inzercia, predaj, predám, bazár

Heligonky Hohner Maca .Koch a Hohner club1

Kategória: Ostatné

Ponukam heligonky pre zač.muzikantov príp zberateľov. V ladeni cf.AD a Bes Sú to mänsie heligonky ale veľmi dobre sa na nich hrá vzhľadom k tomu že majú zvučné zinkové tóny a sú v dreve tzn ze majú dobré rezonančné vlastnosti oproti poplastovaným.Stará dobrá klasika vyrobene vNemecku.cena za kus!K heligonkám pridám aj prenosný kufrik plus nové remene .
Heligonky Hohner Maca .Koch a Hohner club1
Podobné inzeráty
Koch eu
Predám neotvorenu flasu Koch EU. Eulex od Koch Chemie je rozpúšťadlo na profesionálne odstránenie zvyškov lepidla z nálepiek alebo fólií. Spoľahlivo odstraňuje aj časti gumy, živicu zo stromov, pozostatky farby z maľovania, atramentové škvrny na textíliách, oleje, mastnotu, decht atď. Čistič je možné použiť univerzálne na všetky povrchy odolné voči rozpúšťadlám, ako je lak, sklo, keramika a kov. Pri čistení sa Koch Chemie Eulex rýchlo odparuje a nezanecháva žiadne nežiaduce zvyšky. Eulex neobsahuje žiadne halogénované uhľovodíky a má schválenie Daimler.
Heligonka hohner preciosa
Ponukam krásnu heligonku z čias minulých 20.storočie ,Vyrobca Hohner Button Rozloženie 25 gobikov /Diaton/ 2 hlas Ide o vzácny a jedinečný diatonický miniatúrny/klubovi nástroj zn„Hohner Preciosa“, vyrobený niekedy v rokoch 1935 až 1943 spoločnosťou Hohner Musikinstrumente GmbH Co. Táto spoločnosť je dobre známa svojimi akordeónmi a harmonikami a existuje približne od polovice 19. storočia. Výrobca urobil maximum pre konštrukciu, vyzáž,rozloženie hlasov atď ktorý určite potesí svojou unikátnostou nielen deti ale aj dospelých. Cena je pevná.
Heckler Koch Pištoľ Heckler Koch SFP9 LS
Predám málo strieľanú pištoľ Heckler&Koch SFP9 Long Slide,kaliber 9x19, 2x kovový zásobník a vonkajšie púzdro Evo Kydex. Jedna z najkvalitnejších značiek na strelné zbrane.Výškovo a stranovo nastaviteľný cieľnik, lišta Picatinny, vymeniteľné boky a chrbty rukoväte troch veľkostí sú navzájom voľne kombinovateľné (27 možných kombinácií).kufrík, Cena kompletu 720e. Kontakt mailom.
Heligonka hohner club1
Ponukam heligonku v ladeni aAD zn Honer club,remene v cene.
Heligonka hohner club1
Ponukam heligonku v ladeni aAD zn Honer club,remene v cene. Heligonka je naladená a prekontrolovaná pre zač.muzikantov. Ĺahka,jednoduchá a pekne ĺubozvučná.Po dohode aj na dobierku.
akordeon HOHNER SIRENA 1
starsi ale plne funkčny basový akordeón Hohner Sirena I C System 80. Tento akordeón strednej veľkosti je akordeón C sytem Continental Chromatic, ktorý obsahuje 80 basových tlačidiel, čo poskytuje väčší rozsah dostupných kláves, ktoré možno hrať na ľavej strane v porovnaní so 72 basovými, na úkor vymazania zmenšeného radu. . Akordeón bol vyrobený v západnom Nemecku, pravdepodobne v 60. rokoch 20. storočia, v meste Trossingen v známej a uznávanej továrni Hohner. Tento kompaktný a ľahký gombíkový akordeón by bol ideálny na učenie sa alebo ako prenosný nástroj pre pokročilejších akordeonistov. Nástroj je naladený na pevné dvojhlasé tremolo a na svoj vek je vo veľmi dobrom stave. chyba jedno tlacitko niektore sa pomaly odliepaju ale nic co by sa lahko nedalo opravit harmonika v starom kufri vhodny aj akondekoracia harmonika akordeon cena 250eur