inzercia, predaj, predám, bazár

Herbar SB1, SB2, liecive, lesne, lucne, vytrusne, dreviny

Kategória: Ostatné

Predam herbare SB1, SB2, liecive, lesne, lucne, vytrusne, dreviny. Rastlinky su volne vlozene do euroobalu s popisom - slovensky a latinsky nazov, slovenska a latinska celad, biotop aj datum zberu. Kontakt a info mailom. Osobny odber NR.
Herbar SB1, SB2, liecive, lesne, lucne, vytrusne, dreviny
Podobné inzeráty
Predam herbar SB1, SB2 a ine
Predam herbare - SB1, SB2, liecive, lesne, lucne, vytrusne, dreviny. Rastlinky su volne vlozene do euroobalu s popisom - slovensky a latinsky nazov, slovenska a latinska celad, biotop aj datum zberu. Kontakt a info mailom. Osobny odber NR.
Herbar liečivé a lúčne rastliny ZŠ,SS
Predám nový herbar 10str.liecive a lúčne kvety, každá strana v euroobale,zviazané v rychloviazaci,titulná strana pripravená na vypísanie.Poslem aj poštou,cena 15€ Popis obsahuje slovenský názov, latinský názov a čeľad.
ZŠ/SŠ  HERBÁR ovocné, lesné, okrasné, ihličnaté dreviny
Predám nový herbár pre ZŠ/SŠ pozostáva z 20 strán, obsahuje listy ovocných,lesných, okrasných drevín (jabloň, broskyňa, čerešňa, hruška, marhuľa, vŕba, sumach, ľaliovník, orgován... a vetvičky : jedľa biela, tuja, borovica...) Herbár je z viazaný v rýchloviazači, má titulnú stranu, stačí dopísať iniciály, každý list je v eurobale. Popis: slovenský názov, latinský názov a čeľaď. Pošlem aj poštou. Prípadne môžem doplniť aj liečivé rastliny. Cena 30€
Herbar SB1
Predám herbár na SB1, zhotovený podľa podmienok UKF, 25 rastlín + vypracovana tabulka, bol hodnotený na plný počet bodov, v pripade zaujmu kontakt mailom, osobný odber NR
Herbár
Ponúkam na predaj herbár na SB1 a SB2, zhotovený podľa podmienok na UKF. 25 -75 rastlín, aj so zaradením do systému aj s určenou lokalitou, bol hodnotený na plný počet bodov. Cena spolu za 2 herbáre je 75 €, čiže 25€ za jednotku a 50 za dvojku. Ak máte záujem, stačí ak mi napíšete na mail alebo SMS.
Herbár na Systematickú botaniku 1
Ahojte, ponukam herbar na SB1, 25 rastlin volne vlozene do euroobalu s tabulkami so zaradenim do systemu, biotop, datum zberu, pri zaujme kontakt mailom, osobny odber NR, herbar mal plny pocet bodov:)