi nástroj zn„Hohner Preciosa“, vyrobený niekedy v rokoch 1935 až 1943 spoločnosťou Hohner Musikinstrumente GmbH Co. Táto spoločnosť je dobre známa svojimi akordeónmi a harmonikami a existuje približne od polovice 19. storočia. Výrobca urobil maximum pre konštrukciu, vyzáž,rozloženie hlasov atď ktorý určite potesí svojou unikátnostou nielen deti ale aj dospelých. Cena je pevná.
Heligonky Hohner Maca .Koch a Hohner club1
Ponukam heligonky pre zač.muzikantov príp zberateľov. V ladeni cf.AD a Bes Sú to mänsie heligonky ale veľmi dobre sa na nich hrá vzhľadom k tomu že majú zvučné zinkové tóny a sú v dreve tzn ze majú dobré rezonančné vlastnosti oproti poplastovaným.Stará dobrá klasika vyrobene vNemecku.cena za kus!K heligonkám pridám aj prenosný kufrik plus nové remene .
Heligonka hohner club1
Ponukam heligonku v ladeni aAD zn Honer club,remene v cene.
Heligonka Hohner IIIM
Predám Hohner Club IIIM. Ladenie je CF. Heligonka je plne funkčná a naladená. 3 hlas Mechy sú 100% tesne. Má krásny zvuk a s prepínaním hlasov sa rozširujú možnosti hrania. Cena je 250€ + dohoda
Heligonka Hohner
Ahojte, Predám Heligonku Hohner Club III B Ladenie CF + poltony, heligonka je v zachovalom stave. Mechy sú pevné ale treba vymeniť tesnenie v miestach kde nech dosada k drevenej konštrukcii + doladiť zopár hlasov. Čiže oprava za pár €. Cena je 230 + dohoda.
akordeon HOHNER SIRENA 1
starsi ale plne funkčny basový akordeón Hohner Sirena I C System 80. Tento akordeón strednej veľkosti je akordeón C sytem Continental Chromatic, ktorý obsahuje 80 basových tlačidiel, čo poskytuje väčší rozsah dostupných kláves, ktoré možno hrať na ľavej strane v porovnaní so 72 basovými, na úkor vymazania zmenšeného radu. . Akordeón bol vyrobený v západnom Nemecku, pravdepodobne v 60. rokoch 20. storočia, v meste Trossingen v známej a uznávanej továrni Hohner. Tento kompaktný a ľahký gombíkový akordeón by bol ideálny na učenie sa alebo ako prenosný nástroj pre pokročilejších akordeonistov. Nástroj je naladený na pevné dvojhlasé tremolo a na svoj vek je vo veľmi dobrom stave. chyba jedno tlacitko niektore sa pomaly odliepaju ale nic co by sa lahko nedalo opravit harmonika v starom kufri vhodny aj akondekoracia harmonika akordeon cena 250eur