inzercia, predaj, predám, bazár

Helma vz29 hasic

Kategória: Zberateľstvo

Predam helmu vz 29 hasic nalezovy stav
Helma vz29 hasic
Podobné inzeráty
Bodák vycházkový hasič
Vycházkový bodák hasič, značený výrobcem SOLINGEN, čepel neostřená v původní délce, bodák v pochvě dobře drží, nečištěno, nález, sledujte i mé ostatní nabídky, platí do smazání inzerátu.
KADEN TATRA 815-7 8X8 MULTILIFT HASIČ
Predám model KADEN TATRA 815-7 8X8 MULTILIFT HASIČ, nové nikdy vystavované. Vrátane kontajnera.
HASIČ - odznak - kľúčenka - 10eur za 7 kusov
HASIČ - odznak - kľúčenka. Toto nieje žiadna plastová atrapa...jedná sa o pevnú kovovú kľúčenku. Cena je len 10eur za 7 kusov! KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Hasičské vyznamenanie hasič požiarnik.
Ponúkam hasičské vyznamenania, Strieborné významenanie Košice 1927, riadne puncovane. Zemská hasičská jednota na Slovensku za 50 rokov, smalty vo veľmi krásnom stave a vyznamenanie zemská hasičská jednota na Slovensku 1922 bronz. Vymením za medaile plakety autoplakety len Slovenské do roku 1945, a ťažitká slovenský štát, rôzne aj robené. Lepšie foto viem nafotiť za denného svetla. Hasič požiarnik vyznamenanie odznak medaila.
Star Wars helma Tusken
Ponúkam na predaj helmy z filmu star wars. Veľkosť 1:1. Dá sa nasadiť na hlavu / použiť ku kostýmu. Nie je to zmenšenina... Sú vyrábané v rôznych variantách: Variant a: nezostavená helma, časti helmy ktoré si treba poskladať (obsahuje plastové časti nefarbené, látkové časti aj kožené časti) Variant b: nezostavená helma, podobné ako variant A iba s rozdielom farbených plastových častí Variant c: môžete ho vidieť na obrázkoch inzerátu. jedná sa o zostavenú helmu, chýba iba tzv. weathering (zašpinenie, detaily) - vo fotkách 4-6 Variant d: komplet helma aj s finálnym farbením, zašpinením tzv. weatheringom - Vo fotkách 1-3 Pre viac informácii ma kontaktuje ceny sú dohodou Predávam viac podobných produktov na mojej facebookovej stránke ,, M&J props ,, V prípade záujmu aj o iné podobné produkty navštívte:
Nemecká helma m40 decal
Predávam nemeckú helmu wehrmachtu m40 s dekalom aj s pôvodnou lesnou farbou. Helma má vo vnútri pôvodný hlinikový liner, pôvodné nity ktoré ho držia a aj úchopky na podbradník. Helma pochádza z východného frontu. Je vhodná na reštaurovanie. Pre viac info píšte SMS alebo E-mail Wehrmacht, luftwaffe, 2. svetová, WWII, nemecká helma