inzercia, predaj, predám, bazár

Herbár

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj herbár na SB1 a SB2, zhotovený podľa podmienok na UKF. 25 -75 rastlín, aj so zaradením do systému aj s určenou lokalitou, bol hodnotený na plný počet bodov. Cena spolu za 2 herbáre je 75 €, čiže 25€ za jednotku a 50 za dvojku. Ak máte záujem, stačí ak mi napíšete na mail alebo SMS.
Herbár
Podobné inzeráty
Herbár
Herbár so 75 druhmi rastlín, z toho 10 listnatých drevín. Tento herbár bude potrebný na UKF odbor biológia alebo učitelstvo biológie v 2. ročníku v zimnom semestri. Herbár je za plný počet bodov. Ku každej je napísaný slovenský a latinský názov druhu a čeľade, dátum zberu, nadmorská výška a typ biotopu. Rastliny sú vložené v euroobale s bielym výkresom. Platba vopred na účet, pri osobnom odbere je možná platba v hotovosti.
Herbár na Systematickú botaniku 1
Ahojte, ponukam herbar na SB1, 25 rastlin volne vlozene do euroobalu s tabulkami so zaradenim do systemu, biotop, datum zberu, pri zaujme kontakt mailom, osobny odber NR, herbar mal plny pocet bodov:)
Herbar - Systematicka botanika 1
Ahojte, ponukam herbar na SB1, 25 rastlin volne vlozene do euroobalu s tabulkami so zaradenim do systemu, biotop, datum zberu, pri zaujme kontakt mailom, osobny odber NR, herbar mal plny pocet bodov:)
ZŠ/SŠ  HERBÁR ovocné, lesné, okrasné, ihličnaté dreviny
Predám nový herbár pre ZŠ/SŠ pozostáva z 20 strán, obsahuje listy ovocných,lesných, okrasných drevín (jabloň, broskyňa, čerešňa, hruška, marhuľa, vŕba, sumach, ľaliovník, orgován... a vetvičky : jedľa biela, tuja, borovica...) Herbár je z viazaný v rýchloviazači, má titulnú stranu, stačí dopísať iniciály, každý list je v eurobale. Popis: slovenský názov, latinský názov a čeľaď. Pošlem aj poštou. Prípadne môžem doplniť aj liečivé rastliny. Cena 30€
Herbár jarných a výtrusných rastlín
Predám herbár 20 jarných rastlín + (asi) 6 výtrusných rastlín. Cena dohodou. Rastlinky sú správne určené. Herbár vhodný na VŠ a SŠ. Prosím píšte na mail, tel. č. je vymyslené.
Herbár pre deti pdf
#predam pdf triedny herbár liečivých byliniek (33 strán) Obsahuje 10 bylín (obrázok +názov +strana na nalepenie bylinky a strana na vyfarbenie) Cena: 0,50€ V prípade záujmu, poprosím spravu.